- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #4.481
HerkesdeğilTek değilsin benim gitmem de imkansız.Çok uzak çünkü.Yaşadığın şey kolay değil ama kendini toparlamalısın 2 ay sonra yanında olucak ozaman herseyi telafi edersin ama simdi ona da moral olman gerekiyo.Bian önce toparlanmalısın
haklısınız kızlar ya illaki tek degilim bi kaç kişiden duydum gidecem die o yüzden hani uzaklık dert diil aile sorunu olmasa ama ailemin habri olsada salmazlar ki şehir dışına bide püüüfff
Bende gidemiyorum canım bnada uzak ve ailem göndermez
Ama az kalmş en azından bu teselli etmeli seniBu saatten snra zaman size daha cabuk gecer merak etme
Yok benim ailem belki bi şekilde onay verir ama hem oraya direk gidis yok hemde doğu bölgesi olduğu için erkek arkadaşım istemiyo.Zaten az kalmıs bu saatten sonra uzaktan destek olmaya devam son günler sonuçta sabrında sonu ama azıcık daha sık disini hersey güzel olucak
işte öle diil canım hani az kaldı sonuçta öle veya böle geçer olmuyo işteçünkü şafak düştükçe sıkıştryo özlem hasret o yüzden hani vakit herkse öle veye böle geçiyo hangimiz dünde kalıyoruz mesela ama sizlere çabuk geçer ama şafak düşsün şöle 2 3 aya bak nasııl çakılıp kalıo gbi oluo:26:bizimde o acemilik nasıl geçti o şafak nasıl bu hale geldi hiç bitmicek sanıyordm ama zaman geçiyodu şimdiii geçmiyo
umarım canım allahım herkesi tez zamanda kavuştursun sagsalimmm bizler ve onlar kafayı yemeden:26:yaa az kalması ö diil ki o anında 1 saatte olsa bi elini tutup bi sarılsam destek olsam başka bişi istemem amaa yapacak bişi yokbnm ailem tek yaa haberleri olsada asla izin vermezler annem onla dışarı çıkıyım diye izin alıyım dedm birinde izin alamadm düşün yaniii
Gereksiz yere kavga yaratıyoruz işte. Bazı şeylerin değerini bilmek gerekiyor.
Ya tabikide günler azaldıkca gecmiyomş gibi oluyo ama geciyo biliyoruz bunu ki en iyi sen bilrsin nasıl düştügünü
Bi gelsin ztn tüm özlemin gecicek herşey daha güzel olucak diye düşün belki için daha bi rahatlar yoksa içini sıkmanın ne sana ne askerine yararı var :26:
İnce eleyip sık dokuyorm diyosn kısaca
Bulursun ya olmadı fazla sayfaları yırtarsın tada ara ara resim yapıştırrsın :26:
Fazla atarlı bi çiftsinz siz sanırmCok ciddi kavgalar olmadıktan snra ilişkinin tadı tuzu kavgalarda artk onu öyle kabul etceksin :26:
Askerden öncede böyle gereksiz şeylere kavga ediyo muydnz bilmiyorm ama kavga etseniz bile birbirinizin degerini bilin sevgi aşk kolay elde edilen şeyler degl yıpratmamaya bakın yani
Aminn..Odurum biraz kötüymüş niye öyle yapıyor ki?
tanımadıgı için canım o yüzden bide o ilkim bnm annemede mecburiyetten anlattım ailemin yapısı geregi karşılar öle erkek arkadaş olaylarına ama hala sormaz misal onunla bu konuları konuşamayz o açsa bile ben heycan yapar kapatırım bnmkide acayip isterdi tanıştrmasanda bilsinler tanısınlar akılları kalmasın derdi ama kısmet olmadı ben istemedm karşı çıkacaklardı çünkü...
Hmm artık gelince herşey sırasıyla olur inş:107:
inş canım sizinde aranız açıkmış sanırım umarm düzelir hemen kötü bişi yktur umarm:26:
Yok canım ciddi bişey değil biraz konusuyoruz ama ben biraz tepkiliyim neden bilmiyorum büyüttüm sanırım bazı şeyleri ama geçti sinirim
Fazla sayfalı var mı bilmiyorum ki genelde azlar yaa
Yok bazen tartışırken gülmeye baslarız öyle ciddi sorunlarımız olmadı hiç buda ciddi bişey değil de işte benim gereksiz kıskançlıklarımdan triplerimden doğan sonuç böyle oluyoOda büyük bisi olmadıkça veya canı bişeye sıkılmadıkça kırmaz benide işte bize tek gerekn izin Bi gelse sakinleşcemde bakalım
Durup durrken neyi kıskandın sende anlamıyorm kiBirligin içinde neyini kıskanıyosn cocugun Bence arayı düzelt bi an önce bn olsam bnde gülerim yani böyle şeylere Bencede izin alsın kışa tam girmeden önce size iyi gelicek gibi görünüyo
Ne biliyim çok stresliydim son günlerde de ipe sapa gelmeyen ieylere alınır oldum:26: Bekliyorum simdi ararsa güzel güzel konusucam:26:
Aramazsa asıl ozamn ipler kopcak gibi görünüyo ztnAma umarım arar da düzelrsnz tamamen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?