93/3 asker yolu bekleyenler

Dedikodu yapıyomş gibi olcam ama başka topicte gördüm şok oldum sende yorum yazmşsn hatta Seymanın erkek arkadasıyla ilgili olan seyi dogru mu anladm bn :26:

Valla aynı şeyi ben de anladım canım ama umarım yanlış anlamışımdır diyorum şoka uğradım okuyunca

Kol saati tutkusu falan oluyor bazılarında öyle bir şey alabilirsin belki ya da gelişi kış güzelce bir kazak da fena olmayabilir ama bunlar hep maddi hediyeler tabi

ayy kazaktan ıyy geldi canım saat olabilir yada farklı özel bişiler düşünüyorum ikimize özel olan bişi bakalım ne olacak o zamana kadar

Ayyy evet ya o kart bitmesi bni deli ediyodu şimdi bn arıyorm istedigmz kadar konusuyorz en azından ama cidden o aradıgındaki heycanı hiç bşye değişmem ki bn cok fazla heycanlanan biri deglm kalbimin hızlı çarptıgı cok cok nadir zamanlar olur Ama aradıgında elim ayagım titriyo Hatta bn dagıtım iznine geldiginde sevgilimi karşıladıgımda sarıldık uzunca ozamn korayın kalbi hızlı hızlı atıyodu dedim yavaş kalbin durucak oda bna dedi sende sakinlikten ölceksin kalbin durdu sanki diyo

Ben de karar verdim ona sorma, bu sene ne sınavı bulduysam giricem

Valla aynı şeyi ben de anladım canım ama umarım yanlış anlamışımdır diyorum şoka uğradım okuyunca

Aynen bide bazen diyorm ki bu forumda okdr değişik insanlar okdr değişik hayatlar tanıdım ki neler neler varmş diyorm yani şaşırıyorm :26:

bizim o zamanlar işler herzaman ki gbi aksi gtti bnde arayamıodm kontor sıkıntısı olunca artk hep o aradı arada evden kaçamak yaptm gündüzleri annm ykken öle idare ettik şimdi tel war 3000 dk mız sms mz war bu seferde bnm oglan yok ortada yaa buda adalet mi arkadaş yaa:26:bnde karşılamaya giderken bi heycan allahm ölecektm yaa köprünün üstünde sarıldık üst geçitte yani alttan arabalar akıo filan düşünsene romantk oldu amaa

Aynen bide bazen diyorm ki bu forumda okdr değişik insanlar okdr değişik hayatlar tanıdım ki neler neler varmş diyorm yani şaşırıyorm :26:

Çok doğru. Ve insan dışarıdan da hiç bir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlıyor böyle zamanlarda. Konuştuklarından falan bahsediyordu da kimin aklına gelirdi ki böyle bir şey

Aynen ortam baya romantikmş
Ama bn heycanımı yaşayamıyorm niyeyse Cok sakin bi yapım var Unvdeki arkadslarımda derdi cok önemli bi final sınavına giricez herkesde bi telaş ama bn sakince oturuyorm etrafı izliyorm Arkadsm diyo ece hiç mi heycan yok Yok napiyim sınav olucaz cıkcaz diyorm

baya sakinmişin sen canım yaa oda kötü azcık heycan atraksyon olması lazım

Çok doğru. Ve insan dışarıdan da hiç bir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlıyor böyle zamanlarda. Konuştuklarından falan bahsediyordu da kimin aklına gelirdi ki böyle bir şey

Kızda beklemiyodur ki öyle bşyi napsın
Ne biçim ne karaktersiz insanlar var bn anlamıyorm gercekten allah ıslah etsin
Bide seymayla ilgisi yok ama genelde insanlar yaşamlarını direk olarak degl değiştirerek güzel yönlerinden bahsediyolar ama bn okdr agzında bakla ıslanmayan biriyimki herşeyi oldugu gibi anlatırım snra karşımdaki kişi öyle cıkmayınca cok şaşırırm herkesi kendim gibi sanıyorm ondan yani Annem bna bşy anlatır mesela der kimseye anlatma ama fln.Kızarm anneme niye söyledin ozamn ya zor tutcam bn kendimi şimdi diye

Ben yapacak bir yorum dahi bulamadım yani çocuğa, diyebileceğimiz hiç bir şey yok gerçekten. Sadece üzülmemesi açısından gerçek olmamasını dilerim ama sanırım durum doğru ve gayet ciddi. Allah yardımcısı olsun, umarım kolay atlatır ne kadar olacaksa artık :18:
Bende de var o huy, herkesi kendim gibi sanma huyu yani ama yok daha eşimi benzerimi bulamadım, bu kadar sorunlu bir insan daha yok evrende yani

Neyseki bekleyip bekleyip son zamanlarda öğrenmedi ya ozamn düşünemiyorm yani durum daha vahim olabilrdi :26: Allahından bulsun baska dicek bşy yok insafsızmş
Benm kadarda safı yoktur ondan bnm gibiside yok saflıkta kendimi tek gecerim

O da var demi bir de sen bekle bekle, kaç ay kahrını çek sonra aldatıldığını öğren, katil olur insan
Saflık iyidir ya kötülük olmaz içinde
Böyle diyince sen, aklıma Koray dağıtım izninde yanına gelirken başka bir alan kodlu numaradan seni aradığı halde birliğinden çıkamadığına inanışın geldi, ne gülmüştüm yaa

eee sende buzdolabı gibi miydin hay ece yaaa

Ya hayır tabikide ama kalbim çarpmıyodu onunki gibi bide bn onun ilk sevgilisiyim onun okdr heycanlı olması cok cok normal ama bn daha yeni bi ilişkiden cıkmştm onu daha tam atlatamamştm onunda etkisi olmştr sanırım ilk zamanlar Bi kalp atışından neler cıkarmştı ozamn ya hatrladıkca gülüyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…