- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #6.461
5.yılımızı kutlucamız yere oturduk kavga ettik bir güzel.ağlaştık durduk çok mutsuzum.( onu üzgün görmek beni maf ediyor...
off kıyamam kuzum bnm yaaa nie kawga ettin,z kii böle bi günde ??
Biz genelde en güzel günlerde böyle kavga ederiz.hep bir şekilde oluyor yani off.bende de hata var kabul ediyorum ama çözüm arıyorum .kendimce anlattım birşeyler.bu zamana kadar görmediğim açıdan gördüm haklısın artık dikkat edicem falan demeye başladı.ondan beklemediğim şeyler söyledi.bi garipti.herşey darmaduman oldu.onu çok üzdüğümü görüyorum ve maf oluyorum.şuan haklı olmak beni mutlu etmiyor salak gibi oldum
dogu ya adı işte insanın aklını başından alır cnm ama batıda olupta başına gelmeyen kalmayan yarenlerde wardır misal en bariz örnegi bnm
canım yaa yapma deme öle garplik hepsinde war kafayı yicekler haklı olarak bizede farklı yansıtıyolar üzme kendini...bazen ne dediklerni bilmiolar mıdır nedr anlamadm ki yaa sen nie üzücen de durduk yere ...kötü bişi mi dedin de böle üzdüm diosun?
Benim askerimde ustabirliğini Tunceli'de yapıyor.Hangi karakolda senin?Seni çok endişeli gördüm ama bence içini ferah tut.
Nerden başlasam nasıl anlatsam bilemedimm bizim acemiliğe teslim olurken ailesiyle birlikte gitti yani babası ve dedesi o kapatıyorum ben artık içeri giriyorum derken ki ses tonunu ömrüm boyunca unutmam heralde çaresiz korkak özlem dolu eminim ki ağlıyodu...
Saat 3 gibi teslim olmuştu ve bekleme o andan itibaren başladı bizim için dakikalar hatta saniyeler geçmek bilmedi o gün bana ama gece 23,00 da gelen telefon 10 saniyelik te olsa içimi rahatlattı ben iyiyim merak etme dedi sadece..Yine de yetti..İlk hafta En zoruydu günler geçmiyo arasada sesini duysam diye deli gibi bekliyosun arıyo ve 5 10 dakikayı geçmeyen konuşmalar sonunda hüsraan ağlama krizleri falan filan derkenn bir bakıyorsun yemin töreni onu orda o formayla görmek öyle gurur vericiydi ki tören sonrasında hasretle sarılmak off nasılda geçmişe gittiimm...DAğıtımıydı ustağıydı derken geçiyo zaman bi şekilde..
Kendini üzme desem de olmuyo biliyorum ağla zırla susma içine atma yeterki yoksa daha kötü oluyosun evet arayamadığı zamanlar olucak çünkü çok yoruluyolar aşırı eğitim kalabalık falan sakın dert etme anasının evinde değil sonuçta sabır sabır sadece sabır..
ilk günkü halim geldi yine aklıma ve şimdi bakıyorumda çoook zor da olsa 6 ayı bitirdik sende su gibi akıp gitsin ve sevdiğini al inşallahh
Bu arada ankaraymış sanırım oraya çok sayıda arkadaşı gitti bnm sevgilimin zor ama iyi bir yer diye biliyorumm
Hep aynı şeyler yüzünden kavga ediyoruz.ben dikkat etcem diyorum ama beceremiyorum.fazla agresif oluyorum sinirlenince.eskiden alttan alırdım şimdi benim yerine o yapıyor.nie artık eskisi gibi davranmıyorum diyor.pes edip vazgeçiyormuşum.çabamı göremiyormuş.nasıl olcak napcaz bilmiorum.genelde suç hep bende oluyor.bugun 5 yıldır ilk defa kendini yanlış gördü.ben buna sevinemiyorum aksine daha çok üzüldüm.beni neşeli arıyor ama tüm neşesini alıyormuşum.okadar çok üzülüyorum ki.( onu sevdiğimi göstermek için daha ne yapabilirim offf.okadar zor şeyler atlattık ki biz.hastalığından tut ayrılığına kadar.ama bi türlü şunu çözemedik
Heryerin bi sıkıntısı vr iste dmi:/adı ustnde askerlik iste pekk iyi seyler gelmiyo baslarina.nerde asker?
öle yaa heryeri cehennem işte bu askerliğin denizlide cnm
kuzum anlıyorum seni yaa hep yaşadık oluyo hep yani e bi zahmet azda o alttan alsın cnm yaa hep sen nereye kadar o bizdede war önceden alttan alan taraf hep bendim ama bi kaç senedr yapamıyorum o alıyo yerine göre yne bnde alıyorum ama eskisi gbi olmuo oda bna diyo kawgada filan olmazsa sen bilirsn diip kestrp atıorum dogru senin mecburiyetn tenezzülün yok diyo halbuki alakası yok yani ...zor günler geçiriyoruz olmayacak şeylere kızıp olmayacak laflar edioruz işin başıda sonuda tek şeye dayanıyo oda HASRET be canım takma seninde elinde diil ki üzülünce onada yansıyodur yapma böle düşünme hemen vazgececek insan 5 senedr wazgecerdi öle demesi canını sıkmış belli ki sıkma o tatlı cancagzınııı
Offf böyle bir günde ne beklerken neler oluyor.bugun cok duygusal konuştu çok içim yandı .( yanında olsam şimdi herşey daha farklı olurdu.bok vardı bennden kaç mil uzakta olmasına of .( bu gece 59 şafak hadi hayırlısı
Sag salim bitirip glsinler elbet bitecek gececek bu gunler.sonra geriye bakıp gcmis gitmis dycez:)
gizeemmm sakiin kuzum yaa olur böle şeyler takma yaa az kaldı bak geçecek bu günlerde küs filan kapatmadınız demi
Yok.bende öyle bi huy var.onu çileden çıkarsam bile o telefonı kötü kapamak istemem hiç bi zaman.oda eskiden hiç yapmazdı ama artık sakin olmaya çalışıyor.konuştu okadar sinirlede olsa.olabildiğince normal kapadık.yemek yemicem canım istemiyo dedi.öyle kapadık.o benim canım kanım arkadaşım sevgilim babam.herbişeyim.( böle olunca dayanamıyorum.bu günün böyle geçmesine de inanamıyorum
Kızlarrr napıyosunuzz bakalımmm
ya kızcam bak amaa takmaa diorumm anlıyorum oda seni üzmüş sende üzmüşün biraz bak kötüde kapamamışınız be canım daha ne :26:üzme kendini yaa biz ufacık kawgada ben kızarm bişi demem oda demese saatlerce susarız ölede kaparım yani ama o gönlümü almaya çalışınca düzelirm zorda olsa çok pis huylarım war wala sen bnm kadar bile değil mişin işte kızma kendinede hiiç
wala takılıoz biz ölede sen nerdesin koptun gttin geneee
Midem arada bi bulanıyo canım yatmya devam yaniÖyle bi girim bakim dedim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?