- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #6.481
Midem arada bi bulanıyo canım yatmya devam yaniÖyle bi girim bakim dedim size
Hastamısın canım
.( çünkü ben hiç ona küs kalamam.konuşmadan edemem.uzatamam.( oda asla hemen unutmaz illa acı çektirir.çocugum olsun erkek olursa askere göndermek istemem hiç.elimde olursa gitmesin.vatani görev altında insanların psikolojılerinş bozup ilişkileri yıpratmaktan başka bi işe yaramıyor
Evet canım 2 gündür rahatsızım biraz. Midemi üşütmüşüm :97:
o psikoloji mahvedio işte yaa bende küs kalmak istemem ama uzatmayıda elden bırakmam bazen çok gereksz uzatrm bazen gerkli ama illaki uzamadan olmaz o da bnm gibi sanırım geçer dedim sana yarın arar düzgünce konuşursunuz
Sağol tatlım evet ya çok illet bisi bugün iyiydim biraz ama aksam yediklerim dokandı sanırımgeçmiş olsun cnm o mide bulantısı nasıl bela bişidir ya bnm daimi hastalıklarmdan biridr midem rahatsz bnmde hergün bulanır yani sekmez hiiççç
Üzüldüm canım çok geçmiş olsun.dinlen de bir an önce iyileş
Sağol tatlım evet ya çok illet bisi bugün iyiydim biraz ama aksam yediklerim dokandı sanırım
Sağol canım teşekkür ederimm..
dikkat et canımcım yaa sende biraz bun dan sonraa
Midem arada bi bulanıyo canım yatmya devam yaniÖyle bi girim bakim dedim size
Evet ben senin gibi değilim.) ama mehmet sana benziyor biraz ozaman.gereksiz uzatmaz ama hemen asla unutamaz.tipik akrep işte.tv izliyorum çok sıkıldım bide mutsuzum.s
oo bende unujtmam hemen başına kakar dururum o gün diodum yaa daha hesap sorcam die dün durup durup sölendm ooff yapma böle bak açıkladm ya dio yk cnm ölesine dedim die kızdrıp durdumsenin burcun ne kiii
Cok gcmis olsunn cnm
Ben yengeç o akrep.ikimizde su burcuyuz iyi anlaşıyoruz ama o bana sinirli kinci aklına koydunu yapar falan..
off gelde kızma şimdi çatlama ortadan yaa 2 saat oldu adam hala yok ortada ay bu çocuk ömrümü yedi bnm yaaa
off gelde kızma şimdi çatlama ortadan yaa 2 saat oldu adam hala yok ortada ay bu çocuk ömrümü yedi bnm yaaa
Benim daha uzun oldu ben napiiim.msj mı atmıyor?
yaa 9 da dewr alıo mesaj atmış aşkım biraz müsadeni isticem komutan war die hala ses yook öküz herifler gelip oturuolar yanına yaa la bi gtte bizde konuşalım gece konuşuoz çat dedi 4 de komutan gelmiş tabi zehr herşey yaa
Sakin ol şampiyoon, o bir asker unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?