93/3 asker yolu bekleyenler

Hande'nin eşi 12 sinde çıkış yapmıştı diye hatırlıyorum ben askeriyeden yani yarın teslim olma ihtimali yüksek. Ondan ortalıklarda gözükmüyor olabilir, face den yazdım ama dur bakalım

Aynen bnde direk face e baktm ama acık degl diye bşy yazmadm ama o okula gidiyo yani illaki okuldan falan girerdi :26:

Evet hatrlıyorm onu İyi 95 düşürürüm ohhh ya öyle iyi oldu ki

Yeni takvim çalışmalarına da başlarız artık

Bu arada ben sunum için konuşma yazıcam, açığım ama çok bakamam topiğe Hazal gelince beni face den bir dürtükleyin be, düşürelim cümbür cemaat. Bensiz yapmayın bak sakın, şişlerimi göz ardı etmeyin

ece 360 dan hesapla 90 gün filan düşcek sizin

Saol canım ya bi yandan seviniyorm bi yandan diyorm bazılarıda üzülüyo ama kusurumuza bakmayın nolur :26:
Kendimi suclu gibi hissediyorm böyle olunca :26:

Ben hazırlamştm 365 takvimini ama taslak olarak duruyodu
Ben haber veririm sna Hazal gelsinde bi
Sensiz olmaz hem merak etme

kızlar ben düşürdüm valla 8 mayıs sülüstü işte 8 mayısda döncek oyle olmuyo mu 365 gun sonucta gittiği gun doncek :) ben oyle hesapldm yanlş mı hesapladm acaba

kızlar ben düşürdüm valla 8 mayıs sülüstü işte 8 mayısda döncek oyle olmuyo mu 365 gun sonucta gittiği gun doncek :) ben oyle hesapldm yanlş mı hesapladm acaba

Dogru hesaplamşsn canım öyle oluyo bnde hesapladm şimdi

evet canım 8 mayıs 8 mayıs oldugu için tüm izinlerini kullanırsa eger 8 mayısta donuyor bence yani bu benm fikrim sizce nasıldır kiiii bilemedm ben

Sevk tarihi muhabbeti ayrı bir şey canım şöyle anlatayım. Mesela kendi acemi birliğimizden yola çıkarak örnek vereyim. Bizim acemilik yeri Manisa Alaşehir'di. Benim sevgilimin de teslim olabileceği son tarih 16 Ağustos'tu . Ama mesafe açısından oraya bizden daha yakın olan biri için 15'i iken, bizden daha uzak biri içinde atıyorum 18'iydi. Ama hepsi sonuçta 93-3 Manisa Alaşehir acemi birliğiydi. Bu sebeple ortak bir tarih belirlenir bu tarihe de sevk tarihi denir. Tüm askerler ister 15 inde teslim olanlar ister 18 inde belirlenen o ortak tarihte teslim olmuş kabul edilirler ve şafakları da ona göre işler. Mesela bizim sülüsümüz yani teslim tarihimiz 16 Ağustos fakat sevk tarihimiz 14 Ağustos olduğundan iki gün kazanıyoruz. Askeriyenin belki de adalet içermeyen tek kuralı budur. Saygılarımlaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…