- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #3.881
bizler 92/4 ler olarak düşürdük siz neyi bekliosunuz kızlar??
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
kızlar birazdan size bayram tatilimizi ve eşimle bugün başımıza gelenleri uzuuun uzuuun anlatıcam.
sonra da şafak düşürüyor muyuz artıkkk??????
Ayy geldim geldim anca okudum hepsini bende tamsize 1 ocak olarak kesinleşmiş haberini vermek için geldimde geç kalmısıımmm napıyoruz kızlar
Anam Hazal geldi bu sefer de Ece kayboldu ortalıktan
Ayy geldim geldim anca okudum hepsini bende tamsize 1 ocak olarak kesinleşmiş haberini vermek için geldimde geç kalmısıımmm napıyoruz kızlar
Evet canımm birazcık geç kaldın ama hoşgedin. Ben düşürdüm şafağımı :):):)
Hosbulduk canım evet şafağın güzell görünüyooo
ayyy canım gözün aydın 73 kalmış maşallah maşallahh....
Sevk tarihi muhabbeti ayrı bir şey canım şöyle anlatayım. Mesela kendi acemi birliğimizden yola çıkarak örnek vereyim. Bizim acemilik yeri Manisa Alaşehir'di. Benim sevgilimin de teslim olabileceği son tarih 16 Ağustos'tu . Ama mesafe açısından oraya bizden daha yakın olan biri için 15'i iken, bizden daha uzak biri içinde atıyorum 18'iydi. Ama hepsi sonuçta 93-3 Manisa Alaşehir acemi birliğiydi. Bu sebeple ortak bir tarih belirlenir bu tarihe de sevk tarihi denir. Tüm askerler ister 15 inde teslim olanlar ister 18 inde belirlenen o ortak tarihte teslim olmuş kabul edilirler ve şafakları da ona göre işler. Mesela bizim sülüsümüz yani teslim tarihimiz 16 Ağustos fakat sevk tarihimiz 14 Ağustos olduğundan iki gün kazanıyoruz. Askeriyenin belki de adalet içermeyen tek kuralı budur. Saygılarımlaaa
hadi düşürelim :))
sonra size anlatacaklarım var.
daha önceki sayfaları okuyacağım daha
canım benmkide manisa alaşehirdi bu arada11inde teslim oldu ama sevk tarihi 8 mayıs bnde 8 mayıstan düştüm dogru yapmışım demek ki bnde 3 gun kazanmısım nihahaha
Ece yok daha onsuz düşürürsek bizi oyar, az daha sabır
ayy ne cok sevinmişsindir sen simdi allah tamamına erdisin canımmmm hayırlısıylaAmin canım inşallah darısı başına vallah 90 gün 90 gündür bizim çok işimize yarıyor. Düğünümüzde Allah'ın izniyle 90 gün önce oluyorrr :))
ayy ne cok sevinmişsindir sen simdi allah tamamına erdisin canımmmm hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?