93/3 asker yolu bekleyenler

Hayırdır canım noldu yaa?? :18: Kayınvalidenmi bozuyo senin moralini yineee

Evet Esinim yaa, banada askerimede çok iyi geldi 2gün bile olsa bütün yorgunluğuma değdi şükürler olsunki

Yurtta sulh, cihanda sulh diyen bir liderin milletiyiz biz ya.
suriye'yle savaşmak bizim neyimize yarar sağlayacak?
bence de çok isteyen gönüllü gitsin.

çok şükür akşama doğru açtı telini cnm. şarj etmiş ondan kapalıymış Allahıma şükürler olsun sorun yokmuş..
inşallah terörsüz bitiririz bu askerliği ve bir daha hiç terör yaşanmaz!! Rabbim tüm askerlerin yardımcısı olsun
evet o kamyonu biliyorum bizimkilere haber gelmişti dikkatli olun tunceli çevresinde fln die sanırım bingölde bulundu..
bende öyle tatlım mümkün değil uyuyamıyorum niyeyse akşamda hiç uyuyamadım diken üstündeyim hep

eşim dün sabah 7.30 da aramıştı.
akşama bi daha ararım demişti aramadı.
bugün de şu saat oldu hala aramadı.
genelde 11 gibi öğlene doğru arardı.

üff merak ettim ya

Hayırdır canım noldu yaa?? :18: Kayınvalidenmi bozuyo senin moralini yineee

Evet Esinim yaa, banada askerimede çok iyi geldi 2gün bile olsa bütün yorgunluğuma değdi şükürler olsunki

Bizim topiğe girince özet geçersin bacım. Konuştukça sinirlerim tavan yapıyor benim çünkü
2 gün için değiyo cidden kuzum bana bile 1 güncük nasıl yetti. Onca izinin tozunu o 1 gün aldı valla

arkadaslar merhaba uzun suredır uye olmayı dusunuyordum ama kısmet buguneymıs bende sızler gıbı sevgılımı askere yolldım 15agustosta polatlıda topcu ve fuze okulu ankaraya umarım burda sızlerle guzel vakıt gecırırım sımdıden hepnıze merhabaaa :)

hosgeldin bende esimi aynı gun yolladım

Merhaba tatlım Allah kavustursun sağ salim Bende sözlümü yolladım Kütahya Hava Komutanlığı,Usta birliğide İzmir Güzelyalı Hosgeldınnn :))

merhaba fıstık hoş geldin aramızaaa
nasılsın? acemi birliği güzel yer doğuya çıkacağını sanmıyorum pek ordan canım içime doğdu niyeyse
hayırlı teskereler sağ salim kavuşuruz inşallah sevdiklerimizeee

Hoş geldin canım aramıza :) Ben de erkek arkadaşımı 16sında Manisa'ya gönderdim. Allah kavuştursun seni de

Yurtta sulh, cihanda sulh diyen bir liderin milletiyiz biz ya.
suriye'yle savaşmak bizim neyimize yarar sağlayacak?
bence de çok isteyen gönüllü gitsin.

aynen öylee canımm

ay ıyı canım bısı olmamasına sevındımm tel olmasi iyi oluo cnm yaa
inş bıdha hıc yasanmaz ama inanmıyorum ve guvenmıyorum Allaha emanetler orda
canım bukdr da yapma amaa bukdr dusunme olumsuzlukları cekeriz iyi dusun iyi olsunn
sımdıye kdr sorunsuzdu ufak tefekte olsa bundan snra hıcı bısı olmadan bıtırıcekler inşş
hıc dusunme oyle seyler bebegm

Yaa kızlar,
Eşim aramıyor ya.
Şu an itibariyle 38 saat oldu ya.

bugün bu saatten sonra da arayamaz. 22.00 de yatıyorlarmış.
neden aramadı beniiii

Yaa kızlar,
Eşim aramıyor ya.
Şu an itibariyle 38 saat oldu ya.

bugün bu saatten sonra da arayamaz. 22.00 de yatıyorlarmış.
neden aramadı beniiii

bebişş arayamamıştır şimdi tören olcak ya cok yogundur bızımde oyle olmustu yemın torenı olayları... sıkma canını ulasır en kısa zamanda hayatımm

Merhaba kızlar ,
Bende 15 Ağustosta yarenimi Manisa 'ya gönderdim.Birkaç gündür konuyu takip ediyordum ama yeni üye olabildim.Şu an beni sadece benimle aynı durumda olanların anlayabileceğini düşündüğüm için burası bana ilaç gibi geldi.Bugün yemin töreni için hazırlıklarımı tamamladım yarın uzun bir yolculuk bekliyor beni.

hosgeldin canım aynen herkes kader ortagı burda hepimizin katılıs sebebi o zaten
bende yarın yolcuyum ıspartada benimkisi oraya gidecegim allah nasip ederse

Yemek bile yemedim bu akşam. eşimle konuşmayınca hayattan soğuyorum.

yaa bende bak bı sabah konustum sonr haber alamadım araadım sureklı yok dıyolar bebegım.. arar bu ara yogun donem sızın yemın torenı falan yanı normal suannnn hemen kendını oyle 2 3 gune uzme bende 3 gun konsmadıgımı bılıyorum ama yerlerı bellı bıseyler oldugundan arayamıyolar oyle sey yapma numara varsa sende dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…