- 16 Ağustos 2013
- 826
- 3
- 26
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #4.441
Günaydın Günaydın veeee yine günaydınnn
Bugün kafam güzel bna bakmayın
Canım bugün çok iyi gördüm senikafan niye güzel bakalım bugün böyle
Günaydın Günaydın veeee yine günaydınnn
Bugün kafam güzel bna bakmayın
günaydın canım :)
haftanın son iş günü olması dolayısıyla benim de kafam bi dünya
Bilmem bnm bi günüm bi günüme uymaz uyuyunca geciyo üzüntüm dibe itiyorum daha dogrusu
Akşamları hüzünleniyorm sanırım :26: Ama genelde güleryüzlüyümdür ztn
Senin adına haftanın son günü güzel ama bnm haftasonları kursum oldugu için o konuda sevinemiyorm ama pozitifim bugün hiç bşy bozamaz
Her zaman gül canım inşallahdün gece ben de kötüydüm canım ağladım sevgilimle gereksiz bir tartışma olmuştu da...
Ben de haftasonu ders çalışmak için kütüphaneye gideceğimçıldırmış olmalıyım böyle söyleyince ben bile kendime şaşırıyorum
İnş canımBen kavga etmedigimiz halde aglıyorm demk kavga etsek nolck Niye tartıştınz canım hayrdır :26:
İyi olur bnce git hem değişik bi ortam hemde kütüphanede yapck başka bşy olmadıgı için kendini ders çalışmk zorunda hissedersin ister istemez
çooookkk sıkıldım kızlarrrrrrrr
Derslere girince insan anlıyor kendine uygun olmadığını, şuanlık durum bu, bir tane sevdiğim alan dersi yok. Bakalım zaman ne gösterecek ama bölüm değiştirebilirim bile ben belki yaa :18:
Tam olarak sebebi ben de bilmiyorum desem inanır misinvalla nasıl davranacağımı bilmiyorum bazen. Çok hasta olmama rağmen alttan almaya çalışıyorum
Aynen canım ben de öyle düşünüyorum yapacak bir sey yok mecbur ders çalışırım diye düşünüyorum bakalım ne olur
İyiyim canım dün brz huzursuzdumda bugün daha iyiym
Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?