93/3 asker yolu bekleyenler

O gecen zamanda bn her gün strese giriyorm ama her arayamadıgında tabiki yansıtmıyorm niye aramadın tribide atmam sonucta biliyorm imkan olsa arar ama yinede insan her gün haber almk istiyo

orası kesin zaten yaa ama tel olsada her an haber alamazsın yine her istedinde ulaşamıyosun bizmde belli saatlerde konuşuruz nöbet oldukça mesela onun harici kapalıdır yada sessizde müsait olunca zaten arıolar

Aynen yani göze soka soka yapmanın ne geregi var kullananlar ztn tedbirli bilinçli olsa herkeste rahatca kullanabilr telefonlarını :44:

Tanışma işleri zor işler canım ama gerçekten güzel ve heyecanlı işler.
Evet canım sen erken devrelerdensin. Ne güzel 69 gününüz kalmış maşallah bizede inşallah o günlerde nasip olur.

orası kesin zaten yaa ama tel olsada her an haber alamazsın yine her istedinde ulaşamıyosun bizmde belli saatlerde konuşuruz nöbet oldukça mesela onun harici kapalıdır yada sessizde müsait olunca zaten arıolar

Evet ama işte en azından günde bi kez konusabiliyosn öyle olunca yada msj atsa haber alabiliyosn
Ben her gün bugün aricak mı telaşına düşüyorm

kızlar sizin oralar da soğuk mu ya?
balıkesirdeyim ben.
şu anda salonda titriyorum
kalorifer soba yakma zamanı gelmiş

Aynen onları bende giriyorum nerden giriyorlar diye şaşırıyorum.Benimkininki kötü bi tlf msj atsan ses gelsin gitsin yeter bize.
7 gün ceza aman allah kimseye vermesin

Evet ama işte en azından günde bi kez konusabiliyosn öyle olunca yada msj atsa haber alabiliyosn
Ben her gün bugün aricak mı telaşına düşüyorm

önceden acemideyken saatlerce ank.den konuşurduk günde 3 4 kez bide gece 12 1 demez arardı korkardm noldu die uyku tutmadı sesini duyum derdi yaa ahhh ahhh ne günlerdi o günleri özleyecegim hiç aklıma gelmzdiaradı arayacak elimde tel beklerdm o daha heycanlı olurdu yaa şimdide belli saatleri söler o saatlerde arar zaten...

Tanışma işleri zor işler canım ama gerçekten güzel ve heyecanlı işler.
Evet canım sen erken devrelerdensin. Ne güzel 69 gününüz kalmış maşallah bizede inşallah o günlerde nasip olur.

yaa bilmiyorum zordur illaki artk allahım gönüllerimizi bir etsin sevdiceklerimizle...inş canım sizlerde o günleri göreceksnz bi bitseydi hayırlısıyla ooofffffff özlediiimmmm:26:

Aynen onları bende giriyorum nerden giriyorlar diye şaşırıyorum.Benimkininki kötü bi tlf msj atsan ses gelsin gitsin yeter bize.
7 gün ceza aman allah kimseye vermesin

Ya ztn bide öyle bi telefon düşünüyorz bnmki diyo bnm netle işim yok senle msjlaşıym ariyim soriyim yeter diyo ama bakalm işte o günleri görcek miyim

Sizin ne güzelmş ya bizim acemiykende rahat degldi şimdide şuna şükrediyorm aradıgnda 1 saat fln konusuyorz ama özleyince o bni 1 günlük avutuyo ertesi gün aramazsa başlıyorm oflayıp puflamaya

kızlar sizin oralar da soğuk mu ya?
balıkesirdeyim ben.
şu anda salonda titriyorum
kalorifer soba yakma zamanı gelmiş

Yorganla yatıyorz ama gündüzleri cok soguk olmuyo burda
Ama kış geldi artk burası akdeniz iklimi diye gec sogur ztn

Sizin ne güzelmş ya bizim acemiykende rahat degldi şimdide şuna şükrediyorm aradıgnda 1 saat fln konusuyorz ama özleyince o bni 1 günlük avutuyo ertesi gün aramazsa başlıyorm oflayıp puflamaya

ya acemideyken ank çoktu kartta bazen sıkıntı olurdu onun harici egitimlerin harici gündüz kesin arardı akşam bide gece yatmadan arardı ama harika bi duygu o heycan warya onun aradını görüp açmak böle kısıtlı ya kart bitti bitecek ne desem die tasarlarsn ama hiçbişi gelmz aklına insanınamaa o kart dayanmazdı yaaa sömürdü bizi resmen o kart:26:

eee canım atkı ne alemde yetişecek mi??

Valla yetiştirmek için canla başla uğraşıyorum yani. Şimdilik fena gitmiyor gibi ama her zaman bu kadar oturamıyorum başına okul sınav falan derken ki bir de başka bir sınav işi daha açıyorum başıma, bilemiyorum ne olacak
Niyetim yıl başına kadar yetiştirmek de sevgilimin birliği kargo kabul etmiyormuş yaa nasıl ulaştırıcam ona bir de onu taktım kafama şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…