93/3 asker yolu bekleyenler

kızlar bi sorum var siz bilirsiniz. teslim olması için 4 gün süre vermişler 4ünden 7sine kadr. diyelmki 5inde gidip teslm oldu günü o günden saylmaya başlymu yksa o sonncu 7. gün mü sayım başlıyo ??

Bize17siydi 2gün süre verdiler yol izni olarak 19unda teslim oldu.17 sinden itibaren baslıyor

Bnmki birligin içinde ptt var öyle gönderrsin birlige habr geliyo postacılar gidip alıp komutana getiriyo snra bize veriliyo demşti ondan bn ptt ile göndercem ama nasıl olck bilmiyorm :26: Seninki daha bi karışıkmş ama :26:

kızlar bi sorum var siz bilirsiniz. teslim olması için 4 gün süre vermişler 4ünden 7sine kadr. diyelmki 5inde gidip teslm oldu günü o günden saylmaya başlymu yksa o sonncu 7. gün mü sayım başlıyo ??

Sevk tarihi hangi tarihse ( gideceği yerde onunla birlikte gelen, tüm aynı devre askerler için ortak olan tarih ) o tarihte teslim olmuş kabul edilir. Yani 4 ünden 7 sine kadarsa teslim süresi, 4 ü sevk tarihidir ve 7 sinde teslim olan da 5 inde teslim olan da 4 ün de teslim olmuş kabul edilir

Ptt yi araştır ama biraz ben onu tercihetmeyi düşünmüyorum:26: Bi kaç şey okudum da :26:

Bize17siydi 2gün süre verdiler yol izni olarak 19unda teslim oldu.17 sinden itibaren baslıyor

çok sağolun kızlar ya teşekkr ederim :) bu iyimiş aklıma takılıyodu sevk tarihi 4ü. 6sında gidicek yani seneye 4 kasımda bitiyo inş :)

Yazarken çok fena yapıyor zaten. Bir de düşün ki ben uygun bir defter bulunca o kadar sayfayı yazıcam bir daha, baygınlık falan geçiririm herhalde bitiresiye kadar

Seni düşünemiyorm ztn mola vererek yazarsn artk yoksa kalp dayanmaz

çok sağolun kızlar ya teşekkr ederim :) bu iyimiş aklıma takılıyodu sevk tarihi 4ü. 6sında gidicek yani seneye 4 kasımda bitiyo inş :)

Önemlideğil canım sülüs tarihi neyse o kabul edilir 2 gün bize torpil gibi bişi Allah sağ salim bitirp gelmeyi nasip etsin

Bir günün değerini bizlerden iyi kimse bilemez diye söyleyeyim dedim, seneye 3 Kasım'da bitecek askerliğiniz, teslim olduğu gün yani askeriye mantığına göre sevk tarihi şafaktan düşer, o sebeple eski mantığa göre 459 şimdikine göre 364 diye başlarsın sevk tarihi günü şafak saymaya.

Süper dgru söylysun cnm 1 gün bile erkn gelmsi o kdr güzl kii :) 460 ken 360a düştü çok şükr havalra uçuyorum yaa

Süper dgru söylysun cnm 1 gün bile erkn gelmsi o kdr güzl kii :) 460 ken 360a düştü çok şükr havalra uçuyorum yaa

Biz de onun mutluluğunu yaşadık geçen gün, bayram havası vardı topikte ama çabuk bitti bizimki. Ki ben öyle olacağını da söylemiştim yarın ağlaşmaya başlarız tekrar diye. Bakma sizin üst devreyiz biz ama daha alışamadık, ağlama topiği burası

Aynen dikkat et ona ama işte ister istemez bir iki damla düşer sanıyorm

Bir iki damlaya razıyım şuanda yaa
Bu arada ben hala daha istediğim gibi bir defter bulamadım ve yazılar da artık yığılmaya başlıyor yani dile kolay bugün 70. günü bitirdik

Bir iki damlaya razıyım şuanda yaa
Bu arada ben hala daha istediğim gibi bir defter bulamadım ve yazılar da artık yığılmaya başlıyor yani dile kolay bugün 70. günü bitirdik

Bence bi an önce bul yazıcagn defteri yoksa zaman azaldıkca yetiştiremezmşsin gibime geliyo

anladm en iyisi.... bnmki hepsini bilir gösterdi bela oldu başımıza ehliyetde olunca ama alayda bırakmazlar çünkü bnmkinin orda filan çok asker açıgı warmış o yüzden o eksiği doldurmak için asker isterler...

dün seçmişler meslekçileri.
bizimki kendini seçtirmemiş. :)
artık kurada neresi çıkarsa gidecek

Günaydın Günaydın veeee yine günaydınnn
Bugün kafam güzel bna bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…