- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #4.461
slm canım noldu hayırdır??nden huzursuzdn
Selaaammmmmm kızlarrrrrrr
Bi sürü belirsizlik var sevgilimin askerligiyle ilgili ondan aman neyse açmayalım bu konuları havam değişmesin yine
Hoşgeldin
Pek bi neşelisin düzeldi sanırım aranız
Hosbulduum:107:Yok canım düzelmedi konustuk ama pek iyi değiliz düşünmemeye çalısıyorum düsündükçe büyütüyorum kafamda o yüzden hiç bişi yokmus gibi davranıcam
peki canım sen bilirsin
Sen nasılsın askerin nasıl oldu :26:
sorma yaa kafam bi milyon bnmde:26:cnm sıkkın
Noldu ki canım :26:
yaa askerimin sürekli agrısı oluyomuş sürekli uyutuyolar dogru düzgün konuşamıyoruz bnde ice psikolojim bozuldu biraz yansıyo ona moral vermem gerekirken ice üzüyorum sanırım moralim çok bozuk
Bence bi an önce bul yazıcagn defteri yoksa zaman azaldıkca yetiştiremezmşsin gibime geliyo
sevmedıysen değiştir ztn canım ya ilerideki yaşantınıda etkılıcek bu secımın sonucta:26:
Hadi ya ama demekki uyutmasalar dayanılck bi agrı degldir canım en azından iyi olduguna şükret sende moralini yüksek tutmaya çalış şükür ki iyi böyle düşün :26: ya daha kötü,konusamick durumda olsaydı allah korusun :26:
oda öle diyo zaten ben 1 hafta kendime gelemem demiştm gene şükür çabuk topladm diyo canım bide o ohaldeyken yanında diilim yaa burda elim kolum baglı kaldım ya o çok koydu bana aglayıp duruyorumsesi çok ii geliyo çok şükür ama işte dayanamıyorum orda tek başına yanında yokum:26 bna moral verio güldürüyo ediyo bi kalksaydm tezkere hazırlıklarına başlayacam anca olur dio ama ben onun kdar rahat olamıyorm...
Sende bendensin ozamnBende düşünmek istemiyorm yoksa moralim bozuluyo onun dışındaki herşeyi düşünüyorm ama
Haklısın yanında olsan tabiki daha iyi olurdu ama sonucta durumu iyi içini ferah tut boşuna kendini üzme askerinede moral lazm hep o sna moral verrse olmaz ki topla brzcık kendini sevgilin için
Aynenn koyvermiş durumdayım ama bu aksam da aramazsa ozaman cıngar çıkartacağım
sanırım öle yapmam lazım bide burda herkes bi şekilde gdecek askerinin yanına bnde çok istiyorum ve imkansız oldugu için zaman çekilmez oluyo herşey alt üst oluyo işte canım :26:
Yaa aslında modeline karar verdim D&R da da buldum ama benim istediğim 460 pardon 365 sayfalık bir defter
Yani ikinci bir deftere sarkmak istemiyorum, düzen prensibime aykırı
sanırım öle yapmam lazım bide burda herkes bi şekilde gdecek askerinin yanına bnde çok istiyorum ve imkansız oldugu için zaman çekilmez oluyo herşey alt üst oluyo işte canım :26:
Nese ozamn akşama kadar zamanı var cocugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?