93/3 asker yolu bekleyenler

Aynen canım benim kalkıp da askeriyede kaldı da uzak düştük diye ayrılma gibi bir düşüncem kesinlikle yok olamaz da, ki o sebeple ayrılana bile deli gibi kızarım yani nasıl sebep o öyle diye
Benim sıkıntım peşinden gidemeyeceğim sürede çekeceğim özlem ve tehlikeli bir mevki veya şehir düşüncesi

vallahi canım zor bir durum ama birlikte hayat geçireceğin biri olduğu için bence biraz da olsa karışabilirsin
bence evlilik konusunda şimdilik çok kafanı karıştırma canım sevgilin gelince fikirlerin tam oturur yerine bence

Ezgiiii nerelerdesin yahu hiç görünmedin bayadır

iyiyimmm sen napıyosunnn canım benim ay çok özlemişim hehe aman napıyım ben aynı ya değişik birşey olmadığından çok girmiyordum artık burdayım geneeee nasıl gidiyor var mı değişiklik falannn

İyiyim ya sevgilisi askerde olan biri ne kadar iyi olursa işte
Bizdeki en büyük değişiklik askerlerimizin ustanın acemisi konumunda oluşu sanırım Torunlarımızda gelmeye başlicak yakında tabi oda ayrı bi güzellik katıyo Darısı askerlerimizin torunları karşılamasına olsun
Saygın geliyomş sanırım yakın umarım cok güzel gecirrsinz izini Pastayıda ayrı bi begendim cok hoşmş

evet ama ıste sızın oyle bı durumda sonucunuz evlenerek olması gerekıyor o da var...

evet gelmıcektıde yıldönümümüzü ayrı geçirmeyelim diye gelicek bende elbise aldım ayakkabı falan hazırlıklar flaan işte gecesi için yemeğe çıkıcaz bende evde küçük süpriz yapıyım dedim yemeğe çıkmadan önce süpriz olarak öğlen falan öyle pastayı falan
haklısın evet bizim çömezler geliyo sizin alt devre sanırım torun olmuyo direk toruna çok var o da olcak inş amaaa

Heycan kapladı her şekilde diyosun ama eminim güzel secimler yapmşsndır Sevgilinde cok iyi düşünmş yıldönümünde yanında olmayı secerek
Torun fln neyse bn karıştırıyorm torun dede işlerini Sonucta zaman geciyo mu geciyo

ay teşekkür ederimm o geceden fotograflarıda atarım zatennn burayada hehe senın nasıll usta falan nasıl gecıyor :) alıstı mı

ay teşekkür ederimm o geceden fotograflarıda atarım zatennn burayada hehe senın nasıll usta falan nasıl gecıyor :) alıstı mı

At at merakla bekliyorm
Bnmki askeriye ortamına her daim alışık durumda ztn ama ıspartadan daha rahat oldugunu söylüyo bakalm ilerleyen zamanlarda daha rahat olur inş

At at merakla bekliyorm
Bnmki askeriye ortamına her daim alışık durumda ztn ama ıspartadan daha rahat oldugunu söylüyo bakalm ilerleyen zamanlarda daha rahat olur inş

hehe e iyi alışıksa yahuuu rahatsa aman aman dilinizi ısırın ne güzel işte oh :) benimkide yarın çarşıya çıkçak erkenden hemen gene pc başına koşucam o yüzdennn

hehe e iyi alışıksa yahuuu rahatsa aman aman dilinizi ısırın ne güzel işte oh :) benimkide yarın çarşıya çıkçak erkenden hemen gene pc başına koşucam o yüzdennn

Aman ne güzel
Bizimkilerin çarşı iznine 3 hafta var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…