93/3 asker yolu bekleyenler

kızlaaarrrrr burada mısınızzzz
herkesee iyi akşamlarrrrr nasılsınız bugün
ben çok mutluyumm sizlerle paylaşmak istedimmmmm

kızlaaarrrrr burada mısınızzzz
herkesee iyi akşamlarrrrr nasılsınız bugün
ben çok mutluyumm sizlerle paylaşmak istedimmmmm

Buradayız buradayız, iyi akşamlar. İyi demek adet olmuş iyi gibiyiz
Sen nasılsın dicem de baya mutlusun, Allah daim etsin de hayırdır neye borçluyuz bunu

Buradayız buradayız, iyi akşamlar. İyi demek adet olmuş iyi gibiyiz
Sen nasılsın dicem de baya mutlusun, Allah daim etsin de hayırdır neye borçluyuz bunu

çok daha iyi ol inşallah canım benimmm
şükürler olsun çok mutluyummmmm sevgilim geliyor cuma günü yanıma veeee 4 gün birlikte olacağız allahın izniyleee... perşembe günü mezun oluyor da

çok daha iyi ol inşallah canım benimmm
şükürler olsun çok mutluyummmmm sevgilim geliyor cuma günü yanıma veeee 4 gün birlikte olacağız allahın izniyleee... perşembe günü mezun oluyor da

Ooo çok güzel, çok sevindim canım. İyi değerlendirin o 4 günü, bol bol gezin tozun hasret giderin valla
Böyle diyince sen geçen hafta geldi aklıma ne de güzel vakit geçirmiştik, ama çabuk geçti tabiii

evet canım bayram iznine gelmişti 3 gün kLMIŞTIK BİZ SONRA Aİlesinin yanına gitti 4 gün de ailesinin yanına gitmişti ama dediğin gibi çok çabuk geçiyor onunla iken zaman
canım inşallah siz de en yakın zamanda tekrar buluşursunuzzzzz

İnşallah canım da bizim baya var ya daha, kendi iznine en az 6 ay var zaten. Benim gitmemin de garantisi yok ama gitsem dahi Ocak'tan önce zor, bizim mehtap epeyi bir karanlık yani daha

İnşallah canım da bizim baya var ya daha, kendi iznine en az 6 ay var zaten. Benim gitmemin de garantisi yok ama gitsem dahi Ocak'tan önce zor, bizim mehtap epeyi bir karanlık yani daha

hımmm anladım canımmm hayırlısı olsun değil mi..
onlar mutlu olsun rahat olsun da allahın izniyle geçer günler çabucak

hımmm anladım canımmm hayırlısı olsun değil mi..
onlar mutlu olsun rahat olsun da allahın izniyle geçer günler çabucak

Öyle tabi kendi iyi olsun da ben de dayanırım bir şekilde, hem bir yandan da özlem girsin araya epeyi istiyorum. Bizim en uzun görüşmeyişimiz buna askerlik dahil 15 gündü. O hep böyle olacak sanıyor sanki de ondan askeriyede kalmak istiyor gibime de gelmiyor değil bazen. Şöyle 3-4 ay göremesin de canlı canlı belki aklı başına gelir de vazgeçer diyorum ben de bir umut ne yapayım

canım sevgilin asteğmen olarak mı yapıyor askerliğini orada kalmak istiyor dedin ya. bu arada nerede idi ben sonradan gelince unuttum konuşmuştuk ama
canım biz hep birbirimizden ayrı yaşadık altı yıl uzaktaydık yani askerlik uzaklık açısından sorun yaşatmadı ama görüşmeler çok kısıtlandı biz sürekli telde nette görüşürdük ama o olmayınca zor geldi ama bundan sonra inşallah yine rahat edeceğiz çünkü buradan mezun oluyor

Yok hayır normal er, onların da askerlik bitiminde sözleşmeli olarak kalma şansları var ya paşamız onu istiyor işte. Ankara - Polatlı'dayız şimdi. Uzak yaşayışınız en azından yüz yüze görüşme açısından çok zorlamamıştır sizi, biz aynı şehirdeydik aramızda semt farkı vardı ama her gün,en kötü ihtimal 2-3 güne bir buluşurduk. Diyorum ya askerdeyken bile en uzun süre görüşmeyişimiz 15 gündü. Ondan başta ben olmak üzere zorlanıyoruz baya. Mezun olma kısmını anlayamadım ben ya

hımm anladım canım ben bunu bilmiyordum :26: ya da duydum hatrımda kalmamış:26: ohh ne güzel 2-3 güne bir bulışma görüşme bizim öyle bir şansımız olmadı canım hiç malesef o yüzden bu askerliğin uzaklığı zorun değildi işte dedim ya sadece asker olması sıkıntı idi bizim için... bizim buluşmalar öyle zor ve nadirdi ki çok zor zamanlar geçirdik yani uzakta biz
canım erkek arkadaşım astek 31 ekimde acemi birlikleri bitiyor. bular 3 ay ders işledikleri için mezun oluıyorlar ve 31 ekim gecesi mezuniyet partileri bile varmış ama ben gidemiyorum

hmm şimdi anladım :)

Ama şimdi de yani çok özleyince diyorum ki o kadar da sık görüşüp kendimizi buna bu kadar alıştırmasa mıydık şimdi her gün işkence gibi geçiyor çünkü
Hmm anladım şimdi mezun olma meselesini

canım sürekli birlikte olup böyle birden ayrılmak çok zor gelir tabi ki
inşallah en uzun ayrılığınız bu askerlik olur ve sonrası bir ömür boyu bitlikte yaşarsınız canımmm
yani mezun oluyor işte

Paşamız askerliği meslek olarak seçmekten vazgeçer ise inşallah öyle olacak ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…