93/3 asker yolu bekleyenler

off aynen sanırım öle olcak gurur yapmayıp konuşsam şimdiye çoktan barışmıştk da bende az degilim haa bu gurur meselesinden çok çekecek gbiyim

Aşkta gurur olmazmş Ztn sen yazıcaksan boşver şimdi az ne fark edicek

İyiim canım teşekkür ederim sen nasılsıınn ?Ay gelen gden oluyo bi yazıp hemen çıkmak zorunda kalıyorum

İyi sayılırım bnde bu burukluk var ama sevdicegim teslim olcak bugün
Fark ettim bu aralar yogunsun brz ama olsun zaman cabuk gecer

İyi sayılırım bnde bu burukluk var ama sevdicegim teslim olcak bugün
Fark ettim bu aralar yogunsun brz ama olsun zaman cabuk gecer

Hayırlısıyla gitsin canım bian önce bitirsin gelsinnn Evet 1 haftadır zaman nasıl geçti anlamadım valla:26: Sana sevineceğinn bir haber Askerlik decekmi? Askerlik dyor mu? Askerlik dt m son dakika haberleri haberi | Haber Aktel - Son Srat Haber, haber, haberler Gelismelere bakiyim bi dedim. Sabah burda bi arkadaşın attığı haberi görünce üzülmüştüm ama bunu görünce çelişkiye düstüm açıkcası kasım diyor :26:

Neye inancagımızı şaşırdık resmen bi öyle bi böyle kesinleştirinde artk olmicaksada olucaksada bizde ona göre düşünelim önümüzü görelm yahu Sabh o haberi görünce moralim bozuldu acayip cünkü daha gecen gün babam geldi dedi kesinleşmş bayramdan sonraya diye korayla ikimiz mutlu olmştk deli etcekler milleti böyl yapa yapa

Aynen benimde morlm bozlmuştu ama bunada inandım gibi :26: Bakalım ya hayırlısı olsun yine olmıcak gibi düşünelim olursa 2 kat daha fazla seviniriizz

Aynen benimde morlm bozlmuştu ama bunada inandım gibi :26: Bakalım ya hayırlısı olsun yine olmıcak gibi düşünelim olursa 2 kat daha fazla seviniriizz

Yok ya biz oldu moduna girdik bile coktan bi tek şafal düşürmek kaldı oda pc deki programda 12 aya göre ztn ona bakınca içim acılıyo brzda o moda soktu bni Umarım hüsrana ugramayız

Yok ya biz oldu moduna girdik bile coktan bi tek şafal düşürmek kaldı oda pc deki programda 12 aya göre ztn ona bakınca içim acılıyo brzda o moda soktu bni Umarım hüsrana ugramayız

Çaktırma inanmıyomuş heveslenmemiş gibi yapalım Valla sende 300lere düştünn bak ne güzel benimde 330lar bitmiş bile hiç farkında değilim

Çaktırma inanmıyomuş heveslenmemiş gibi yapalım Valla sende 300lere düştünn bak ne güzel benimde 330lar bitmiş bile hiç farkında değilim

Düştüm ama belki 7 gün daha eklicem duruma göre Bizimki 1 gün gec teslim oldu birlige Normalde 401 deyim yani 3 gün gec gidicekti annesi buraya geldigini anlamasın diye ama dedm 3x7=21 yapar walla seni döverim hiç üşenmem erken git bilet bulamadm de bşy de dedm kandırmş annesini 1 gün gec gitti oyüzden

Ayy tüm umutlarım tükenmişken bu haberi görünce sevindim ben inşaallah Kasım ayında kesinleşir.:)

Ay bu anneler bize kin beslicek valla Şimdi esas kalıcağı yer belli olunca izinleride düşeriz bende düşcem çünkü izinleride düşeriz daha iyi olur gözümüz gönlümüz açılır

Ay bu anneler bize kin beslicek valla Şimdi esas kalıcağı yer belli olunca izinleride düşeriz bende düşcem çünkü izinleride düşeriz daha iyi olur gözümüz gönlümüz açılır

Sorma ya kuzeni demş annesine koray iznin hepsinde ecenin yanında kalcak demş kadın korayı kapıda görünce hiç gelmiceksin mersinde kalcksn sanmştm demş aglamş Normalde yanıma geldigini söylicekti ama annesi aglayınca fln söyleyememş Kadın şimdiden bna kin biliyo
Aynen izinleri düşünce baya güzel olucak sizin için ama bn düşemicem sanırm cünkü bizimkiler 16 kişi birlikte hareket ettigi izin izine cıkılcaksada birlikte cıkıcaklar ondan 3 gün mazeret izni haric hepsini kullanıcak gibi görünüyo :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…