- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
Hepimiz o dönemlerden geçtik ama bizim 93/1 olarak kısmetimize geneli Ankara çıktı. Hayırlısıyla bol duayla güzel bi yeri geçtim, hayırlı insanlar çıkartsın Rabbim karşılarına
Benimki izmir guzelyali canim usta birligiYeni yarenlere selam vereyim dedimSelam kızlar 93/1 yarenlerden Esin ben
Öncelikle bu dönem zor olacak ama yavaş yavaş alışacaksınız, hatta izne geldiğinde bi tuhafınıza gidecek ama alışacaksınız. Geçmiyor diye birşey yok, bizde geçmiyor diyorduk ama aha üç gün sonra yarılıyoruz şükürAlt devreniz, çömeziniz geldikçe şafaklar gittikçe düşecek. Sabırlı olun sadece, dualarınızı askerlerinizden eksik etmeyin
Usta birlikleriniz belli oldu mu? Nasılsınız bakiim
Selam kızlar,
nedir bu telefon istekleri bende anlamıyorummm bizimkide telefon içerde şu an gene biri sokmuş bende feryat figan ediyorum çıkart onu dışarı ben istemiyorum diyorum ankesörlüden konşuoruz hemde daha rahat rahat ay biri gelio ay biri gelcek diye atraksiyon olmadan ama gelde anlat bu sefer de sen konşmak istemiosun oluo ne var efendm biraz daha fazla knşruz dio ama şafak uazarsa nolcak onu hiç düşünmüo ...Hatta salak bi arkadaşı dioki telefon çok eski model ordan bağrıo ne kıskanıosun telefonun interneti bile yok dedi bende olsa nolcak heralde herkesi kendi gibi görüo dedm sinirlendm..bana kalsada kullanmasın ama işte gelde onlara anlat..
Amiiinn
Benimki izmir guzelyali canim usta birligi
Esintoşş, napıyon yawru konuşamıyoz artık :)) Keyifler nasıl Yakupla sıkıntı yok dimi bebişim
evettt yine en kötü saatler başladı benim için.
şimdi gece 12 ye kadar nasıl zaman geçirsem derdine düşeceğim.
1 dk x 5 gibi geçiyor.
saate bakıyorum 17.40
yarım saat sonra bakıyorum 7.45
Kızlar bugün bi dizide şafağın 550 olduğu zamanı gördüm 18 ayken 550 ya ay görünce ağlayasım geldi resmen
Haha annemle babam sevgiliyken babamı 550 gün beklemiş ve sadece mektuplaaa bizimkine şükür
Kızlar bugün bi dizide şafağın 550 olduğu zamanı gördüm 18 ayken 550 ya ay görünce ağlayasım geldi resmen
ayy cnm buralardamsn sen heepp gelirim merak etmee
iyi yapmssn sahıplenn sizin topik eskısı kdr aktif deil ztnn
şafaklar azaldi diemiii :)))
napıosun tatlım nasıl gecıoo senınkı nasıl varmı sıkıntılı durumlar oralarda??
Valla çok zor çok ...Benim annemin dedeside senelerce askerdeymiş ya ne zor ...
gel tabi ya arada geliyorum bende buralara
evet ya şafak azaldı diye herhalde bide dediğim gibi ceptende haberleşiyoruz ya ondan..
ben iyiym canım çok şükür. ya bu geri çekilme iptal oldu ya korkutuyor beni
bugün daha konuşmadım ama telide akşamdan beri kapalı merak içindeyim. umarım bi sorun yoktur..
ne güzel geçiyordu günler terörsüz şimdi yine başlar herhalde geri çekilme iptal olunca. Allahım sen yardım et nolur olaylar olmasın:18:
sen nasılsn cnm seninki nasl bingölde ne var ne yokmuş?
canım ıslern yogunlugundan anca bu saatlerde gelebılıorm(
o iptal olma durumu benıde korkutuo gercı ateşkes durumu hala devam edıo demişler
ama bu surecın zarar görmesnı hc ıstemıorm26: inş sorunsuz devam eder
arar canım inş insan öyle olunca cok merak edıo bıde doguda olunca bzmde tel kapalı oldugunda
kurdugum senaryoların haddı hesabı yok o tel gelene kdr sıkıntı ıcındeyım..
ben ıyım cnm su sıralar yogunum rahatlamak ıstıorm artıkkgec cıktım bugunde yorgunum cok
benımkı ıyı bıngoldede su sıra bısıler yok ama en son patlayıcı dolu olan kamyon bulunmstu gecenlerde bı o vardi
olmaz inş hıc raht olamıyorum ztn oldugu zaman gece kac saat uyumuolar bende uyumuorm olaylar bıtıp o uyuynca
rahat nefes alıyorum
arkadaşlar eşim 93/3 askere gitti tabi 93lü değil 85li:) ama okuduğu için ertelendi vs ama yinede uzun dönem yapıyo malesef..varmı 93/3 eşi nişanlısı askere giden neye düştüler..benim eşim burdurda yapıyor şu anda
benim de ödüm patladı savaş çıkacak diye.
eşim bi de hatayda.
terörden de kurtulduk diyorduk
o da tehlikeye girdi şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?