93/3 asker yolu bekleyenler

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
kızlar birazdan size bayram tatilimizi ve eşimle bugün başımıza gelenleri uzuuun uzuuun anlatıcam.

sonra da şafak düşürüyor muyuz artıkkk??????

Son düzenleme:
Ayy geldim geldim anca okudum hepsini bende tamsize 1 ocak olarak kesinleşmiş haberini vermek için geldimde geç kalmısıımmm napıyoruz kızlar

Ece, Hande, Hazal ve daha nice geri sayım şafak attırma etkinliğine katılacak hatunlaaar,
Burada olan şu mesajı beğensin de kim burada kim değil görelim, sonra geri sayımımızı yapar şafakları arttırırız

canım benmkide manisa alaşehirdi bu arada 11inde teslim oldu ama sevk tarihi 8 mayıs bnde 8 mayıstan düştüm dogru yapmışım demek ki bnde 3 gun kazanmısım nihahaha

canım benmkide manisa alaşehirdi bu arada 11inde teslim oldu ama sevk tarihi 8 mayıs bnde 8 mayıstan düştüm dogru yapmışım demek ki bnde 3 gun kazanmısım nihahaha

Hehh canım o zaman oldu işte gönül rahatlığıyla 8 mayısta dönecek diye düşünebilirsin ki daha da düşer bu şafaklar, izinler falan belli değil daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…