93/3 asker yolu bekleyenler

Bende memnun oldum canım yaş kaç senin. benim askerim takmıyor ya kaybederim falan diye korkuyor.

Ne güzel ya cok imraniyorm böyle rahat olanlara ama nazarım degmez merak etme yinese masallah diyim
Umarım bizimde tel işi hallolur en azından istedigimde ulaşabilrm bşy oldugunda fln :26:

OO senin işin iyiyimiş maşallah . Tabiki kesinlikel eşinin işi zormuş sana göre ama bide şu yönden bakmak lazım sen kadınsın senin işin rahat olacak ki sende geri kalan vaktini evdeki işlerine eşine ayırman lazım.
Ama inşallah eşinin memurluk isteği sonuna kadar sürerde memur olur.

21 CANIM SENİN bnmkide ölesine bi tane alıp takmıştı ama çalındı bide komutanlar atar yapmış alyans takmak yok die öle

ben 26 canım. Ya oda bi tane alıp takacak.Nişan yüzüğümüz kaybolursa çok üzülürüz o kaybolursa üzülmeyiz o yüzünden bende ısrar etmedim

Evet ikinizin rahatlıgı acısından cok cok iyi olur
Kpss ye hazırlanmasıda kazanmasıda brz zor ama insan isteyince nelerin üstesinden geliyo sonucta
Bende hiç devlet düşünmedigim için bna cok uzak geliyo Sevgilimde bnde özel sektörcü olcaz hatta şakasınıda yapıyorz artk birbirimizin yüzünü akşam 5dk fln görr snra direk yatar uyurz diye

bugün arama olacakmış eşimin koğuşta, sakın kaptırma dedim.
bana kalırsa daha ilk günden sokmamalıydı.
umarım üstünde falan yakalatmaz....

tel. kullanıyor olması güzel de, böyle riskleri de var işte.

Ne güzel ya cok imraniyorm böyle rahat olanlara ama nazarım degmez merak etme yinese masallah diyim
Umarım bizimde tel işi hallolur en azından istedigimde ulaşabilrm bşy oldugunda fln :26:

Çok rahat değil hani tlf sesi kısıkta ben istediğim zaman görüşemiyorum ama kendisi fırsat bulduğu her an aramaya çalışıyor.İnşallah sizinkide bir an önce hallolur.

inş canım en saglamını bile mahvedip gönderiyolar resmen zor yaa wala sorma en iyisi bişi warsa anlatır zaten:26:

acemi birliğinde son günleri belki de gerçekten çok yoğundur ya da oradakiler sıkmaya başlamıştır bu şkilde avutuyorum bakalım kendimi

Çok rahat değil hani tlf sesi kısıkta ben istediğim zaman görüşemiyorum ama kendisi fırsat bulduğu her an aramaya çalışıyor.İnşallah sizinkide bir an önce hallolur.

Evet ya inş bide face ine giriyorm ara ara.Orda tel kullanan arkadslarının bildirimlerini fln gördükce sinir oluyorm bunlar rahat rahat kullanıyo ne güzel diye Hatta bazıları egitimlerde bile cıkarıp gizli gizli ceplerinde msj atıyolarmş ama bi yakalansa daha yeni bide alır 7 gün cezayı oturur yerine ondan riske sokmak istemiyorm yoksa bn al bi tel desem alır biliyorm

aynen bende her seferinde sölüyorum lütfen dikkat et diye. tlf almaları falan önemli değilde uzatırlar falan ondan korkuyorum :

merak etme seninde olur canım yaa az daha zaman geçsinn

O gecen zamanda bn her gün strese giriyorm ama her arayamadıgında tabiki yansıtmıyorm niye aramadın tribide atmam sonucta biliyorm imkan olsa arar ama yinede insan her gün haber almk istiyo

ev işinden de neredeyse hiç anlamıyorum. az buçuk temizlik sadece eşimin işi rahat olsun ki işten gelince bana yemek yapabilsin

ben 26 canım. Ya oda bi tane alıp takacak.Nişan yüzüğümüz kaybolursa çok üzülürüz o kaybolursa üzülmeyiz o yüzünden bende ısrar etmedim

ben de vermedim alyansını. evde şimdi.
çalınır falan gerek yok bence.
arada ben de takmıyorum.
yüzük sadece bir sembol, yüzükten çok daha güçlü bağlar var bence sevgililerimizle aramızda.

vardiyalı çalışmayın sakınnn! yoksa gerçekten dediğin gibi olur

dün eşimin olduğu yerde askerlerden biri telefonuyla video çekmiş.
face'e falan koymuş sanırım.
eşim olay çıktı o yüzden telefonları sakladık, arama falan olur diye dedi.
bazı askerler de abartıyor ya

Bak ben o yönünü düşünmemiştim doğru o rahat olursa sana da yardım eder ev işlerinde.
Tabiki canım alyans bir sembol önemli olan gönüllerdeki sevgilerimiz. Onlara bişey olmasın

vardiyalı çalışmayın sakınnn! yoksa gerçekten dediğin gibi olur

Yok vardiyalı bi iş degl neyseki ikimizinkide ztn aynı sektörde çalışıyo olucaz inş ama yinede baya yorucu biliyorm yani adamlar verdigi paranın bin katını senden cıkarıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…