93/3 asker yolu bekleyenler

Hosbulduum:107:Yok canım düzelmedi konustuk ama pek iyi değiliz düşünmemeye çalısıyorum düsündükçe büyütüyorum kafamda o yüzden hiç bişi yokmus gibi davranıcam

Sende bendensin ozamn Bende düşünmek istemiyorm yoksa moralim bozuluyo onun dışındaki herşeyi düşünüyorm ama

yaa askerimin sürekli agrısı oluyomuş sürekli uyutuyolar dogru düzgün konuşamıyoruz bnde ice psikolojim bozuldu biraz yansıyo ona moral vermem gerekirken ice üzüyorum sanırım moralim çok bozuk

Hadi ya ama demekki uyutmasalar dayanılck bi agrı degldir canım en azından iyi olduguna şükret sende moralini yüksek tutmaya çalış şükür ki iyi böyle düşün :26: ya daha kötü,konusamick durumda olsaydı allah korusun :26:

Bence bi an önce bul yazıcagn defteri yoksa zaman azaldıkca yetiştiremezmşsin gibime geliyo

Yaa aslında modeline karar verdim D&R da da buldum ama benim istediğim 460 pardon 365 sayfalık bir defter
Yani ikinci bir deftere sarkmak istemiyorum, düzen prensibime aykırı

sevmedıysen değiştir ztn canım ya ilerideki yaşantınıda etkılıcek bu secımın sonucta:26:

Aynen öyle, zaten bugün kitapların büyük bir çoğunluğunu temin edicem akşama, kalanını da kendim alıcam ve sınava hazırlanmaya başlıyorum tekrardan

oda öle diyo zaten ben 1 hafta kendime gelemem demiştm gene şükür çabuk topladm diyo canım bide o ohaldeyken yanında diilim yaa burda elim kolum baglı kaldım ya o çok koydu bana aglayıp duruyorumsesi çok ii geliyo çok şükür ama işte dayanamıyorum orda tek başına yanında yokum:26 bna moral verio güldürüyo ediyo bi kalksaydm tezkere hazırlıklarına başlayacam anca olur dio ama ben onun kdar rahat olamıyorm...

Haklısın yanında olsan tabiki daha iyi olurdu ama sonucta durumu iyi içini ferah tut boşuna kendini üzme askerinede moral lazm hep o sna moral verrse olmaz ki topla brzcık kendini sevgilin için

Haklısın yanında olsan tabiki daha iyi olurdu ama sonucta durumu iyi içini ferah tut boşuna kendini üzme askerinede moral lazm hep o sna moral verrse olmaz ki topla brzcık kendini sevgilin için

sanırım öle yapmam lazım bide burda herkes bi şekilde gdecek askerinin yanına bnde çok istiyorum ve imkansız oldugu için zaman çekilmez oluyo herşey alt üst oluyo işte canım :26:

sanırım öle yapmam lazım bide burda herkes bi şekilde gdecek askerinin yanına bnde çok istiyorum ve imkansız oldugu için zaman çekilmez oluyo herşey alt üst oluyo işte canım :26:

Herkesdeğil Tek değilsin benim gitmem de imkansız.Çok uzak çünkü.Yaşadığın şey kolay değil ama kendini toparlamalısın 2 ay sonra yanında olucak ozaman herseyi telafi edersin ama simdi ona da moral olman gerekiyo.Bian önce toparlanmalısın

Yaa aslında modeline karar verdim D&R da da buldum ama benim istediğim 460 pardon 365 sayfalık bir defter
Yani ikinci bir deftere sarkmak istemiyorum, düzen prensibime aykırı

İnce eleyip sık dokuyorm diyosn kısaca
Bulursun ya olmadı fazla sayfaları yırtarsın tada ara ara resim yapıştırrsın :26:

Bende gidemiyorum canım bnada uzak ve ailem göndermez
Ama az kalmş en azından bu teselli etmeli seni Bu saatten snra zaman size daha cabuk gecer merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…