- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #4.701
tabı haklısın oyle olursa tayin olcak vs bılmemne orda olmak zorunda olcak evlenmenız gerekcek oyle bı durumda sonra lojmanlarda falan yasarsınız bılmemne o sekılde gulizar hadi evli gene o durumda oluyo yada senin daha okul bişeyin varsa buralarda sende onları bitirceksin o da eğer kabul edilirse biraz tek başına olcak ama yapçak bişy yok geleceğiniz için olcak ayrılma olayınız olmaz sanmıyorumda sadece ayrı kalırsınız bi süre daha işte o kötü .. bakalı ama bu işin bi de girip kazanamaması var tabi
Çok sağol canım
Ben konuşmadan bunları düşünsün de vazgeçsin istiyorum aslında. Çünkü kendimi ona engel olmuş gibi hissedicem ileride bir gün işleri yolunda gitmezse keşke desin de istemiyorum, çok karışığım yani ben
Benim genel olarak bir evlilik fikrim yok, hani bu kesinlikle sevgilimden kaynaklı bir şey değil, belki de o benim karşıma çıkıp çıkabilecek en doğru kişiBenim tamamen kendimden kaynaklı korkularım var. Hani böyle düşünsem dahi bu gidişle sonunda onunla evlenicem gibi yani
onlar gelcek safakları sızı asırı rahatlatıcak oyle boyle degıl
Ezgiiii nerelerdesin yahu hiç görünmedin bayadır
iyiyimmm sen napıyosunnn canım benim ay çok özlemişim hehe aman napıyım ben aynı ya değişik birşey olmadığından çok girmiyordum artık burdayım geneeee nasıl gidiyor var mı değişiklik falannn
Aynen canım benim kalkıp da askeriyede kaldı da uzak düştük diye ayrılma gibi bir düşüncem kesinlikle yok olamaz da, ki o sebeple ayrılana bile deli gibi kızarım yani nasıl sebep o öyle diye
Benim sıkıntım peşinden gidemeyeceğim sürede çekeceğim özlem ve tehlikeli bir mevki veya şehir düşüncesi
İyiyim ya sevgilisi askerde olan biri ne kadar iyi olursa işte
Bizdeki en büyük değişiklik askerlerimizin ustanın acemisi konumunda oluşu sanırımTorunlarımızda gelmeye başlicak yakında tabi oda ayrı bi güzellik katıyo Darısı askerlerimizin torunları karşılamasına olsun
Saygın geliyomş sanırım yakın umarım cok güzel gecirrsinz iziniPastayıda ayrı bi begendim cok hoşmş
evet gelmıcektıde yıldönümümüzü ayrı geçirmeyelim diye gelicek bende elbise aldım ayakkabı falan hazırlıklar flaan işte gecesi için yemeğe çıkıcaz bende evde küçük süpriz yapıyım dedim yemeğe çıkmadan önce süpriz olarak öğlen falan öyle pastayı falan
haklısın evet bizim çömezler geliyo sizin alt devre sanırım torun olmuyo direk toruna çok varo da olcak inş amaaa
Heycan kapladı her şekilde diyosun ama eminim güzel secimler yapmşsndırSevgilinde cok iyi düşünmş yıldönümünde yanında olmayı secerek
Torun fln neyse bn karıştırıyorm torun dede işleriniSonucta zaman geciyo mu geciyo
ay teşekkür ederimm o geceden fotograflarıda atarım zatennn burayada hehe senın nasıll usta falan nasıl gecıyor :) alıstı mı
Erkek arkadaşım 93/3 gitti usta birliği tunceli çıktı.
Burdakilerin cogu 93/3 hoşgeldin aramıza
Tanışalım istersen ama brz gergin bi yazım şeklin var koktm sormaya :26:
:)) ilk defa byle bi siteye üye oldum açıkçası ne yazılır bilemedim:) memnun oldum hosgeldim:)
Erkek arkadaşım 93/3 gitti usta birliği tunceli çıktı.
At at merakla bekliyorm
Bnmki askeriye ortamına her daim alışık durumda ztn ama ıspartadan daha rahat oldugunu söylüyo bakalm ilerleyen zamanlarda daha rahat olur inş
hehe e iyi alışıksa yahuuu rahatsa aman aman dilinizi ısırın ne güzel işte oh :) benimkide yarın çarşıya çıkçak erkenden hemen gene pc başına koşucam o yüzdennn
Burdakilerin cogu 93/3 hoşgeldin aramıza
Tanışalım istersen ama brz gergin bi yazım şeklin var koktm sormaya :26:
İlkler iyidir
Adın ne yaşın kaç mesela burdan başlayabilrsin
Aman ne güzel
Bizimkilerin çarşı iznine 3 hafta var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?