93/3 asker yolu bekleyenler

o psikoloji mahvedio işte yaa bende küs kalmak istemem ama uzatmayıda elden bırakmam bazen çok gereksz uzatrm bazen gerkli ama illaki uzamadan olmaz o da bnm gibi sanırım geçer dedim sana yarın arar düzgünce konuşursunuz

Evet ben senin gibi değilim.) ama mehmet sana benziyor biraz ozaman.gereksiz uzatmaz ama hemen asla unutamaz.tipik akrep işte.tv izliyorum çok sıkıldım bide mutsuzum.s

geçmiş olsun cnm o mide bulantısı nasıl bela bişidir ya bnm daimi hastalıklarmdan biridr midem rahatsz bnmde hergün bulanır yani sekmez hiiççç
Sağol tatlım evet ya çok illet bisi bugün iyiydim biraz ama aksam yediklerim dokandı sanırım
Üzüldüm canım çok geçmiş olsun.dinlen de bir an önce iyileş

Sağol canım teşekkür ederimm..

Evet ben senin gibi değilim.) ama mehmet sana benziyor biraz ozaman.gereksiz uzatmaz ama hemen asla unutamaz.tipik akrep işte.tv izliyorum çok sıkıldım bide mutsuzum.s

oo bende unujtmam hemen başına kakar dururum o gün diodum yaa daha hesap sorcam die dün durup durup sölendm ooff yapma böle bak açıkladm ya dio yk cnm ölesine dedim die kızdrıp durdum senin burcun ne kiii

Ben yengeç o akrep.ikimizde su burcuyuz iyi anlaşıyoruz ama o bana sinirli kinci aklına koydunu yapar falan..
oo bende unujtmam hemen başına kakar dururum o gün diodum yaa daha hesap sorcam die dün durup durup sölendm ooff yapma böle bak açıkladm ya dio yk cnm ölesine dedim die kızdrıp durdum senin burcun ne kiii

Bizde cep telefonu yok.( msjlaşmayı özledim .(( o komutanlar yok mu onlar.onlar yüzünden neler çektik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…