- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #4.601
Dedikodu yapıyomş gibi olcam ama başka topicte gördüm şok oldum sende yorum yazmşsn hattaSeymanın erkek arkadasıyla ilgili olan seyi dogru mu anladm bn :26:
Kol saati tutkusu falan oluyor bazılarında öyle bir şey alabilirsin belki ya da gelişi kış güzelce bir kazak da fena olmayabilir ama bunlar hep maddi hediyeler tabi
ya acemideyken ank çoktu kartta bazen sıkıntı olurdu onun harici egitimlerin harici gündüz kesin arardı akşam bide gece yatmadan arardı ama harika bi duygu o heycan warya onun aradını görüp açmak böle kısıtlı ya kart bitti bitecek ne desem die tasarlarsn ama hiçbişi gelmz aklına insanınamaa o kart dayanmazdı yaaa sömürdü bizi resmen o kart:26:
buradayım ben de...
eşim memur olmaya karar verdi.
ben de yaparsın kazanırsın aslansın kaplansın diye iyice gaz verdim.
bu gazla yanında gönderdiğim testleri çözer
adam benim işimin rahatlığını kıskanmaktan memur olmaya karar verdi
Valla aynı şeyi ben de anladım canım ama umarım yanlış anlamışımdır diyorum şoka uğradım okuyunca
Ayyy evet ya o kart bitmesi bni deli ediyodu şimdi bn arıyorm istedigmz kadar konusuyorz en azından ama cidden o aradıgındaki heycanı hiç bşye değişmem ki bn cok fazla heycanlanan biri deglm kalbimin hızlı çarptıgı cok cok nadir zamanlar olurAma aradıgında elim ayagım titriyo Hatta bn dagıtım iznine geldiginde sevgilimi karşıladıgımda sarıldık uzunca ozamn korayın kalbi hızlı hızlı atıyodu dedim yavaş kalbin durucak oda bna dedi sende sakinlikten ölceksin kalbin durdu sanki diyo
ayy kazaktan ıyy geldi canım saat olabilir yada farklı özel bişiler düşünüyorum ikimize özel olan bişi bakalım ne olacak o zamana kadar
Aynen bide bazen diyorm ki bu forumda okdr değişik insanlar okdr değişik hayatlar tanıdım ki neler neler varmş diyorm yani şaşırıyorm :26:
bizim o zamanlar işler herzaman ki gbi aksi gtti bnde arayamıodm kontor sıkıntısı olunca artk hep o aradı arada evden kaçamak yaptm gündüzleri annm ykken öle idare ettik şimdi tel war 3000 dk mız sms mz war bu seferde bnm oglan yok ortada yaa buda adalet mi arkadaş yaa:26:bnde karşılamaya giderken bi heycan allahm ölecektm yaa köprünün üstünde sarıldık üst geçitte yani alttan arabalar akıo filan düşünsene romantk oldu amaa
Aynen ortam baya romantikmş
Ama bn heycanımı yaşayamıyorm niyeyseCok sakin bi yapım var Unvdeki arkadslarımda derdi cok önemli bi final sınavına giricez herkesde bi telaş ama bn sakince oturuyorm etrafı izliyorm Arkadsm diyo ece hiç mi heycan yok Yok napiyim sınav olucaz cıkcaz diyorm
Çok doğru. Ve insan dışarıdan da hiç bir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlıyor böyle zamanlarda. Konuştuklarından falan bahsediyordu da kimin aklına gelirdi ki böyle bir şey
baya sakinmişin sen canım yaa oda kötü azcık heycan atraksyon olması lazım
Ya aslında heycan yapıyorm ama belli etmem kimseye ve o yüzüme yerleşmş sakinlik fln
Kızda beklemiyodur ki öyle bşyi napsın
Ne biçim ne karaktersiz insanlar var bn anlamıyorm gercekten allah ıslah etsin
Bide seymayla ilgisi yok ama genelde insanlar yaşamlarını direk olarak degl değiştirerek güzel yönlerinden bahsediyolar ama bn okdr agzında bakla ıslanmayan biriyimki herşeyi oldugu gibi anlatırım snra karşımdaki kişi öyle cıkmayınca cok şaşırırm herkesi kendim gibi sanıyorm ondan yaniAnnem bna bşy anlatır mesela der kimseye anlatma ama fln.Kızarm anneme niye söyledin ozamn ya zor tutcam bn kendimi şimdi diye
acemi birliğinde son günleri belki de gerçekten çok yoğundur ya da oradakiler sıkmaya başlamıştırbu şkilde avutuyorum bakalım kendimi
offf azda bana versen ondannnheycan stres dedin mi 1 numarayım walaaa
Ben yapacak bir yorum dahi bulamadım yani çocuğa, diyebileceğimiz hiç bir şey yok gerçekten. Sadece üzülmemesi açısından gerçek olmamasını dilerim ama sanırım durum doğru ve gayet ciddi. Allah yardımcısı olsun, umarım kolay atlatır ne kadar olacaksa artık :18:
Bende de var o huy, herkesi kendim gibi sanma huyu yani ama yok daha eşimi benzerimi bulamadım, bu kadar sorunlu bir insan daha yok evrende yani
Aman al senin olsun sende bna brz heycan verİlk zamanlar koray bna trip atıyodu sende niye heycan yok bni sevmiyo musun diye hatta
Neyseki bekleyip bekleyip son zamanlarda öğrenmedi ya ozamn düşünemiyorm yani durum daha vahim olabilrdi :26: Allahından bulsun baska dicek bşy yok insafsızmş
Benm kadarda safı yoktur ondan bnm gibiside yok saflıkta kendimi tek gecerim
eee sende buzdolabı gibi miydin hay ece yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?