- 16 Ağustos 2013
- 826
- 3
- 26
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #4.521
Askeriyede bşye canı sıkılmştır belki :26: sonucta ilk ailesine bile degl bize patlıyolar dogru degl ama bizi yakın gördüklerinden oluyo işte :26:
Brz idare etmeye çalış :26:
Ayyy bi gelsinde hayal edemiyorum su an onu günleri
İdare ediyorum canım :-( ama ben de çok üzülüyorum artık... Özellikle üç dört gündür çok soğukben de ne yapmam gerektiğini bilmiyorum artık off
Sordun mu peki neden öyle konustugunu fln :26:
Düzgün cevap vermiyor ki canım :-( soram:ıyorum bile
Düzelir ya zamana bırak tabi bu senin canını sıkıcak ama aklıma başka çözüm gelmedi malesef :26: Senden normal konus ne cok samimi ne cok mesafeli olsun belki ozamn anlar hatasını :26:
İnşallah canım sorun ne ise hemen düzelir. Anlatsa bana ne olduğunu ben de ona göre davranırım ama yok ışte yok söylemiyorben şimdi hıc yazmıyorum o da sık yazmıyor bekliyorum bakalım canım ne olacak ama canım çok sıkılıyor
İnşallah canım sorun ne ise hemen düzelir. Anlatsa bana ne olduğunu ben de ona göre davranırım ama yok ışte yok söylemiyorben şimdi hıc yazmıyorum o da sık yazmıyor bekliyorum bakalım canım ne olacak ama canım çok sıkılıyor
Biz de onun mutluluğunu yaşadık geçen gün, bayram havası vardı topikte ama çabuk bitti bizimki. Ki ben öyle olacağını da söylemiştim yarın ağlaşmaya başlarız tekrar diye. Bakma sizin üst devreyiz biz ama daha alışamadık, ağlama topiği burası
Bir iki damlaya razıyım şuanda yaa
Bu arada ben hala daha istediğim gibi bir defter bulamadım ve yazılar da artık yığılmaya başlıyor yani dile kolay bugün 70. günü bitirdik
Evet canım aramız bozuk
bncede tartışma yoksa askerliktendir bizimde bazen olurdu sorar dururdum artk bnde içime sinmez noldu die yorgunluk uykusuzluk hiçbi sebep olmasa bile böle bi yerdeym yetmez mi derdi normal canım bazen bizede öle gelebiliyo küçük bi sogukluk hissetsek hmen endişe yapıyoru<z şükür ki hiçbişi saklamaz başına ne gelse neye canı sıkılıp kızsa daha ben neyin war sewgilim demeden anlatırmerak etme canım düzelir takma desemde takalır bilirim o yüzden ama üzme kendini
Amin canım amin inşallah düzelir aramız :-( şimdi tekrar sorsam ne oldu nden böyle davranıyorsun diye ne var ki ben normal davranıyorum der ve azar işitirım galiba o yüzden kendisi inşallah morale döner de o şekilde anlatır yani
kimse yokmu konuşcak yaa??off sıkıldımmm:26:
kimse yokmu konuşcak yaa??off sıkıldımmm:26:
Valla millet nerede bilemiyorum da ben atkı yetiştirme telaşındayım, ondan okuyorum ama fazla dahil olamıyorum muhabbete
Aaaa olmaz mı buranın daimi üyesi BEN burdaym
Sevgilime canım, atkı örüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?