- Konu Sahibi mutluluk_06
-
İzmir'e düşmüş askerin canım ne güzel. İnşallah güzel yerdir ve hayırlı insanlarla karşılaşır şükür ki bu stresten kurtuldun sen
Şimdi alışma evresi sizi bekleyecek
Niloşşş oturuyorum yavrum napim sen bizim topiği hiç görmedin heraldeSıkıntıdan bol olan ne var ki yavrum :18:
Sen nasılsın? Yarinin yanına gitmişsin çok sevindim bebeğim. Çok güzel zaman geçirmişsiniz
ben hangı akla hızmet böyle meydan okumayı anlamıyorum ztn.. nasıl bı cahıllık
savası ısteyenlerr e dıcek söz yok ztn
olmaz ama belli bişi geri adım atıldı umarımda öyle devam eder
savas naraları atanlar surıyeye gidebilir önden gtsnler hatta kımse tutmuyor
canım ıslern yogunlugundan anca bu saatlerde gelebılıorm(
o iptal olma durumu benıde korkutuo gercı ateşkes durumu hala devam edıo demişler
ama bu surecın zarar görmesnı hc ıstemıorm26: inş sorunsuz devam eder
arar canım inş insan öyle olunca cok merak edıo bıde doguda olunca bzmde tel kapalı oldugunda
kurdugum senaryoların haddı hesabı yok o tel gelene kdr sıkıntı ıcındeyım..
ben ıyım cnm su sıralar yogunum rahatlamak ıstıorm artıkkgec cıktım bugunde yorgunum cok
benımkı ıyı bıngoldede su sıra bısıler yok ama en son patlayıcı dolu olan kamyon bulunmstu gecenlerde bı o vardi
olmaz inş hıc raht olamıyorum ztn oldugu zaman gece kac saat uyumuolar bende uyumuorm olaylar bıtıp o uyuynca
rahat nefes alıyorum
aynen kader ortagım valla ya düssün artık şu takvimden yapraklarşafak sayacını da kaldırdım şöyle 200 lere düşünce koyacağım.
433 yazıyor moralim bozuluyor görünce
eşim dün sabah 7.30 da aramıştı.
akşama bi daha ararım demişti aramadı.
bugün de şu saat oldu hala aramadı.
genelde 11 gibi öğlene doğru arardı.
üff merak ettim ya
Hayırdır canım noldu yaa?? :18: Kayınvalidenmi bozuyo senin moralini yineee
Evet Esinim yaa, banada askerimede çok iyi geldi 2gün bile olsa bütün yorgunluğuma değdi şükürler olsunki
arkadaslar merhaba uzun suredır uye olmayı dusunuyordum ama kısmet buguneymıs bende sızler gıbı sevgılımı askere yolldım 15agustosta polatlıda topcu ve fuze okulu ankaraya umarım burda sızlerle guzel vakıt gecırırım sımdıden hepnıze merhabaaa :)
Merhaba tatlım Allah kavustursun sağ salimarkadaslar merhaba uzun suredır uye olmayı dusunuyordum ama kısmet buguneymıs bende sızler gıbı sevgılımı askere yolldım 15agustosta polatlıda topcu ve fuze okulu ankaraya umarım burda sızlerle guzel vakıt gecırırım sımdıden hepnıze merhabaaa :)
arkadaslar merhaba uzun suredır uye olmayı dusunuyordum ama kısmet buguneymıs bende sızler gıbı sevgılımı askere yolldım 15agustosta polatlıda topcu ve fuze okulu ankaraya umarım burda sızlerle guzel vakıt gecırırım sımdıden hepnıze merhabaaa :)
Yurtta sulh, cihanda sulh diyen bir liderin milletiyiz biz ya.
suriye'yle savaşmak bizim neyimize yarar sağlayacak?
bence de çok isteyen gönüllü gitsin.
çok şükür akşama doğru açtı telini cnm. şarj etmiş ondan kapalıymış Allahıma şükürler olsun sorun yokmuş..
inşallah terörsüz bitiririz bu askerliği ve bir daha hiç terör yaşanmaz!! Rabbim tüm askerlerin yardımcısı olsun
evet o kamyonu biliyorum bizimkilere haber gelmişti dikkatli olun tunceli çevresinde fln die sanırım bingölde bulundu..
bende öyle tatlım mümkün değil uyuyamıyorum niyeyse akşamda hiç uyuyamadım diken üstündeyim hep
Yaa kızlar,
Eşim aramıyor ya.
Şu an itibariyle 38 saat oldu ya.
bugün bu saatten sonra da arayamaz. 22.00 de yatıyorlarmış.
neden aramadı beniiii
Merhaba kızlar ,
Bende 15 Ağustosta yarenimi Manisa 'ya gönderdim.Birkaç gündür konuyu takip ediyordum ama yeni üye olabildim.Şu an beni sadece benimle aynı durumda olanların anlayabileceğini düşündüğüm için burası bana ilaç gibi geldi.Bugün yemin töreni için hazırlıklarımı tamamladım yarın uzun bir yolculuk bekliyor beni.
Yemek bile yemedim bu akşam. eşimle konuşmayınca hayattan soğuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?