93/3 asker yolu bekleyenler

Yok canım tutmaya çalışıp da sıkınca kendini daha fena oluyor, bir patlıyorsun bu sefer kimse susturamıyor. Ahh bir yolu olsa da gözlerimiz bile dolmasa ama ne mümkün, canından can gidiyor

Evet malesef ki öyle O duruma yapck hiç bşy yok sil baştan başa sarcaz işte alışma dönemi haberleşme sorunu off off bak yine dertlendim :26:

Evet malesef ki öyle O duruma yapck hiç bşy yok sil baştan başa sarcaz işte alışma dönemi haberleşme sorunu off off bak yine dertlendim :26:

Demi bir de onlar var yine, artık bu sefer de işte ustadalar ama oranın acemisi canım bunlar arayamazlar edemezler diye avuturuz kendimizi. Başka yaptığımız bir şey yok zaten, anca kendimizi kandırıyoruz.

Demi bir de onlar var yine, artık bu sefer de işte ustadalar ama oranın acemisi canım bunlar arayamazlar edemezler diye avuturuz kendimizi. Başka yaptığımız bir şey yok zaten, anca kendimizi kandırıyoruz.

Ya bzmkinin bi arkadası gitmş bugün telide sokmş içeri face e giriyomş ama biz o riski almayalm dedik sadce mp3 çalar götürüyo
Tel işi olsa bide yakalanmasa ne güzel olurdu ya

Ya bzmkinin bi arkadası gitmş bugün telide sokmş içeri face e giriyomş ama biz o riski almayalm dedik sadce mp3 çalar götürüyo
Tel işi olsa bide yakalanmasa ne güzel olurdu ya

Aynen canım tel işi olunca gerçekten iyi. Doğudaki arkadaşımın şimdi yanında telefonu var, ne zaman arasam 40 dk falan konuşuyoruz minimum ki mesajlaşmalar da cabası. Ama düşün ki yakalandılar ve tutanak tutuldu hooop geri at bakalım şafağı en az 8 gün, elin gidiyosa tabi

Evet ya o sıkıntısı var ondan diyorm hiç riske girmese mi ama bi yandanda diyorm herkes kullanıcaksa bizimki niye kullanmasn bakalm ne karar vercek koray gidince

Evet ya o sıkıntısı var ondan diyorm hiç riske girmese mi ama bi yandanda diyorm herkes kullanıcaksa bizimki niye kullanmasn bakalm ne karar vercek koray gidince

Önce bir gidip yerlerini görmeliler bence, acele etmeye gerek yok. Mübarek adam öldürdü sanki bizimkiler de öyle bir şafak var yani duruyor olduğu yerde

Önce bir gidip yerlerini görmeliler bence, acele etmeye gerek yok. Mübarek adam öldürdü sanki bizimkiler de öyle bir şafak var yani duruyor olduğu yerde

Evet ya sorma bu ne böyle şu 92 günler düşseydi rahatlasaydık

Askerliğin kısalmasıyla ilgili milli savunma bakanı konuşuyor yerel seçimlerin hemen öncesinde MART ayını geçmeyen bir tarihte meclise götürülecekmiş

Ohoooo işimiz gücümüz sabretmek beklemek ztn bi bunu beklemedigimiz kalmştı oda oldu adamlar işlerini garantiye alıyo secim öncesinde ya yaptıkları şeye bak

Askerliğin kısalmasıyla ilgili milli savunma bakanı konuşuyor yerel seçimlerin hemen öncesinde MART ayını geçmeyen bir tarihte meclise götürülecekmiş

Bu da demek oluyor ki martta meclise götürülen karar kim bilir ne zaman yasa halini alacak Allah bilir. Bizim ümitler yine boşa çıkacak sanırım

Bu da demek oluyor ki martta meclise götürülen karar kim bilir ne zaman yasa halini alacak Allah bilir. Bizim ümitler yine boşa çıkacak sanırım

yaaaaa hepsi düşücek diye 9 ay kaldı fln flan diyolardı ama ya cok kötü olck böyle olması

Okudum onu cok sevindim senin adına ihtiyacın vardı bu süprize ztn
Ktm ye gitmeden mi şırnaga gitti cok iyimş ya ktm lere rezil diyolardı cünkü
Allah hayırlısıyla sag saglim dönmeyidenasip etsin
aminnn cumlemizinki insallah hayırlısıyla yapıp gelsin
onları tam bilmiyorm fazla konusamadık ama ktm hemen aynı gun gondermiş herhalde hepsini yerlerine

konuşmaya bodozlama dalıyorum ama yazdığını görünce dayanamdımcanım yaa..ilk günler aklıma geldi az mı dalga geçiyordum askerimle..katil seni kimi öldür bakayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…