• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

Canım stresli olması çok normal sonuçta yenib ir şehir yeni insanlar neyle karşılacaklarını bile bilmiyorlar. Alısıcak hem daha 2 gün olmus biraz gerekli işler varsa halletsin kendine gelsin arar. Alısıncada artık sizinde uzun uzun konusmalarınız baslar hiç öyle endiselenme

Bende öyle dedim ama ne bilem ister istemez insan endileşeniyor. İnşallah bugün arar yaa çok özledim sesini :(

selam kızlar yeniden aynı sıkıntılar basladı gideli daha 2 gün oldu ama daha 1 kere konustuk bugunde su saat oldu aramadı hemen geliyolar bana ya sıkıntıdan patlıyorum canım daralıyor allahım sen yardımcımız ol anlatalım bitsin su biran once gelsinler hayırlısıyla yanlarımızı :nazar:

selam canım aynı durum bendede var seninki yine 1 kere aramış benimki 2 gündür hiç aramadı ne yine yaptı ne etti hiç bilmiyorum . Aynen bende patlıyorum önce kafamı dağıtacak bi işim vardı şimi oda yok iyice sıkıntıdan çatlamak üzereyim :( Allah'ım inşallah bugün arar.

selam canım aynı durum bendede var seninki yine 1 kere aramış benimki 2 gündür hiç aramadı ne yine yaptı ne etti hiç bilmiyorum . Aynen bende patlıyorum önce kafamı dağıtacak bi işim vardı şimi oda yok iyice sıkıntıdan çatlamak üzereyim :( Allah'ım inşallah bugün arar.

seninkidemi yeni gitti ustaya canım benmki doguda ya allahım yardımcımız olsun ne olacak daha ilk gunler boyleysek biz safagı goremeden tobe tobe neyse

seninkidemi yeni gitti ustaya canım benmki doguda ya allahım yardımcımız olsun ne olacak daha ilk gunler boyleysek biz safagı goremeden tobe tobe neyse

evet canım benimkide cumartesi giresuna gitti.. Aynen her geçen gün dadada zor geliyor bazen hiç bitmeyecek sanmıyorum bu askerlik:(

evet canım benimkide cumartesi giresuna gitti.. Aynen her geçen gün dadada zor geliyor bazen hiç bitmeyecek sanmıyorum bu askerlik:(

al bendende o kadar canım ya askerlik bizi bitirecek sıkıntı sitres yuzunden ya allahım yardımcımız olsun ne olacak boyle seninki dogu degilmiş bari ya iyi

al bendende o kadar canım ya askerlik bizi bitirecek sıkıntı sitres yuzunden ya allahım yardımcımız olsun ne olacak boyle seninki dogu degilmiş bari ya iyi

aynen aynen bitirecek bizi :( kavuşamadan eriyip gidecez diyom :(. Aynen canım tek tesellim o ama yinede 2 gündür meraktan çatlıyorum saat kaç oldu hala aramadı . allah senin yardımcın olsun tabi doğu olunca stres daha fazla oluyor.

evet kızlarr bende şimdi izledim haberlerde yuuppi yuppi düştü askerlik 1 ocatan sonra terhis etmeye baslarlar heralde Allahım dualarım kabul olduu :))

evet canımmm 1 ocaktan itibaren terhis edeceklermiş şükürler olsunn. Şimdi eminimki tüm askerlerimiz bu haberi kutluyorlardır. Tıpkı bizim burda kutladığımız gibi.:36::36::36::52:

evet canımmm 1 ocaktan itibaren terhis edeceklermiş şükürler olsunn. Şimdi eminimki tüm askerlerimiz bu haberi kutluyorlardır. Tıpkı bizim burda kutladığımız gibi.:36::36::36::52:

Allahım nasıl mutluyum yaaa sevgilim arasın diye dört gözle bekliyorum su an 15 dk ya arar heraldeee haykırmka istyrum mutlulugumu eee napsak artık safak takvimini düşürsek mi burdan acaba :D

Allahım nasıl mutluyum yaaa sevgilim arasın diye dört gözle bekliyorum su an 15 dk ya arar heraldeee haykırmka istyrum mutlulugumu eee napsak artık safak takvimini düşürsek mi burdan acaba :D

aynen bende dört gözle bekliyorum arasın artık ne olur Allah'ım bugün arasın artık şu mutlu haberi beraber kutlayalımmm . Bilmemki düşürsek mi bizdemi Ocak ayını beklesek.

gözünüz aydın 93 gruplarrıı...bu kadar olur yaa hiç düşürmeseydin yani 1 ocak ne yaa allahın belası madem kasım yap herkes yararlansın 1 ay sadece erken olacak kahretsin böle bakanı da kuruludaa...

kızlarcımlar ben düşürdüm vallhi dayanamdım resmennnnnn 100 lü rakkamları gordum cooookk mutluyuuuuummmmmm aradı benmki şimdiii alayda bayram varmıs valllaaa .1 ocakta yollıcklrmıs 12 ayı dolanlarııııııııı :)) mart falan değil ocak ocakkkk :D geleceteki kaynanamı aradım gözünaydın diye bende tam seni arıyodum dedi nişanıda mayısa almış olduk biz de erken erken niaşnlanacagız sevgilimle :nazar: :72: :72:

gözünüz aydın 93 gruplarrıı...bu kadar olur yaa hiç düşürmeseydin yani 1 ocak ne yaa allahın belası madem kasım yap herkes yararlansın 1 ay sadece erken olacak kahretsin böle bakanı da kuruludaa...

olsun tatlım 1 ay 1 aydır keske daha erken olsaydı tabi ama olsun ya sıkma canını yerim seni ben

Sizin gibilerine gerçekten üzüldüm canım olsaydı eger seninki kasıma yanında olurdu ne güzel.

Back
X