- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #3.941
düşünsenize ağustosta yanımızdalar inşalllahhhhhhhh
düşünsenize ağustosta yanımızdalar inşalllahhhhhhhh
seninki de mi istiyordu?
gülizarınki de istiyor diye biliyorum.
Ayyy düşüncesi bile ayrı güzel kiii
Şimdi diyorum ki az kaldı ya yazın bitiyo işte diye düşünüyorm ama zamanla buda cok gelck sanırm
Ayyyy inşallah yaa, benimki de vazgeçsin sözleşmeli askerlikten nolur yaaaa :98:
benimki daha önce gelmeyi ağustosta düğün yapmayı planlıyor :):)
Ya bnmki vazgecmş diyoki burdaki biri uzman çavuşluk başvurusu yapmş aralıkta sınavları varmş gitmş bi usta askere sormş sence iyi mi yaptm kötü mü diye.Usta askerde demş kötü yapmşsn askerlik ne olursa olsun cekilcek şey degl diye ondan benmki ztn yapmicktı ama tamamen lafını bile acmıyo artkSizinkilerede öyle bi örnek lazm sanırm
Ayy bnmkide bugün diyo sizinkiler tamam dese bn direk evlenirim ki senle ama işte şimdi askerim daha iş fln bulmam lazm yoksa vermezler diyoBide şimdiden evlenesim geliyo hemen 10 ay snra hrhlde ne hale gelirim özlemden bilmiyorm diyo kacırırım seni direk nikah kıyarm diyo
:):) tabi çocukta haklı yani o kadar hasret çekiyor hemen kavuşmak ister. Şükür biz onları geçtik yani herkes biliyor hemen asker sonrası düğün olduğunu :):)
Eee evlenelim artıkın yani yaş geçiyorrrr.....
Tabi canım sizinki kesin ztn artk hayrlısıyla askerden gelirde yaparsnz düğününüzü inş
Ama bna öyle demesi bile hoşuma gitti ztn bnm acelem yok
Bende evlencem yaaa
Kızlaar yaa, ben okulu daha doğrusu bölümü bırakıcam galiba. Böyle güzel bir günün sonunda kafam allak bullak yine offf
Kızlaar yaa, ben okulu daha doğrusu bölümü bırakıcam galiba. Böyle güzel bir günün sonunda kafam allak bullak yine offf
Sen uzatmak istemiyosun ztn evlen gitsin
Ama bn brz işim gücüm yerine otursun korayında otursun şöyle elimize gecimimizi saglicak paramız gecsin istiyorm brz garantici bi çiftiz bizOndan snra evleniriz bizde ztn
Niye ya nolduSunum konusmasını mı yazamadın mutluluktan
bölüm ne ki canım??
Ay valla herkesnhakkındahayırlısıolsunbosluktusumbasmıyoo
Yok ya onla alakalı değil, arkadaşlar yüz üstü kalmasın diye bırakmak istediğim bir bölümün hala projesiyle uğraşıyorum yani ama yok yani dersler işlendikçe görüyorum ki bu bölüm hiç benim tarzım değil
İngilizce Ekonomi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?