93/3 asker yolu bekleyenler

Askeriyede bşye canı sıkılmştır belki :26: sonucta ilk ailesine bile degl bize patlıyolar dogru degl ama bizi yakın gördüklerinden oluyo işte :26:
Brz idare etmeye çalış :26:

İdare ediyorum canım :-( ama ben de çok üzülüyorum artık... Özellikle üç dört gündür çok soğuk ben de ne yapmam gerektiğini bilmiyorum artık off

İdare ediyorum canım :-( ama ben de çok üzülüyorum artık... Özellikle üç dört gündür çok soğuk ben de ne yapmam gerektiğini bilmiyorum artık off

Sordun mu peki neden öyle konustugunu fln :26:

Düzgün cevap vermiyor ki canım :-( soram:ıyorum bile

Düzelir ya zamana bırak tabi bu senin canını sıkıcak ama aklıma başka çözüm gelmedi malesef :26: Senden normal konus ne cok samimi ne cok mesafeli olsun belki ozamn anlar hatasını :26:

Düzelir ya zamana bırak tabi bu senin canını sıkıcak ama aklıma başka çözüm gelmedi malesef :26: Senden normal konus ne cok samimi ne cok mesafeli olsun belki ozamn anlar hatasını :26:

İnşallah canım sorun ne ise hemen düzelir. Anlatsa bana ne olduğunu ben de ona göre davranırım ama yok ışte yok söylemiyorben şimdi hıc yazmıyorum o da sık yazmıyor bekliyorum bakalım canım ne olacak ama canım çok sıkılıyor

canım bnm hayırdır aranız mı bozuk?

Tamamen askerlik psikolojisiyle alakalı sebepsiz bir şey de olabilir canım. Kendimden biliyorum. Dağıtım izninde böyle soğuk davranıyormuş gibi geliyordu bana arka arkaya soruyordum ben de haliyle bir sorun mu var sıkıntı mı var diye, hatta bir şeyim yok diyorum neden üstüme geliyorsunuz ki düzenim değişti yorgun uykusuz hissediyorum diye isyana bağlamıştı en sonunda. Bence böyle bir şey durum

ağlmya az az başladım bnde ama ona belli etmemeye çalışıyorum. 11 günmz var ağlarm bnde siznle :) size katılırım :) alışılrmı yaa onlar gelene kadar rahat yok bize

Evet canım aramız bozuk

bncede tartışma yoksa askerliktendir bizimde bazen olurdu sorar dururdum artk bnde içime sinmez noldu die yorgunluk uykusuzluk hiçbi sebep olmasa bile böle bi yerdeym yetmez mi derdi normal canım bazen bizede öle gelebiliyo küçük bi sogukluk hissetsek hmen endişe yapıyoru<z şükür ki hiçbişi saklamaz başına ne gelse neye canı sıkılıp kızsa daha ben neyin war sewgilim demeden anlatırmerak etme canım düzelir takma desemde takalır bilirim o yüzden ama üzme kendini

Amin canım amin inşallah düzelir aramız :-( şimdi tekrar sorsam ne oldu nden böyle davranıyorsun diye ne var ki ben normal davranıyorum der ve azar işitirım galiba o yüzden kendisi inşallah morale döner de o şekilde anlatır yani

inş canım en saglamını bile mahvedip gönderiyolar resmen zor yaa wala sorma en iyisi bişi warsa anlatır zaten:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…