• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

kızlarcımlar ben düşürdüm vallhi dayanamdım resmennnnnn 100 lü rakkamları gordum cooookk mutluyuuuuummmmmm aradı benmki şimdiii alayda bayram varmıs valllaaa .1 ocakta yollıcklrmıs 12 ayı dolanlarııııııııı :)) mart falan değil ocak ocakkkk :D geleceteki kaynanamı aradım gözünaydın diye bende tam seni arıyodum dedi nişanıda mayısa almış olduk biz de erken erken niaşnlanacagız sevgilimle :nazar: :72: :72:

Gözümüz aydın canımm. Bizde düğünü ağustosa alıyoruz hayırlısıyla inşallah. Ama daha benimki aramadı yaaa deli olacam 2 gündür.

hadi gozun aydın canım darısı basıma ya hayırlısıyla bu arada herkesin gozu aydın safaklar birazda olsa kısaldı insallah tamamına erdirirler

Amin canım inşallah darısı başına vallah 90 gün 90 gündür bizim çok işimize yarıyor. Düğünümüzde Allah'ın izniyle 90 gün önce oluyorrr :))

Ayyy ya haberi duyar duymaz yaziyim dedm tam yazıyorm elektirikler kesildi :19:
Ama şuan cok mutluyum ya kesnleşti sonunda herkes tamamsa şafakları düşelim bnce artk yaaaa :52::52::21::46:

Ayyy ya haberi duyar duymaz yaziyim dedm tam yazıyorm elektirikler kesildi :19:
Ama şuan cok mutluyum ya kesnleşti sonunda herkes tamamsa şafakları düşelim bnce artk yaaaa :52::52::21::46:

Yaa bu kadar kesin mi konuştular, benim kalbim çarpıntıdan yerinden fırlayacak yine caymaz demi bunlar :52:

Yaa bu kadar kesin mi konuştular, benim kalbim çarpıntıdan yerinden fırlayacak yine caymaz demi bunlar :52:

Yok ya Haberlerde duydum gözümlede gördm ama anında elektirikler kesildi detaylarına bakamadm :1::1:
Hazalda gelsinde düşürelm bari artk :1: Ayyyy elektrikler kesildi bn oynamaya başladm hazır kimsede yokken :1::1: Yani şoku atlattm bn :1::52::52:

Yok ya Haberlerde duydum gözümlede gördm ama anında elektirikler kesildi detaylarına bakamadm :1::1:
Hazalda gelsinde düşürelm bari artk :1: Ayyyy elektrikler kesildi bn oynamaya başladm hazır kimsede yokken :1::1: Yani şoku atlattm bn :1::52::52:

Hazal'ı bulun getirin buraya o zamaaan ama Hande'nin de olması lazım yaa ona da şafağı tekrar yükselttirmiştik sonuçta :9:

Hazal'ı bulun getirin buraya o zamaaan ama Hande'nin de olması lazım yaa ona da şafağı tekrar yükselttirmiştik sonuçta :9:

evet ya Hande bayadır ortalıklarda yok ztn merakta ediyorum ama gözükmüyo hiç :26:
Çabuk gelin yaaaaaa hadi düşürelm gelinde :52::52::52:

evet ya Hande bayadır ortalıklarda yok ztn merakta ediyorum ama gözükmüyo hiç :26:
Çabuk gelin yaaaaaa hadi düşürelm gelinde :52::52::52:

Hande'nin eşi 12 sinde çıkış yapmıştı diye hatırlıyorum ben askeriyeden yani yarın teslim olma ihtimali yüksek. Ondan ortalıklarda gözükmüyor olabilir, face den yazdım ama dur bakalım :1:

Back
X