93/3 asker yolu bekleyenler

8 gün şafak geri atıyor diye biliyorum ben cezasını bir yakalanmaya :18:

Kızlar benim erkek arkadaşım yakalattı 28 gün dediler gerçi onun 3. cezasydı. Da affedildi şimdi korkuyoruz tel kullanamya ben kullanma diyorum. Gerçi acemiyken kullanmıştık son 1 hafta ozaman bişey olmamıştı bu birazda oradaki komutanlarla arasına bağlı bişey. Artık korkuyoruz yoksa yıllarca askerlik yapcaz :44:

Evet kızlaaar kesin olarak kullandırtmıyoruz o zaman askerlerimize

iyi demissin valla tehlikeye girmesine izin verme ustada yeri iyi olursa kullanr simdilik ankesor yeter cezaları cok agırmıs benimki istemiyo valla canm

ben de vazgeçireceğim.
ya sanki benden başka konuştuğu biri var, bir beni arıyor onu da ankesörden arasın. ben razıyım günde 1 sefer aramasına.

alıştım bi şekilde, günde bi defa konuşmaya.
biz günde 15 sefer birbirimizi arardık herhalde ondan boşluğa mı düştü nedir.

8 gün şafak geri atıyor diye biliyorum ben cezasını bir yakalanmaya :18:

çokmuş yaaaa korktum şimdi.

Snt55 seninki de iyice abartmış. kullanmasın ya, yazık uzar askerliği.

Az önce 2 kere eşim aradı ama dersteydim açamadım. 1. de açtım sonra arar mısın dedim. yarım saat sonra bi daha aradı, bu defa meşgule verdim. Konuşmayınca içim rahat etmiyor

dogru valla gunde bi defa yeter tehlikesi olmasın yeterki onların iyiligi icin benden baska biri derken canm baska kim anladım orayı yada yanlıs anladım

Hatunlaaar

Selam

Telefon konusundan filan bahsediyosunuz ben de atlayıverdim biraz kusuruma bakmayın

Bizim acemilikte vardı telefonumuz çok şükür yakalatmadık

Ama acemiliği rahat yerdeydi İzmir/Bornova

Şimdi usatada bikaç kez komutanları gördü. Mesela bi komutan var telefon şarjdayken benim askerim söylemiş komutanım kızmayın ama telefon var demiş. Komutan da sen söylemesem görmezdim hiç demiş Ama aferin görseydim de ceza alırdın demiş. Yakalanmadığınız sürece her şey serbest demiş

Ama dün biri yakaladı konuşurken. Yarın getir telefonu demiş. Bilmiyorum komutanlar beni seviyo bi kez yakaladı daha ceza vermez ben hallederim dedi bana askerim. Beklemedeyim şu an :18:

Yani demem o ki bulunduğu yere göre orda ne görev verdiklerine veya vereceklerine göre komutanlarla arasının nasıl olmasına göre değişiyo bu işler. Ve tabi komutanın da birazcık babacan olması lazım Öyle kök söktüren bi komutanları varsa işleri biraz zor olur böyle durumlarda.

Son düzenleme:
dogru valla gunde bi defa yeter tehlikesi olmasın yeterki onların iyiligi icin benden baska biri derken canm baska kim anladım orayı yada yanlıs anladım

ya eşim benden başkasını aramaz.
onu demek istedim.
neden tutturdu telefon diye anlamadım.
annesini - babasını aramaz, illaki telefona ihtiyacı yok yani.

Konuştuk az önce.
Gene dersteydim ben o aradığında.
Hocadan izin istedim çıktım artık.

Sen dışardan bilemezsin buradaki durumu, bana güven bişey olmaz zaten daha ortada telefon falan yok, bunun neden muhabbetini yapıyoruz dedi.
yine de 10 kere tembihledim, 35 gün falan kaldı bayramda gelmesine. başını derde sokmasın da.

27 gün oldu bugün o gideli!

inşallah bir sorun çıkmaz.
aslında bence telefonun olmaması çok saçma.
belli saatlerde kullanmalarına izin vermeliler bence.

senin yarısı gitmiş ne güzel, keşke biz de görebilsek o günleri...

inşallah bir sorun çıkmaz.
aslında bence telefonun olmaması çok saçma.
belli saatlerde kullanmalarına izin vermeliler bence.

senin yarısı gitmiş ne güzel, keşke biz de görebilsek o günleri...

Sağ ol canım çıkmaz inşallah

Bence de ya nolacak sanki telefonları olunca anlayamadım ki zaten :44: Şu an bizim telefonumuz var da orda değişen ne? Hiçbir şey

Görürsünüz görürsünüz. Her şafak bitecek illa ki. Bizim topiğin ilk sayfalarına bak istersen biz de şafakları azalmış olanlara diyoduk keşke bizim de öyle olsa diye. Zaman geçiyor işte bi şekilde. Anladığım kadarıyla öğrencisin meşgul olacağın şeyler bulursun. Ben 7/24 evdeyim. Zaten kış da kapıda. Kış daha çabuk geçecek bence

ooooo senoooşşş nerelerdesin kız seeen? azcık buralarada gel
bende bayağı sahiplendim topiği ha
diğer kızlarla olan topiğede pek girmiyorum cepten görüşüyoruz diye

ayy cnm buralardamsn sen heepp gelirim merak etmee
iyi yapmssn sahıplenn sizin topik eskısı kdr aktif deil ztnn
şafaklar azaldi diemiii :)))
napıosun tatlım nasıl gecıoo senınkı nasıl varmı sıkıntılı durumlar oralarda??

evet ben hem öğrenciyim okula devam ediyorum hem de çalışıyorum.
zaman çabuk geçti bugün o yüzden.
derslere gir çık derken anlamadım bile.
kış gelsin hemen kısacık günler :)

aynen aynı gün göndermisiz benimkide 27 oldu nerdeyse 1 aya yaklastık vay be geciyo sükürler olsun
ins hakkında hayırlısı telefon olması yakatmassan iyide hep diken üstünde yasarsn aklın hep kalır ne oldu diye
benim kavusmama 4 gun kaldı yanına gidiyrm yemin torenine iple cekiyorm allahım hayırlısı olsunn

Yeni yarenlere selam vereyim dedim Selam kızlar 93/1 yarenlerden Esin ben
Öncelikle bu dönem zor olacak ama yavaş yavaş alışacaksınız, hatta izne geldiğinde bi tuhafınıza gidecek ama alışacaksınız. Geçmiyor diye birşey yok, bizde geçmiyor diyorduk ama aha üç gün sonra yarılıyoruz şükür Alt devreniz, çömeziniz geldikçe şafaklar gittikçe düşecek. Sabırlı olun sadece, dualarınızı askerlerinizden eksik etmeyin
Usta birlikleriniz belli oldu mu? Nasılsınız bakiim

desteğin için teşekkürler :)
daha belli olmadı 4 hafta falan var daha belli olmasına.
maşallah yarılamışsnız.
yarısından sonra azalacak hızla bence

Merhabalar, ben de Çağla 93/3 çülerden Teşekkürler iyi dilekler için, sizin kalan şafağınızın da hızla geçmesi dileğiyle Henüz belli olmadı ustalıklar 2-3 haftaya kadar belli olacak hayırlısıyla :2:

Son düzenleme:
evet ben hem öğrenciyim okula devam ediyorum hem de çalışıyorum.
zaman çabuk geçti bugün o yüzden.
derslere gir çık derken anlamadım bile.
kış gelsin hemen kısacık günler :)

Oo o zaman sen baya yoğunsun

Kolay geçer bence senin için canım

Bu sürede evde durmak cinnet sebebi olabiliyo yani bazen benim için

Geliyo geliyo az kaldı

desteğin için teşekkürler :)
daha belli olmadı 4 hafta falan var daha belli olmasına.
maşallah yarılamışsnız.
yarısından sonra azalacak hızla bence

Hayır tam tersi canım, yarısından sonra şafak sıkıştıracak En hızlı geçen şafak 200'lü rakamlar. İnşallah hayırlı bi yere düşer askerin canım

Memnun oldum Çağla 93/4'ler gelsinde geçecek inşallah
En stresli dönemdesiniz, usta birlik dönemii. Hayırlısıyla güzel yerlere düşerde askerleriniz bu stresten de kurtulursunuz güzelim

İnşallah valla yaa bir hal olduk yani kendimizi sıkmaktan neresi çıkacak neresi çıkacak diye

İnşallah valla yaa bir hal olduk yani kendimizi sıkmaktan neresi çıkacak neresi çıkacak diye

Hepimiz o dönemlerden geçtik ama bizim 93/1 olarak kısmetimize geneli Ankara çıktı. Hayırlısıyla bol duayla güzel bi yeri geçtim, hayırlı insanlar çıkartsın Rabbim karşılarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…