- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #3.621
Sorma ya kuzeni demş annesine koray iznin hepsinde ecenin yanında kalcak demş kadın korayı kapıda görünce hiç gelmiceksin mersinde kalcksn sanmştm demş aglamşNormalde yanıma geldigini söylicekti ama annesi aglayınca fln söyleyememş Kadın şimdiden bna kin biliyo
Aynen izinleri düşünce baya güzel olucak sizin için ama bn düşemicem sanırm cünkü bizimkiler 16 kişi birlikte hareket ettigi izin izine cıkılcaksada birlikte cıkıcaklar ondan 3 gün mazeret izni haric hepsini kullanıcak gibi görünüyo :26:
Ayyyy kadın iyi kalpten gitmemis benimki olsa oohoooAma yazık ya anne sonuçta onlarda özlüyo biz aynı evde yaşamıyoruz yemeğini filan biz hazırlamıyoruz o yüzden onlara bian bosluk olmustur yani. De bakma böyle masumhane düşünceli konustuğuma en ufak bişeyde cıngar koparma potansiyeline sahib bi insanım Olsun ya nasılsa düşcek ya askerlik 20 gün fazla beklemisiz çok mu bşze 20 gğn çerez gibi gelir 460dan sonra
Bayram olmasa koray hep burda kalcaktı hiç gitmicektiAnnesinede dicekmş dagıtım izni kullanmadan usta birligine gidicem diye Ama bayram diye bizimkilerde sorun cıkarrdı cok kalsa hemde ailesinden koparmk degl bnm niyetim ondan dedim git ailenide bi gör
Ya 20 gün çerez mi gelr eziyet mi bilemiyorm bnde işte cünkü 20 gün kalmşken bn derm kesin şimdiye bitmşti yanımda olmştn diyeZaman azalınca daha bi agır geciyo bide Ama öylede böylede gecicek bakalm sag saglim bitsinde
Valla ben 460gün beklemisim 20 gün daha ne biliyim bana çerez gibi gelirdi. Gerçi daha benimde çok olmadı o yüzden son günler nasıl geçer bilemiyorum da bakalım yaa.. Aynen dediğin sağ sağlim bitirelim şu askerliğidee.. Geçiyo canım ya baksana 300lere düstün bile
kızlar noldu hayırdr ne düşürmesi yaa??
aman düşsün ya 400 göre göre bunalım gecircektim300 e adım attık darısı 200 e düşmeye olsun hepimiz için
Düştügü fln yok hayal kuruyoruz öyle kendi kendimize
Ben 1 yıla düştüğümde ne sevinmiştim yaSanki askerlik bitti benmki geliyo ama mutlu olmustum aylara düştğünü görünce
Ben yine bodoslama bir giriş yapayım, selam hatunlaaaar.
Büyük ihtimalle son gezip tozduğumuz günün ardından yine ben geldim
Hoşgeldn Çağla
Yarın akşam mı gidiyodu sevdicegin :26:
Hoş bulduk Ece,
Evet yarın 22.30 da otobüsümüz maalesef
Allah kavuştursun canım şimdiden
Yarının senin için nasıl olabilcegini düşünebiliyrum allah sanada kolaylık versin canım :26:
Teşekkürler Ece'cim yarın zor bir gün, fazlasıyla hem de ki bugünden başladım sayılır ben. Sahilde epeyi yürüyünce yorulduk, oturalım bir banka dedik. Sarıldık sonra, ben göğsündeydim böyle usul usul gözlerimden yaşlar süzülmeye başladı. Fark etmesin diye nefes bile almıyordum nerdeyse ama göz yaşım yakasını fena halde ıslatınca fark etti tabi. Sarıştık koklaştık baya, yarın muhtemelen otogarda babası da olur rahat rahat vedalaşamayız diye. Zooor çok zooor
Yanınızda vedalaşırken birisinin olması hem iyi hem kötüSarılınca tek olsanız ayrılasınz gelmezdi aglar dururdunz ama babası brz engel olmş oluyo o duruma Hiç kolay bşy degl ya bşy olsada "şakaaaaa askerlik yok" diye biri der mi diye bekledm yani :26:
Yarın ztn baya yogun gecer çanta hazırla milletle vedalaş fln filan derken akşam oluyo :26: Aman ya gelseler bi dert görmesek ayrı bi dert :26:
Hani ciddi ciddi bugün sevgilime gelme bir daha izne diyesim geldi biliyor musun başa sarıyor çünkü her şey, şaka gibi yaa dalga geçer gibi diyip durdum konuşamadım çok
Cok normal ama ya bnde hatrlıyorm aglarken sürekli bu cok kötü bşy diyip durdum takıldm yani
Bide onları düşün ama biz aglasakta kızız diye sorun olmuyo rahatca aglıyorm bn ama erkekler aglayamıyoda kolay kolay tutuyolar kendileri mecburen
Kıyamam sana ben ağlama sevgilim diye sarılıp öpmeleri yok mu bir dee, bak beni de ağlatıcan diye susturmaya çalışmaları. Canını yediğim yaa
Kıyamıyolar öyle görünce ztn bide kendileride üzülüyo aman yaaa kim cıkarmş bu askerligi Askerden gelince hiç dibinden ayrılmicam diyo bnde diyorum ztn bi yere bırakmam Ah ah ama işki bi gelebilseler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?