- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #3.541
Bende çok kötü bir durumdayım bir kaç saat önce vedalaştık sevdiğim sabah 5.30 da uçağa binecek.İlk gittiği kadar kötü olmadım ama yine de çok kötüyüm.Çünkü asıl askerlik şimdi başlıyor eğer izine gelebilirse 6 ay gelemezse 9buçuk ay daha göremeyeceğim onu.Gittiği yerde çarşıda olmaması çok kötü tabi.Allah hepimize sabır versin ve tez zamanda sağ salim sevdiklerimize kavuştursun inşaallah.
Allah kavuştursun canım nasıl bi duygu oldugunu iyi biliyorum bide ben bugün bidaha ugurlicam gibi bşy olcak 6.35 de bnmkininde ucagıBende göremicem bidaha kameradan netten fln Hepimize bol sabırlar diliyorum bu sürecte umarım cabuk biter son 10 gün dedigimizde hepimizi bi heycan kaplar ümit ve özlem dolu bekleyiş anımız cabuk gelir inş
Okudum onu cok sevindim senin adına ihtiyacın vardı bu süprize ztn
Ktm ye gitmeden mi şırnaga gitti cok iyimş ya ktm lere rezil diyolardı cünkü
Allah hayırlısıyla sag saglim dönmeyidenasip etsin
Off off inşallah .Rüya gibi geçen bir haftanın ardından kabusa geri döndüm askerlik bitirdi beni şimdiden :/
Yaa Ümit'te ktm ye katılacak yarın niye rezil gibiymiş ki merak ettimSadece ortak bi yerde toplanıp onları usta birliğine otobüsle götürüp teslim etmiyorlar mı
Selamllarr kızlar nabersiniz
Selamllarr kızlar nabersiniz
İyi sayılırım bn şahsen
Sen nasılsın nasıl oldu elin :26:
Ben berbat bir haldeyim ama iyi olmaya çalışıyorum.Şafağımı 12 aya düşürdüm birazcık düzeldi moralim :)Sen nasılsın geçmiş olsun.
İiyiim canım bende eve daha yeni girebildik ölüyorum yorgunluktan:44: Elim hala aynı ya tırnağımın çıkmasından korkuyorum mosmor çünkü:18:
Öyle olduysa düşebilr turnagın ama bi doktora gitmkte fayda var bnce :26:
Kızlar merhabalar,
Doğum gününü kutladık bugün sevgilimin. Erken doğum günü oldu, çünkü 20 sinde buradan yola çıkacak ve 21 inde teslim olacak diye önceden yapmak istedim. Manevi bir hediyenin dışında kullanabileceği de bir şey olsun diye bir kazak aldım belki Ankara'ya da götürür de oralarda da giyer diye. Sevgili kitabı yaptım, ömrü boyunca saklayacağı bugünün anısına bir parça olsun istedim ve kitabın son sayfasına daha gitmeden öncesinin sözünü verdiğim şeyi yaptım. Götürebilirse eğer yanında götürsün diye 3 fotoğrafımızı çıkartıp koydum zarfın içine arkasına tarihleri atıp küçük küçük notlar yazdım. Hepsini okumayı bitirdiğinde sigarasından bir duman daha çekti baktı yüzüme böyle. Gir hadi içeri açıcan yoksa yine çeşmeleri dedi. Girerim dedim bende, gülümsedi hafiften. Doğum günün kutlu olsun, seneye inşallah gününde kutlucaz doğum gününü diye sarıldım boynuna, sımsıkı sarıldı böyle bana öyle bir sıktı ki hani konuşamadığı ne varsa konuştu gibi, öyle çok laf bilmez benimki. Dayanamadım ağladım, daha çok sarılmayı istiyordum ama sarıldıkça gözlerimi durduramadım çektim kendimi geri.
Nasıl geçecek o pazar akşamı saat 22.30 hiç bilmiyorum
Doktorluk bişey değil diye düsünmüstüm ben bide tırnağını çekcez filan derlerse diye korktum açıkcası:18: Ay düşmesin ya araştırdım biraz tamamı morarırsa düşer diyorlar altı mor sadece.:18:
Ne güzel yapmşsnzBahsediyodun ztn önceden
Geciyo bi şeklde ama arkada vasat bi şeklde kalıyosn mecburenSende bnm gibi sulu gözsen işin zor
Fazlasıyla öyleyim daha doğrusu oldum. Düşün yani, kendisine duygu dolu sözler yazılıp öncesinden doğum günü jesti yapılan sevgilim ama ben onun ağlamasına meydan vermeden kendim ağlıyorum yani. Pazar günü ağlamamak için çok sarılmak istemicem, bu sefer de ahh keşke 10 saniye daha fazla sarılsaydım diye kendimi yicem bitircem sonrasında. Bilmiyorum nasıl geçecek o gün
Aa neden kötüsün canım ? Şafağında yakıyor bi ben cesaret edemedim düşürmeye kızlarla beraber düşürcez inşİyiyim canım bende çok sağol :))
Fazlasıyla öyleyim daha doğrusu oldum. Düşün yani, kendisine duygu dolu sözler yazılıp öncesinden doğum günü jesti yapılan sevgilim ama ben onun ağlamasına meydan vermeden kendim ağlıyorum yani. Pazar günü ağlamamak için çok sarılmak istemicem, bu sefer de ahh keşke 10 saniye daha fazla sarılsaydım diye kendimi yicem bitircem sonrasında. Bilmiyorum nasıl geçecek o gün
Sen aglasanda doya doya sarıl bn sarılamamştm cok içime battıTam sarılıyoduk hadi hadi dedi adam kalkıyo otobüs dedi sarıldm mı sarılmadım mı anlayamadm hiç
Biz vedalaştık ve yarın teslim olucak o yüzden kötü hissediyorum.Ben de cesaret edemiyordum ama 1 haftadır hep Ağustosta geliceksin falan diye konuşunca düşüreyim dedim zaten 12 ay psikolojisine çok fena girdim o yüzden değiştirip moral bulayım dedim.
Sarılmak zaten bitiriyo insanı ya hemen doluyo gözler.Ama ben 10 saniye değil 10 saat bile sarılsam arkamı döndüğüm anda özlüyorum onu.Çaresi yok ki şu özlemenin hasretin
Benim ağlamam sorun değil ama çok ağlarsam da, bu sefer de sevgilim tutamaz kendini yanımda ağlamaya başlarsa ayrılamayız biz orada biliyorum. Zaten eminim hani otobüsü hareket ettikten sonra ağlar o ki her seferinde de böyle olmuştur ama 10 gün ya az mı, şaka gibi koyup gidecek şimdi bu kadar günü arka arkaya bir arada geçirdikten sonra
Evet ztn bn öyle yaptkca bnm sevgilimde sulugöz oldu bnle oda aglıyo ondan binerken aglamadm o gittikten snra agladm bide otogara geldigimzde okdrBunlar olck ama tutulmuyo ki istedigim kadar tutmaya çalışiyim olmadı fayda etmedi malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?