- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #3.861
Hande'nin eşi 12 sinde çıkış yapmıştı diye hatırlıyorum ben askeriyeden yani yarın teslim olma ihtimali yüksek. Ondan ortalıklarda gözükmüyor olabilir, face den yazdım ama dur bakalım
Aynen bnde direk face e baktm ama acık degl diye bşy yazmadm ama o okula gidiyo yani illaki okuldan falan girerdi :26:
Belki izin falan almıştır bir iki günlüğüne, eşinin son izin günlerini de değerlendirmek için
OlabilrAyyy cok heycan yaptm düşürcem diye Tam olarak kac gün düşücez biz şimdi :26:
Hazal bir açıklamada eğer 12 aya düşerse tam 365 sayılacağının açıklandığını söylemişti. Yani 95 düşürücez
Evet hatrlıyorm onuİyi 95 düşürürüm ohhh ya öyle iyi oldu ki
Evet hatrlıyorm onuİyi 95 düşürürüm ohhh ya öyle iyi oldu ki
ece 360 dan hesapla 90 gün filan düşcek sizin
Yeni takvim çalışmalarına da başlarız artık
Bu arada ben sunum için konuşma yazıcam, açığım ama çok bakamam topiğe Hazal gelince beni face den bir dürtükleyin be, düşürelim cümbür cemaat. Bensiz yapmayın bak sakın, şişlerimi göz ardı etmeyin
Saol canım ya bi yandan seviniyorm bi yandan diyorm bazılarıda üzülüyo ama kusurumuza bakmayın nolur :26:
Kendimi suclu gibi hissediyorm böyle olunca :26:
kızlar ben düşürdüm valla 8 mayıs sülüstü işte 8 mayısda döncek oyle olmuyo mu 365 gun sonucta gittiği gun doncek :) ben oyle hesapldm yanlş mı hesapladm acaba
kızlar ben düşürdüm valla 8 mayıs sülüstü işte 8 mayısda döncek oyle olmuyo mu 365 gun sonucta gittiği gun doncek :) ben oyle hesapldm yanlş mı hesapladm acaba
Sevk tarihiniz de 8 mayıs mı canım
Ayyy ya haberi duyar duymaz yaziyim dedm tam yazıyorm elektirikler kesildi
Ama şuan cok mutluyum ya kesnleşti sonunda herkes tamamsa şafakları düşelim bnce artk yaaaa
evet canım 8 mayıs 8 mayıs oldugu için tüm izinlerini kullanırsa eger 8 mayısta donuyor bence yani bu benm fikrim sizce nasıldır kiiii bilemedm ben
Hazal bir açıklamada eğer 12 aya düşerse tam 365 sayılacağının açıklandığını söylemişti. Yani 95 düşürücez
Bilmem düşürsekmiki şu şafakları :):)
bizler 92/4 ler olarak düşürdük siz neyi bekliosunuz kızlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?