- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #3.521
Yok ama dedim ustaya gidince kesinlikle revire gidiyosun böyle olmaz ilerlerse cigerlerine iner allah korusun.Hepsi evlat ya nasıl kıyıyolar anlamıyorm
Anlaşılacak gibi değil ki
Ustada rahat olurlar inş ya artk rahat olalım istiyorum
Benim psikopat psikopat isteklerim var şu sıralar. Mesela dağıtım iznini başa döndürüp kendimizi terk edilmiş bir dağ evine kapatıp 10 gün hiç çıkarmayasım var. Hatta 10 günden sonra da göndermeyesim var. Şafağı şuanda 32 olan bir tanıdığım var sevgilimle onun yerini değiştiresim var, çıkıp bu saatte yanına gidesim var. Askerlik bitince direk yıldırım nikahı falan kıydırtasım var ancak çıkar özlem hiç ayrı kalmazsak.
İçim şiştiiii offff :84:
Sorma ya öyle deli deli isteklerim bnmde oluyo hatta diyoduk bi tek gün yanlız kalabilsek doya doya sarılsam ellini tutsam diye.Oda diyodu sarılsam hiç bırakmasam.Bende diyodum göndermiyorm ozamn seni askere fln gitmeYurtdışına mı kacsak fln dedim en son
Bu arada sen nikahı bile düşünüyo olduysan sende büyük değişimler mevcut olmşAilenle tanışıcaktı Aytaç.O iş noldu
24 saat hiç ayrılmamamızın tek yolu evlilik ondan diyorum ben ya özlemden manyak oldum hepten
O meseleyi ben idare ettim ya, ikna ettim yani onu. Babam daha en başından askere gitsin gelsin bakarız diyordu bende şimdi sıkıntı olmasın diye, köprüyü geçene kadar onların dediği olsun sen bir gel askerden ondan sonra hep bizim dediğimiz olacak dedim arada kalmayayım diye kabul etti o da ne yapsın, hem öylesi daha iyi ya en azından askerlik bari aradan çıkmış olur tanıştıklarında
Aynen bizimkiler şey demşti mesela tanıştıklarında 1 ay snra askere gidicekti koray dedi askerligi hemen yapmazsam işte bna zorluk cıkarcak işe başlayıncada düşük maaş vericekler önüme bakamicam ondan bi an önce gitmk istiyorm dedi.Bizimkilerin gözüne girdi o yöndenO şekilde tanışması daha etkili olur gibime geliyo bncede Seninki ikna olmşta tutturmamş neyseki illa tanışcam diye
Tutturmamış haliyle evin karşı caddesine kadar geldi canım, bir de tuttursaymış demek ki balkondan falan eve girecekmiş herhalde
slm kızlar...canım çok sıkkınnn...bagıra çagıra aglamak istiyorummm
Hayırdır canım noldu
sorun bnmki canım tartıştık son zamanlarda çok alıngan olduk sinirleim acayp bozuk..
selam kızlar nasılsınız askerleriniz gelip gittilermi nasıldı durumlar
Askerim yanıma gelip gitti yarın sabhta usta birligine gidicek hayrlısıyla inş
Senin eşinde durumlar nedir
Burda bz kızların brz alttan alması lazm sanırımAlınganlık yapılck zaman degl çünkü uzar gider sorun daha cok
Sen alttan almaya calıs bnce canım
benimkisi 12sinde surpriz yaptı bize dedigi tarihten once geldi işte dun gece ataturkten ucakla 3,5ta sırnaga gitti bugunde teslim oldu hayırlısı bakalım bizimki boyle
bu sefer haddini aştı ama canım kızmakta haklıydım...alttan alınacak bi mewzu diildi sonradaan uzattm bende kızgın olunca saydm gtsin...adam yapıyo ediyo alttan almak gbi bi zahmette bulunmuyo bu ice sinir etti beni...şimdide beyfendi bana haddimi bildrdin bitirdin bizi diyo...bende ii dedim b daha rahatsz etmem bitirdiysen gerek yok dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?