- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #3.981
Tek zevk aldığım ders Hukuka Giriş şuanda. Aslında beni hangi bölümün mutlu edeceği belli de hayaller de bir yere kadar bu sene, kasım olmuşken dershane yokken ve bir sene ara vermişken ben zor bu. Bir de kendimde şöyle bir durum seziyorum okul da yormuş beni yaa, hani bir an evvel okul bitsin artık iş hayatına atılayım düşüncesi var. Hani bölümümün alt dalı olmasına rağmen muhasebe bölümüne mi girsem acaba düşünüyorum bazen 2 senede okul bitecek diye. Çok kararsızım yani
Hmm ben örgünden ciddi ciddi düşünmüştüm bir ara o bölümü ama tam anlamıyla ne iş yapıyorlar onu da biliyorum diyemem yani
Bence bölümün iyi kendini zorla bitir emegin karşılıksız kalmaz ztn merak etme
Tek zevk aldığım ders Hukuka Giriş şuanda. Aslında beni hangi bölümün mutlu edeceği belli de hayaller de bir yere kadar bu sene, kasım olmuşken dershane yokken ve bir sene ara vermişken ben zor bu. Bir de kendimde şöyle bir durum seziyorum okul da yormuş beni yaa, hani bir an evvel okul bitsin artık iş hayatına atılayım düşüncesi var. Hani bölümümün alt dalı olmasına rağmen muhasebe bölümüne mi girsem acaba düşünüyorum bazen 2 senede okul bitecek diye. Çok kararsızım yani
Hmm ben örgünden ciddi ciddi düşünmüştüm bir ara o bölümü ama tam anlamıyla ne iş yapıyorlar onu da biliyorum diyemem yani
gunaydınnn kızlar bi benmi kaldım dusurmedik safagı herkes dusurmus sankii
hadi bakalım cok yakısmıs herkese bu düsüs
Kızlarrr gunaydınn gecmıs bayramınız kutlu olsun sevdıcegınızle nasıl gectı bayramlarınız:) benımıkını dun ugurladık Hakkarıye Allah yar ve yardımcımız olsun bır an once sag salım gelmelerını nasıp etsınbulent arıncta dun acıklama yaptı 1ocak2014te yururluge gırcekmıs 12ay :)
Günaydın
Seninde gecmş bayramın kutlu olsun.Umarım cok cok güzel gecmştir sevdiceginle birlikte günlerinizAllah kavuştursun sag saglim inş
Dün burda kutlama vardı herkes şafaklarını düşürdü fln yasa kabul edilmş yani artk 12 ay
ayh cok burda olmak ısterdım ablamın dugunu vardı mersındeydım dun sabah dondum:2: maalesef sevdıcegımı sadece 2gun gorebıldım bayramın 1.gunu aksam bır gıttım mersıne dun dondumben yoldayken oda ucaga bındı gıttı gecıremedım ama olsun geldıgınde bando tutmayı dusunuyorum aaa yasa kabuledılmısmı ben dun bulent arıncın 1ocakta yururluge gırıcek acıklamasını ızledım tvde gercı degıstırdım bende safagımı :) 20gun ıznı var onu eklemedım sankı kullanmıs gıbı gırdım suprız olsun erken gelırsede dıye
Günayndın kızlar :107:
İyi yapmşsn bnde izinleri düşmedim nolcagı belli olmaz
Hem 2 gün 2 gündür canım ya onun degerini en iyi biz anlarız ztn
Ablanın düğünüde hayırlı olsun allah mutlu etsin
Ben dün haberlerde 1 ocakta teskere verilmeye başlanıcak diye duydum yani kesinleşmş dahada değişmez ondan bizde düştük
Kızlarrr gunaydınn gecmıs bayramınız kutlu olsun sevdıcegınızle nasıl gectı bayramlarınız:) benımıkını dun ugurladık Hakkarıye Allah yar ve yardımcımız olsun bır an once sag salım gelmelerını nasıp etsınbulent arıncta dun acıklama yaptı 1ocak2014te yururluge gırcekmıs 12ay :)
Günaydın kızlar
Sizlerle sevdicegimin Ispartadan gelirken bna getrdigi şeyleri paylaşıcam cok sevinmştim bn gördügümde
İlk hediyem brz çeyiz sandıgı gibi ama olsun
Eki Görüntüle 835432 Eki Görüntüle 835434
Günayndın kızlar :107:
Allah kavuştursun inşallah.
Günaydın kızlar
Sizlerle sevdicegimin Ispartadan gelirken bna getrdigi şeyleri paylaşıcam cok sevinmştim bn gördügümde
İlk hediyem brz çeyiz sandıgı gibi ama olsun
Eki Görüntüle 835432 Eki Görüntüle 835434
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?