- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #4.561
bende ecrinn canım memnun oldummm...yok ya nişana daha erkende biz kendi aramızda söz takalım dedik de geçen izne gelmeden almıştı oda çalındı şimdi tekrar alcaz bakalımm inş.da onun için bakıyorum gerçi o ordan alcaktı ama bilmiyorum nasıl olcak
evet canım ya tlf işi sıkıntı imiş benim askerimde ilk başta terettüt etmişti bizde hani tırstık ne olur ne olmaz diye. Biraz içeriyi koloçan edip daha sonra içeri tlf almayı planladı şükürki herşey yolunda gitti ikinci gün tlf içeri alabildi.Hani çok rahat konuşamıyoruz yani öle her an çünkü çok fazla rütbeli varmış .ama en azından her an msj atma imkanı var ki atıyor.ŞÜKÜR
Bende memnun oldum canım yaş kaç senin. benim askerim takmıyor ya kaybederim falan diye korkuyor.
ben üniversitede asistanım
iş saatlerim biraz gevşek açıkçası
sabah 9- 9.30 gibi gidiyorum
bazen daha geç de gidebiliyorum
işte de masa başı oturuyorum
haftasonları da evdeyim tabi.
eşim 6 gün sabah 8 akşam 7 çalışıp benim maaşımın yarısını alıyordu.
kendine hedef koymuş bu yüzden
kpss ye girecek.
ben de kitap seti aldım ona :)
çoooooooooook çalışması gerek tabi..
21 CANIM SENİN bnmkide ölesine bi tane alıp takmıştı ama çalındı bide komutanlar atar yapmış alyans takmak yok die öle
ne güzel ya cok imraniyorm böyle rahat olanlara ama nazarım degmez merak etme yinese masallah diyim
Umarım bizimde tel işi hallolur en azından istedigimde ulaşabilrm bşy oldugunda fln :26:
daha önce bu kadar kararlı görmemiştim.
sevindim valla ya, madem buradayım 1 sene bari değerlendireyim diyor.
inşallah şevki kırılmaz.
birimiz özelde birimiz devlette zor oluyor. saatlerimiz tutmuyor.
aldığımız maaş yetmiyor..
bakalım çalışsın önünde neredeyse 1 sene zaman var sınava kadar...
evet canım ya tlf işi sıkıntı imiş benim askerimde ilk başta terettüt etmişti bizde hani tırstık ne olur ne olmaz diye. Biraz içeriyi koloçan edip daha sonra içeri tlf almayı planladı şükürki herşey yolunda gitti ikinci gün tlf içeri alabildi.Hani çok rahat konuşamıyoruz yani öle her an çünkü çok fazla rütbeli varmış .ama en azından her an msj atma imkanı var ki atıyor.ŞÜKÜR
Ne güzel ya cok imraniyorm böyle rahat olanlara ama nazarım degmez merak etme yinese masallah diyim
Umarım bizimde tel işi hallolur en azından istedigimde ulaşabilrm bşy oldugunda fln :26:
ben 26 canım. Ya oda bi tane alıp takacak.Nişan yüzüğümüz kaybolursa çok üzülürüz o kaybolursa üzülmeyiz o yüzünden bende ısrar etmedim
inş canım en saglamını bile mahvedip gönderiyolar resmen zor yaa wala sorma en iyisi bişi warsa anlatır zaten:26:
aynen yaa o özel sonuçta başına bişi gelmesin bncedediğeri daha akıllıca hiçbi degeri olmasa bile en azından üzülmezsinz
Çok rahat değil hani tlf sesi kısıkta ben istediğim zaman görüşemiyorum ama kendisi fırsat bulduğu her an aramaya çalışıyor.İnşallah sizinkide bir an önce hallolur.
bugün arama olacakmış eşimin koğuşta, sakın kaptırma dedim.
bana kalırsa daha ilk günden sokmamalıydı.
umarım üstünde falan yakalatmaz....
tel. kullanıyor olması güzel de, böyle riskleri de var işte.
merak etme seninde olur canım yaa az daha zaman geçsinn
OO senin işin iyiyimiş maşallah . Tabiki kesinlikel eşinin işi zormuş sana göre ama bide şu yönden bakmak lazım sen kadınsın senin işin rahat olacak ki sende geri kalan vaktini evdeki işlerine eşine ayırman lazım.
Ama inşallah eşinin memurluk isteği sonuna kadar sürerde memur olur.
ben 26 canım. Ya oda bi tane alıp takacak.Nişan yüzüğümüz kaybolursa çok üzülürüz o kaybolursa üzülmeyiz o yüzünden bende ısrar etmedim
Evet ikinizin rahatlıgı acısından cok cok iyi olur
Kpss ye hazırlanmasıda kazanmasıda brz zor ama insan isteyince nelerin üstesinden geliyo sonucta
Bende hiç devlet düşünmedigim için bna cok uzak geliyoSevgilimde bnde özel sektörcü olcaz hatta şakasınıda yapıyorz artk birbirimizin yüzünü akşam 5dk fln görr snra direk yatar uyurz diye
Aynen canım inşallah sizede nasip olur nişan yüzüklerinizi takmak
Evet ya inş bide face ine giriyorm ara ara.Orda tel kullanan arkadslarının bildirimlerini fln gördükce sinir oluyorm bunlar rahat rahat kullanıyo ne güzel diyeHatta bazıları egitimlerde bile cıkarıp gizli gizli ceplerinde msj atıyolarmş ama bi yakalansa daha yeni bide alır 7 gün cezayı oturur yerine ondan riske sokmak istemiyorm yoksa bn al bi tel desem alır biliyorm
ev işinden de neredeyse hiç anlamıyorum. az buçuk temizlik sadeceeşimin işi rahat olsun ki işten gelince bana yemek yapabilsin
ben de vermedim alyansını. evde şimdi.
çalınır falan gerek yok bence.
arada ben de takmıyorum.
yüzük sadece bir sembol, yüzükten çok daha güçlü bağlar var bence sevgililerimizle aramızda.
vardiyalı çalışmayın sakınnn! yoksa gerçekten dediğin gibi olur
vardiyalı çalışmayın sakınnn! yoksa gerçekten dediğin gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?