- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #3.841
kızlarcımlar ben düşürdüm vallhi dayanamdım resmennnnnn 100 lü rakkamları gordum cooookk mutluyuuuuummmmmm aradı benmki şimdiii alayda bayram varmıs valllaaa .1 ocakta yollıcklrmıs 12 ayı dolanlarııııııııı :)) mart falan değil ocak ocakkkkgeleceteki kaynanamı aradım gözünaydın diye bende tam seni arıyodum dedi nişanıda mayısa almış olduk biz de erken erken niaşnlanacagız sevgilimle
Sizin gibilerine gerçekten üzüldüm canım olsaydı eger seninki kasıma yanında olurdu ne güzel.
olsun tatlım 1 ay 1 aydır keske daha erken olsaydı tabi ama olsun ya sıkma canını yerim seni ben
ya ben bişi diyemiyorum artk yaa bzm yüzümüz gülmedi gülmeyecekte onaa kanaat getrdm eger kasımda olsaydı tam 1 ayy sonra yanımda olacaktı yaaa offf
Keşke olsaydı canım yaa sizin de yüzünüz gülseydi yaa gerçekten size üzüldümbize sevindim:)
keşke canım keşke şu berbat moralle çok ii gelcekti amaa off en azından hava değişimine salsalar yaaa
Yaa ben niye hala inanamıyorum bu meseleye, şoka mı girdim ne anlayamadım kendimi
Ve bu güzel haberin ardına askerimde aradı artık bugün kimse tutamaz beni :):):)
Ve bu güzel haberin ardına askerimde aradı artık bugün kimse tutamaz beni :):):)
Askerin bir şey dedi mi canım, en doğru haber içeriden gelir sonuçta
hadi gozun aydın canım darısı basıma ya hayırlısıyla bu arada herkesin gozu aydın safaklar birazda olsa kısaldı insallah tamamına erdirirler
Çok fazla konuşamadık ama evet dedi 1 Ocak dedi bizi her halükarda buluyor dedi :):):)
Ayyy ya haberi duyar duymaz yaziyim dedm tam yazıyorm elektirikler kesildi
Ama şuan cok mutluyum ya kesnleşti sonunda herkes tamamsa şafakları düşelim bnce artk yaaaa
Yaa bu kadar kesin mi konuştular, benim kalbim çarpıntıdan yerinden fırlayacak yine caymaz demi bunlar
Yok ya Haberlerde duydum gözümlede gördm ama anında elektirikler kesildi detaylarına bakamadm
Hazalda gelsinde düşürelm bari artkAyyyy elektrikler kesildi bn oynamaya başladm hazır kimsede yokken Yani şoku atlattm bn
Hazal'ı bulun getirin buraya o zamaaan ama Hande'nin de olması lazım yaa ona da şafağı tekrar yükselttirmiştik sonuçta
evet ya Hande bayadır ortalıklarda yok ztn merakta ediyorum ama gözükmüyo hiç :26:
Çabuk gelin yaaaaaa hadi düşürelm gelinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?