93/3 asker yolu bekleyenler

Ayy yaa önce 9. ay yapmşm bnm ki niye azalmadı diyorm bi şaşırdm
Snra 8 yaptm ayıda düzeldi

Canını yediğiminin askeriye hediyesi, hiç boynumdan çıkarmıcam aşkııııııım sözzzz
Yeni şafağımızla ayrı bir güzel oldu

Cok güzel gecirmşsnz ya herkes de aynı sorun var yanlız bnde gittigimde sevgilim bni bekliyodu
Gec gitmesinden dolayıda mahkemeye cıkmaz büyük ihtimalle ama birligine göre ya gec kaldıgı gün kadar artıdan askerlik yapar yada gec kaldıgı gün x 7 gün fazla askerlik yapar :26:

puffff
bulsun bi çare, 1 güne 7 gün de çokmuş ya

Hepimizinki de ayrı ayrı güzel oldu beeeh
Bu arada Hande sen ne yaptın öyle yaa, seninki bir hayli düşmüş

izin kullandırmadım gelmesin
ama ceza alırsa izin kullanmış gibi olacak eşitlenecek zaten

puffff
bulsun bi çare, 1 güne 7 gün de çokmuş ya

izin kullandırmadım gelmesin
ama ceza alırsa izin kullanmış gibi olacak eşitlenecek zaten

Ya komutanına göre değişiyomş işte o umarım gec gittigi gün kadar fazla yapar :26: Benimkide 1 gün gec gitti ama noldugu belli degl ne kadar fazla yapcagının yani
Ben izinleri daha düşmedim ya bnmki belki kullanır belki kullanmaz bide belki son 1 ay kala burnumdan ameliyat olup hava değişimi fln alırım diyo bakalm nolck

Bir yerde şöyle yazıyor:
buna bakarsak 4 gün geç çıkacak o kadar.

13 ay il jandarmada bölük yazıcılığı yaptım. 1000'den fazla kişinin terhis belgesini hazırladım. Geç katılışlar güne gündür. Yani kaç gün geç katıldı ise o kadar gün geç terhis olur. 1'e 7, 3'e 5 falan, bunlar erler arasındaki bilgi eksikliğinden kaynaklanan söylencelerdir.

benimki de dizinden olacak sanırım
askerden kaçmanın yollarını arıyolar ya

çok iyi düştü yahu

Eki Görüntüle 835011

Canını yediğiminin askeriye hediyesi, hiç boynumdan çıkarmıcam aşkııııııım sözzzz
Yeni şafağımızla ayrı bir güzel oldu

Ayy yaa önce 9. ay yapmşm bnm ki niye azalmadı diyorm bi şaşırdm
Snra 8 yaptm ayıda düzeldi

maşallah maşallah nazar değmesin şu şafaklara . Rabbim hayırlısıyla oralarda şafak doğan güneş yazmayı nasip etsin İNŞALLAH

Ne güzel oldu ya şafaklar Sayfayı bi aşagı bi yukarı yapıyorm içim acılıyo resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…