- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #3.581
yaaaaa hepsi düşücek diye 9 ay kaldı fln flan diyolardı ama ya cok kötü olck böyle olması
aminnn cumlemizinki insallah hayırlısıyla yapıp gelsin
onları tam bilmiyorm fazla konusamadık ama ktm hemen aynı gun gondermiş herhalde hepsini yerlerine
Öyleyse cok iyi olmş fazla ktm de kalmamak iyiNasılmş yeri konusabildnz mi
Belliydi bir b*kluk çıkaracakları, ben diyordum ama hadi diyordum kendi moralimi bari bozmayayım ama sonuç hüsran sanırım
Nedir sizin bu aranızdaki bitirme olayı ya yasaklayın o kelimeyi birbirinize.Her olayda sonu oraya gidicekse ikiniz içinde yıkıcı bi durum buSende şimdi sinirlenirsin ama snra dersin ne yapıyo şimdi nasıl fln diye düşünmye başlarsın.Öyle strese gircegine alttan almk en mantıklısı bna göre.Askerdeyken dişimizi sıkıcak ama geldiklerinde acısını cıkarıcaz yani yolu bu yoksa ikinizede askerlik zehir olur
canım ucaktan inince bi aradı bide teslim olunca ankesorden aradı konusamadık fazla sadece iyiyim geldm yerime dedi oyle bugun ararsa insallah soracagım bakalım
seninki gittimi
ya ece sorma ya bizim aramızdaki sorunda bu sanırım böle kırıcı olunca hemen tm bitti bu ne yaa hayır bide bitti diyince bitiyo mu yoo yürek bitti demedikçe aptal aptal işler yapıyoruz tek bnm alttan almamla olcak bişi diildi bu sefer ben yine aldım ama o saolsun kılını kıpırdatmadı...yani koca beş seneyi bunun için mi getrdm buralara 11 ay ya dile kolay 1 sene olcak şurda 3-5 gün sonra boşuna mı bekledm ben öle saçma bişeyde hadi güle güle demek için sewmedik ama işte ikimizdede war yaniii...
bu sefer bişi demicem bekicem o diyene kadar ve ciddi bi konuşma yapcam bu ayrılık kelimesinin ne kadar yıktını kawga etsekte iki gün küsüp geri barışacaz yani bu kadar büyütüp oralara götürmenin yanlış oldunu söylicem bakalım bi daha yaparsa ama bilmem artk...
Yani bi konusma yapmk lazm bna görede.Oyuncak gibi bi ayrıl bi barış en sevmedigim şey.Ben ilişkime başlarken demştim ayrılık kelimesini bitti kelimesini kullancaksan geri dönüşü olmicksa kullan onun dışında küstügünde fln filan duymk istemiyorm dedm oda tabikide dedi.Şimdiye kadarda öyle bi sorunumuz olmadı ama her ilişkide böyle olmalı bnce.Birbirinizi deniyosunz resmen gıcık etmk için sinir olsun diye.Yıpratıcı bşy bu
ya kaçkere dedim bende bak söylenmesin şu bu filan tm dedi bende tm dedim bi ara baya hiç demiyorduk sonra yine başladık diyorum ya yaa aptal aşıklarız biz işte haklısın yani en olmaması gereken şey bydu bende biraz hafife aldım bu konuyu üstüne düşcem canım...hani şimdiye kadar diyorum ya hiç uzatmazdk 1 2 gün küslük de diil de işte kırgınlık yaşardk geçer giderdi şu ikidir manyak manyak işler yapıyoruz...
ya sorma ne kadar dayanıcaz böle sewerken ayrılıga ya o kendine bişi yapcak ya ben yani ya bu deweyi güdecez ya güdecez yani kaçarı yok....dogru diil miyim canım?
Dogru diyosunda işte iş yapabilmekteUygulamaya gelince erkekler alıştıgının dışına zor cıkıyo Cünkü bşye canı sıkılıyo ayrıldık bitti diyincede senin üzülcegini biliyo onun için yapıyodur ama snra pişman olup geri konusuyosnz Ya böyle devam edicek ayrıldık dedikce bitmedigini bile bile barışcaksnz konuscksnz yada sınır koycaksnz yani
ya olay ne biliyo musun şimdi ayrıldk btti diyoruz dayanamayp yine konuşuyoruz ya işin rahatlıgı ordan geliyo ikimizede nasılsa 3 gün küsüp yine konuşcaz hesabı biliyoruz ya bitmiceni ondan yani ama oyuncak gbi olmaz bu iş bide ikidir ben bişi demeden demiyo adam yaa gıcık oldum hadi geçen başında olay wardı diyemedi e şimdide o gurur yapıyo ben gurur yapıyorum bide bu çıktı başımdakiler yetmez gbi ha...adam inat etti ya mesaj atmıyo o atmıyo bitti dedi diye bende kızıp demiyorum ne olacaksa böle ::::.
yaaaaa hepsi düşücek diye 9 ay kaldı fln flan diyolardı ama ya cok kötü olck böyle olması
İkinizden biri pes edip msj atacak sonu belli yani
peki o gönüllü kim olacaksence?
Bilemicem ilişkinizi cok iyi bilen biri deglm sonucta :26:
Belliydi bir b*kluk çıkaracakları, ben diyordum ama hadi diyordum kendi moralimi bari bozmayayım ama sonuç hüsran sanırım
bilmek gerekmiyo be canım yani gurur yapmak iki taraf içinde dogru diil sonuçta ama beklersem boşuna beklicem gbi bendden bişiler bekliyo sanırım dünkü konuşmalarına bakılırsa
Ben şafaktan düşmemştm ama baya ümitliydim ya bayramdan snra kesin gözüyle bakıyodm öyle diyolardı haberlerde
O zaman ilk msj atan sen olcaksınBu durumdada uzatmaya gerek yok direk barışın uzatmayın 3 gün çile çekmeyin
Aynen bende dokunmadım işte ama, 16.11.2014 olan tezkere tarihinin yeni halini bile hesaplamıştım, bir kararı bekliyordum işte yine aynısını yaptılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?