93/3 asker yolu bekleyenler

Evet ya cok safım işte ne dese inanıyorm Oda bunu cok iyi kullanıyo bnle dalga geciyo gıcık

ilkler tatlıdır yaa...ya ilk ikinci üçüncü diilki gerçekten sewdin mi insan kaptırıp gidiyo ama senin yorgunlukta warmış normall

Evet ya cok safım işte ne dese inanıyorm Oda bunu cok iyi kullanıyo bnle dalga geciyo gıcık

Sevdiğinden uğraşıyor işte, işleri güçleri gıcıklık zaten. Aytaç da buradayken beni sinir eder uğraşır uğraşır sonra kahkahalarla gülerdi benim o halime
Sevgilim benim yaa şimdi mışıl mışıl uyuyordur, nasıl özlediiiiim

ilkler tatlıdır yaa...ya ilk ikinci üçüncü diilki gerçekten sewdin mi insan kaptırıp gidiyo ama senin yorgunlukta warmış normall

5 senelik bi ilişkiden cıkmştım cok cok normal ama koraya yaşattıklarım için cok pişmanım cok üzdüm onu bu aşamada ah ah zamanı geri sarabiliyo muyuz ki

Cok seviyolar gıcık edip bzm o halimizi görmeyi Bni gıcık ettiginde cimcikliyorm bna diyoki hiç acımıyo ki bni seviyo gibi oluyosn diyo dahada gıcık ediyo bni
Aynen ya bnmkide kulagında mp3 le uyuyakalmştı şimdi snra sabh şarj etmk için usta askere yalvarcak dede şunu bi şart et diye
Burda ustalara dede diyorz garibime gidiyo diyodu ne gülmştm ya dede nbr diyolarmş mesela

denemedim ama olmaz sanırım canım yaaakorayla ne kadardr beraberdnz?

2 yıldır tanıyorz birbirimizi ama bugün 4.ayımız doldu Cok şey atlattık onla ve bna aşırı destek oldu cokta üzdüm ama malesef gecmşn telafisi yapılamıyo

Dede mi çok güzelmiş yaa benim çok hoşuma gittiiiii,ne yapsak bizde üst devredekilere falan mı desek

anladım canım geçmiş artk bundan sonra üzme boşver geçmişe maziii

Aynen öyle ama sevgilimin üstünden izleri pek silinmedi Önceden sna aşıktım ama içimdeki aşkı sildin şuan cok seviyorum hala ama aşık deglm diyo Aşık biliyorm ama onu ozamn kırdıgım üzdügüm için itiraf etmk istemiyo gıcık işte

7 Kasım galiba son teslim olacakları gün senin tabirinle kasımcıların
Şafak 11 diyoruuuum çömezlikten kurtulmak için

Topicleri takip ediyorm sürekli bugünde kısa dönem ve yedek subayların belli olmş ama bi teslim olsalardı bizde usta olcaz artk
Olalımda ztn ya 70 küsür gün oldu
Buarada kasımcılar yazmadm özellikle şimdi ki snra dalga geciyolar bnle

Son düzenleme:

Olsun onlar bizim için kasımcı, sonra şubatçılara gelecek sıra
Hakikaten yaa gelsinler artık da ustayız diyelim biz de artık

Olsun onlar bizim için kasımcı, sonra şubatçılara gelecek sıra
Hakikaten yaa gelsinler artık da ustayız diyelim biz de artık

Biz usta olcazda askerlerimiz ustalıktada acemi hala Bi 3 ay daha onların usta olmasını beklicez neymş bu yahu ne gecmez acemilikmş

6 ay rahat yüzü yok canım bu bir kesin yani, yalnız 6 ayı da geçirirsek yarılamış olucaz bee, hayali bile müthiş şuanda

Aynen ya aman yarılayalım bi an önce gecsin yoksa özlemden kafayı sıyırcaz az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…