- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #3.601
off aynen sanırım öle olcak gurur yapmayıp konuşsam şimdiye çoktan barışmıştk da bende az degilim haa bu gurur meselesinden çok çekecek gbiyim
Aşkta gurur olmazmşZtn sen yazıcaksan boşver şimdi az ne fark edicek
bakalımm yine akşama kadar bekleyebilirsem akşam artk kısmetse...
Selamlar kızlarrr
Selam Hazalcım
Nasılsın ?
Hazal buaralar ci diyip kacıyo
İyiim canım teşekkür ederim sen nasılsıınn ?Ay gelen gden oluyo bi yazıp hemen çıkmak zorunda kalıyorum
İyi sayılırım bnde bu burukluk var ama sevdicegim teslim olcak bugün
Fark ettim bu aralar yogunsun brz ama olsun zaman cabuk gecer
Hayırlısıyla gitsin canım bian önce bitirsin gelsinnnEvet 1 haftadır zaman nasıl geçti anlamadım valla:26: Sana sevineceğinn bir haber Askerlik decekmi? Askerlik dyor mu? Askerlik dt m son dakika haberleri haberi | Haber Aktel - Son Srat Haber, haber, haberler Gelismelere bakiyim bi dedim. Sabah burda bi arkadaşın attığı haberi görünce üzülmüştüm ama bunu görünce çelişkiye düstüm açıkcası kasım diyor :26:
Neye inancagımızı şaşırdık resmen bi öyle bi böyle kesinleştirinde artk olmicaksada olucaksada bizde ona göre düşünelim önümüzü görelm yahuSabh o haberi görünce moralim bozuldu acayip cünkü daha gecen gün babam geldi dedi kesinleşmş bayramdan sonraya diye korayla ikimiz mutlu olmştk deli etcekler milleti böyl yapa yapa
Aynen benimde morlm bozlmuştu ama bunada inandım gibi :26: Bakalım ya hayırlısı olsun yine olmıcak gibi düşünelim olursa 2 kat daha fazla seviniriizz
Yok ya biz oldu moduna girdik bile coktan bi tek şafal düşürmek kaldı oda pc deki programda 12 aya göre ztn ona bakınca içim acılıyo brzda o moda soktu bniUmarım hüsrana ugramayız
Çaktırma inanmıyomuş heveslenmemiş gibi yapalımValla sende 300lere düştünn bak ne güzel benimde 330lar bitmiş bile hiç farkında değilim
Hayırlısıyla gitsin canım bian önce bitirsin gelsinnnEvet 1 haftadır zaman nasıl geçti anlamadım valla:26: Sana sevineceğinn bir haber Askerlik decekmi? Askerlik dyor mu? Askerlik dt m son dakika haberleri haberi | Haber Aktel - Son Srat Haber, haber, haberler Gelismelere bakiyim bi dedim. Sabah burda bi arkadaşın attığı haberi görünce üzülmüştüm ama bunu görünce çelişkiye düstüm açıkcası kasım diyor :26:
Düştüm ama belki 7 gün daha eklicem duruma göreBizimki 1 gün gec teslim oldu birlige Normalde 401 deyim yani 3 gün gec gidicekti annesi buraya geldigini anlamasın diye ama dedm 3x7=21 yapar walla seni döverim hiç üşenmem erken git bilet bulamadm de bşy de dedm kandırmş annesini 1 gün gec gitti oyüzden
Ayy tüm umutlarım tükenmişken bu haberi görünce sevindim ben inşaallah Kasım ayında kesinleşir.:)
Ay bu anneler bize kin beslicek vallaŞimdi esas kalıcağı yer belli olunca izinleride düşeriz bende düşcem çünkü izinleride düşeriz daha iyi olur gözümüz gönlümüz açılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?