93/3 asker yolu bekleyenler

Bir sene ara vermişim o sınav müfredatına bir daha hazırlanırken de dershanesiz hazırlanıcam, istediğim asıl bölümü bu şartlarda kazanmak hayal tabi ama girsem sınava hangi bölüme gidicem onu da bilmiyorum ki çok kararsızım

Önce sen bi emin olda napcagından snra cünkü diyelm ekonomiyi bıraktın baska bi bölüme gittin o bölümden memnun kalacagınada emin olman lazm :26:

canım bölümün nasıl blmem amaa o sınawa tekrar hazırlanmak ölüm söyliim sanaa heleki dershanesz imkansız bnce tecrübemden biliyorum çünkü bnde tekrar hazırlanıyım dedm ama ewde tek olmuyo sınawa 4 ayy war bende tık yok çalışamıyorum ewde ben ha sen çalışırsın blemem ama bnce tekrar düşünnbde hangi bölümü istiyon kii

Önce sen bi emin olda napcagından snra cünkü diyelm ekonomiyi bıraktın baska bi bölüme gittin o bölümden memnun kalacagınada emin olman lazm :26:

Bu bölümden iyi olacaktır gibime geliyor ya hangisi olursa olsun. Zaten büyük ihtimalle yarıyılı beklerim, belki geçtiğim dersleri falan görürsem bir şevk gelir falan, inşallah yani

Hayalim hukuktu benim 15 puan gibi bir farkla kaçtı. Şimdi için bu hayale devam etmek zor çünkü dediğim gibi 1 sene ara vermişim ve dershanesiz hazırlanıcam yani. Başka hedefler koymalıyım ama o da yok yani çok kararsızım

zor wala canım dershanesz kendi adıma yani halen kitap yüzü açmadm nasıl olacaksa

Bu bölümden iyi olacaktır gibime geliyor ya hangisi olursa olsun. Zaten büyük ihtimalle yarıyılı beklerim, belki geçtiğim dersleri falan görürsem bir şevk gelir falan, inşallah yani

Hmmm sende brzda gecemicem kalıcam korkusu var sanırım :26: Aynen gectigin dersleri görrsen şevk gelr ben yapıyomşm bi işi dersin ama unv ztn kalmadan gecilmez

Hmmm sende brzda gecemicem kalıcam korkusu var sanırım :26: Aynen gectigin dersleri görrsen şevk gelr ben yapıyomşm bi işi dersin ama unv ztn kalmadan gecilmez

Ders kalır zaten o Allah'ın emri üniversitede ama içimde bir istek bir hırs falan yok yani. Uğraşmak istemiyorum, okula giderken ayaklarım geri geri basıyor sırf bölümden dolayı ki çok iyi arkadaşlarım var sınıfımda da sınıf dışında da. Ama bölüm benim işim değil yani. Hayalim değil çünkü. Tercihi ben yaptım gibi gözüküyor ama öyle değil ben o puanla girebileceğim en iyi bölüme, en çok iş imkanı olan bölüme girdim o zaman ve şimdi bu yetmiyor, zevk almıyorum

zor wala canım dershanesz kendi adıma yani halen kitap yüzü açmadm nasıl olacaksa

Lisemden kaynaklı benim alt yapım fena değil, hani dershanesiz hukuka girmek hayal sadece diğer bölümlere o kadar olumsuz bir gözle bakmıyorum ama aklımda bir bölüm yok ki neye güvenip de okulu dondurayım da çalışmaya başlayayım

İnsan sevdigi işi yapmalı ztn ya ozamn destekcinim yani kararlıysan sınava gir şansını dene
Bna cok dediler mesela öğretmen ol rahat edersin şöyle böyle istesem olurum ztn ama bni mutlu etmicek o meslek kendimi biliyorm yani ondan dedm siz karışmayın bn mutlu olcagm işi yapıcam ve kendi planımı ona göre cizdim

Bana hiç öyle hani bunu ol şunu ol illa bu sene tercih yap diyen de olmadı ama eşşek kafam işte ne yapıyon tercih hazırlan işte bi daha

belkii daha hoşuna gden bi bölüm gelir bilemezsn ki canım yaa denemekte yarar war

belkii daha hoşuna gden bi bölüm gelir bilemezsn ki canım yaa denemekte yarar war

Senin bölümün adaletti sanırım demi, bir an aklımdan o da geçti benim hukukla alakadar diye. Sen niye bölüm değiştirmek istiyorsun ? İş imkanı meselesi mi yoksa sana hitap etmediği için mi ?

Bana hiç öyle hani bunu ol şunu ol illa bu sene tercih yap diyen de olmadı ama eşşek kafam işte ne yapıyon tercih hazırlan işte bi daha

YA bnada tercih zamanı baskı yapmadılar hatta annem cok dedi bi sene daha bekle daha iyi yerler olur diye ama bn inat ettim bide ozamn baska bi erkek arkadasım vardı unv kazanıp gidersem onla görşmem daha rahat olur diye ilk sene tercih yaptm körü körüne
ama şimdi matematik bölümü olunca öğretmen olma imkanım var bizimkilerde rahat ediyim istiyo ondan öğretmen olsan daha iyi olur diyolar ama bna bıraktılar kararı bnde yazılımcı olmayı sectm cünkü o işle mutlu oluyorm Senide hangi bölüm nasıl bi bölüm mutlu etcekse sınava girceksen ona göre karar ver

Senin bölümün adaletti sanırım demi, bir an aklımdan o da geçti benim hukukla alakadar diye. Sen niye bölüm değiştirmek istiyorsun ? İş imkanı meselesi mi yoksa sana hitap etmediği için mi ?

ben açıkta kalmamak için yazdm yoksa hayalim ünv okumaktı örgündü yani halada öle bakalımm

Tek zevk aldığım ders Hukuka Giriş şuanda. Aslında beni hangi bölümün mutlu edeceği belli de hayaller de bir yere kadar bu sene, kasım olmuşken dershane yokken ve bir sene ara vermişken ben zor bu. Bir de kendimde şöyle bir durum seziyorum okul da yormuş beni yaa, hani bir an evvel okul bitsin artık iş hayatına atılayım düşüncesi var. Hani bölümümün alt dalı olmasına rağmen muhasebe bölümüne mi girsem acaba düşünüyorum bazen 2 senede okul bitecek diye. Çok kararsızım yani

ben açıkta kalmamak için yazdm yoksa hayalim ünv okumaktı örgündü yani halada öle bakalımm

Hmm ben örgünden ciddi ciddi düşünmüştüm bir ara o bölümü ama tam anlamıyla ne iş yapıyorlar onu da biliyorum diyemem yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…