93/3 asker yolu bekleyenler

seninki de mi istiyordu?
gülizarınki de istiyor diye biliyorum.

Aynen canım daha gitmeden önceden beri istiyordu ben o zamanlar çok aldırmıyordum askeriyeyi görür de vazgeçer diye. İzne geldiğinde adam akıllı konuşma fırsatımız oldu hala kararlı, umudum izin kullanırsa o zamana kadar geçen sürede zorluğunu görüp vazgeçmesi ya da ben yanına gidesiye kadar. Umarım tabiii

Ayyyy inşallah yaa, benimki de vazgeçsin sözleşmeli askerlikten nolur yaaaa :98:

Ya bnmki vazgecmş diyoki burdaki biri uzman çavuşluk başvurusu yapmş aralıkta sınavları varmş gitmş bi usta askere sormş sence iyi mi yaptm kötü mü diye.Usta askerde demş kötü yapmşsn askerlik ne olursa olsun cekilcek şey degl diye ondan benmki ztn yapmicktı ama tamamen lafını bile acmıyo artk Sizinkilerede öyle bi örnek lazm sanırm

benimki daha önce gelmeyi ağustosta düğün yapmayı planlıyor :):)

Ayy bnmkide bugün diyo sizinkiler tamam dese bn direk evlenirim ki senle ama işte şimdi askerim daha iş fln bulmam lazm yoksa vermezler diyo Bide şimdiden evlenesim geliyo hemen 10 ay snra hrhlde ne hale gelirim özlemden bilmiyorm diyo kacırırım seni direk nikah kıyarm diyo

Aksi gibi benimkinin çevresindeki tüm örnekler iyi yaa. Biri var sözleşmeli asker olarak kalan adam 2 sene masa başında Diyarbakır'da doğu hizmeti yapmış, şehir kötü gibi ama benimki daha önce babasının tayin meselesi sebebiyle 3-4 sene kalıyor orada, o yüzden diyarbakır şanlıurfa falan bizimkine koymaz. Şimdi o adam İstanbul Tuzla'da, eee kılavuzu karga olanın burnu .... devam edemicem yani

:):) tabi çocukta haklı yani o kadar hasret çekiyor hemen kavuşmak ister. Şükür biz onları geçtik yani herkes biliyor hemen asker sonrası düğün olduğunu :):)

Eee evlenelim artıkın yani yaş geçiyorrrr.....

Kızlar ben kaçar hepiniz kendinize iyi bakın. Hepimizin gözü aydın olsun.
İyi geceler dilerim.

Yarın şafak 299 :)

Tabi canım sizinki kesin ztn artk hayrlısıyla askerden gelirde yaparsnz düğününüzü inş
Ama bna öyle demesi bile hoşuma gitti ztn bnm acelem yok

Bende evlencem yaaa

Sen uzatmak istemiyosun ztn evlen gitsin
Ama bn brz işim gücüm yerine otursun korayında otursun şöyle elimize gecimimizi saglicak paramız gecsin istiyorm brz garantici bi çiftiz biz Ondan snra evleniriz bizde ztn

Kızlaar yaa, ben okulu daha doğrusu bölümü bırakıcam galiba. Böyle güzel bir günün sonunda kafam allak bullak yine offf

Sen uzatmak istemiyosun ztn evlen gitsin
Ama bn brz işim gücüm yerine otursun korayında otursun şöyle elimize gecimimizi saglicak paramız gecsin istiyorm brz garantici bi çiftiz biz Ondan snra evleniriz bizde ztn

Ay valla herkesnhakkındahayırlısıolsunbosluktusumbasmıyoo

Niye ya noldu Sunum konusmasını mı yazamadın mutluluktan

Yok ya onla alakalı değil, arkadaşlar yüz üstü kalmasın diye bırakmak istediğim bir bölümün hala projesiyle uğraşıyorum yani ama yok yani dersler işlendikçe görüyorum ki bu bölüm hiç benim tarzım değil

bölüm ne ki canım??

İngilizce Ekonomi canım

Son düzenleme:

Bidaha mı girceksin sınava yani :26: Zaman zaman bnde diyodum derslerden bunalınca hiç benlik bölüm degl diye ama karar senin tabikide sınav stresine girerim bidaha bşy olmaz diyosan gir sonradan pişman olmktansa baştan dönmek daha mantıklı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…