93/3 asker yolu bekleyenler

iyiiyim şükür canım işte sen nasılsın bakem:=)

İyi diyelim iyi olsun
Sevgilim arayamadı bugün komutanları brz gıcıkmş boş olsalar bile oturtuyolarmş yerlerinden kaldırmıyomş arayamazsam egitimler gec bitmştir yada komutanlar gıcıklık yapmştr diyodu bugün kesin yine öyle oldu sanırım :26:

buradayım ben de...

eşim memur olmaya karar verdi.
ben de yaparsın kazanırsın aslansın kaplansın diye iyice gaz verdim.
bu gazla yanında gönderdiğim testleri çözer

adam benim işimin rahatlığını kıskanmaktan memur olmaya karar verdi

Ahh o komutanlar yokmu şu askerleri biraz anlasalar da biraz rahat bıraksalar ne olur sanki. sevgilin Tlf kullanamıyordu canım.

Ahh o komutanlar yokmu şu askerleri biraz anlasalar da biraz rahat bıraksalar ne olur sanki. sevgilin Tlf kullanamıyordu canım.

Yok canım ya kullananlar varmş ama bn daha erken snra tel işine girersin dedm bide komutanların ne yaptıgı belli olmuyo gecen gün demş büyün teller toplancak üstünde yakalamiyim kimsenin ben sizden daha çakalım bnde bu yollardan gectim demş 23 yaşındaymş bide komutan ondan bzmkide tırsıyo daha cesaret edemiyo tel işine Yoksa mp3 fln soktu onu dinliyo ama tel nolur nolmaz diye bnde şimdilik sıcak bakamıyorm

Sen memurmusun da canım.

ben üniversitede asistanım
iş saatlerim biraz gevşek açıkçası
sabah 9- 9.30 gibi gidiyorum
bazen daha geç de gidebiliyorum
işte de masa başı oturuyorum
haftasonları da evdeyim tabi.
eşim 6 gün sabah 8 akşam 7 çalışıp benim maaşımın yarısını alıyordu.
kendine hedef koymuş bu yüzden

kpss ye girecek.
ben de kitap seti aldım ona :)
çoooooooooook çalışması gerek tabi..

Öncedende bahsediyodun ztn ama bu kadar kararlı olmasına cok sevindim umarım emekleri karşılksız kalmaz

Tanışalım canım. Ben Nurçin.
Askerin dönünce nişan var galiba

bende ecrinn canım memnun oldummm...yok ya nişana daha erkende biz kendi aramızda söz takalım dedik de geçen izne gelmeden almıştı oda çalındı şimdi tekrar alcaz bakalımm inş.da onun için bakıyorum gerçi o ordan alcaktı ama bilmiyorum nasıl olcak

Öncedende bahsediyodun ztn ama bu kadar kararlı olmasına cok sevindim umarım emekleri karşılksız kalmaz

daha önce bu kadar kararlı görmemiştim.
sevindim valla ya, madem buradayım 1 sene bari değerlendireyim diyor.
inşallah şevki kırılmaz.
birimiz özelde birimiz devlette zor oluyor. saatlerimiz tutmuyor.
aldığımız maaş yetmiyor..
bakalım çalışsın önünde neredeyse 1 sene zaman var sınava kadar...

evet canım ya tlf işi sıkıntı imiş benim askerimde ilk başta terettüt etmişti bizde hani tırstık ne olur ne olmaz diye. Biraz içeriyi koloçan edip daha sonra içeri tlf almayı planladı şükürki herşey yolunda gitti ikinci gün tlf içeri alabildi.Hani çok rahat konuşamıyoruz yani öle her an çünkü çok fazla rütbeli varmış .ama en azından her an msj atma imkanı var ki atıyor.ŞÜKÜR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…