93/3 asker yolu bekleyenler

Bence bölümün iyi kendini zorla bitir emegin karşılıksız kalmaz ztn merak etme

Canım bi dur, daha yaşın kaç da sıkıldın okumaktan :)
hem üniversiten de iyi bölümün de.
eğer aklında kesin bir düşünce yoksa şimdi okulu bırakmak saçma olur bence.
hem iş hayatı da o kadar güzel bişi değil :26:
ben üniversitedeyken "offf bitsin bu okul" diyordum.
kpss ye kendim hazırlandım ve hemen ilk girişimde atandım.
yani okul haziranda bitti ben ağustosta atanmıştım.
neyse sonra iş hayatı beni hiiiiç açmadı.
çalışmayı seviyorum ama öğretmenlik yapıyordum ve çok yorucuydu.
ingilizce öğret. mezunuyum ben.
ama ingilizcem köreldi milli eğitimde çalışırken.

2 sene öğretmenlikten sonra iş değiştirdim
şimdi yüksek lisansa başladım.
önümde yüksek lisans ve doktora var.
nereden baksan en az 6 sene daha okuycam
yani toplamda 22 sene öğrencilik hayatı
yanmışım ben yaaaaaa

gunaydınnn kızlar bi benmi kaldım dusurmedik safagı herkes dusurmus sankii
hadi bakalım cok yakısmıs herkese bu düsüs

Gülizar artık düşürsene sen de!

Kızlarrr gunaydınn gecmıs bayramınız kutlu olsun sevdıcegınızle nasıl gectı bayramlarınız:) benımıkını dun ugurladık Hakkarıye Allah yar ve yardımcımız olsun bır an once sag salım gelmelerını nasıp etsın bulent arıncta dun acıklama yaptı 1ocak2014te yururluge gırcekmıs 12ay :)

Son düzenleme:

Günaydın
Seninde gecmş bayramın kutlu olsun.Umarım cok cok güzel gecmştir sevdiceginle birlikte günleriniz Allah kavuştursun sag saglim inş
Dün burda kutlama vardı herkes şafaklarını düşürdü fln yasa kabul edilmş yani artk 12 ay

Günaydın kızlar
Sizlerle sevdicegimin Ispartadan gelirken bna getrdigi şeyleri paylaşıcam cok sevinmştim bn gördügümde
İlk hediyem brz çeyiz sandıgı gibi ama olsun

ayh cok burda olmak ısterdım ablamın dugunu vardı mersındeydım dun sabah dondum:2: maalesef sevdıcegımı sadece 2gun gorebıldım bayramın 1.gunu aksam bır gıttım mersıne dun dondum ben yoldayken oda ucaga bındı gıttı gecıremedım ama olsun geldıgınde bando tutmayı dusunuyorum aaa yasa kabuledılmısmı ben dun bulent arıncın 1ocakta yururluge gırıcek acıklamasını ızledım tvde gercı degıstırdım bende safagımı :) 20gun ıznı var onu eklemedım sankı kullanmıs gıbı gırdım suprız olsun erken gelırsede dıye

İyi yapmşsn bnde izinleri düşmedim nolcagı belli olmaz
Hem 2 gün 2 gündür canım ya onun degerini en iyi biz anlarız ztn
Ablanın düğünüde hayırlı olsun allah mutlu etsin
Ben dün haberlerde 1 ocakta teskere verilmeye başlanıcak diye duydum yani kesinleşmş dahada değişmez ondan bizde düştük

sagol canım darısı bızlerın basına inş. aynen ya 2gun 2gundur valla 90gun bırden dusunce nasıl ıyı geldı valla 300kusurdu sımdı 200kusure dustu gercı benımkı dıyor dusmesede olurdu nasılsa hepsı zor gecıcek dıyor ama daha farkında degıl gıtme vaktı yaklastıkca ıyıkı90gun dusmus dıyıcek bencede degısmez artık yaa cok sukur gorduk ya bugunlerıde gerısı teskelerını almaya kaldı

Allah kavuştursun inşallah.

ne güzelmiş bunlar :) güle güle kullan.
bana da ipek şal getirmiş bütün bayram boynumdan çıkarmadım

Günayndın kızlar :107:

günaydın hazalcım

Habere bakın :)
Askerlik şubeleri önünde kuyruk uzadı
Askerlik süresinin kısaltılması askere gidecek olan gençleri sevindirdi. Kasım 2013 celp döneminde silah altına alınacak olan asker adayları askerlik şubeleri önünde uzun kuyruk oluşturdu. Bazı gençler askerliğin kısaltılacağının açıklanması üzerine başvuru yaptıklarını söyledi.

Bayıldım canım hedıyelerıne gule gule kullan ceyız sandıgı seklındekı olanı ceyızıne koy bence beraber kullanmaya baslayın benımkı zavallım hıc bı sey alamamıs bende saatıne el koydum askerde kullandıgı daha ıyısı alayım dıye tutturdu ama ben ıstemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…