93/3 asker yolu bekleyenler

Biz genelde en güzel günlerde böyle kavga ederiz.hep bir şekilde oluyor yani off.bende de hata var kabul ediyorum ama çözüm arıyorum .kendimce anlattım birşeyler.bu zamana kadar görmediğim açıdan gördüm haklısın artık dikkat edicem falan demeye başladı.ondan beklemediğim şeyler söyledi.bi garipti.herşey darmaduman oldu.onu çok üzdüğümü görüyorum ve maf oluyorum.şuan haklı olmak beni mutlu etmiyor salak gibi oldum
off kıyamam kuzum bnm yaaa nie kawga ettin,z kii böle bi günde ??

canım yaa yapma deme öle garplik hepsinde war kafayı yicekler haklı olarak bizede farklı yansıtıyolar üzme kendini...bazen ne dediklerni bilmiolar mıdır nedr anlamadm ki yaa sen nie üzücen de durduk yere ...kötü bişi mi dedin de böle üzdüm diosun?

Hep aynı şeyler yüzünden kavga ediyoruz.ben dikkat etcem diyorum ama beceremiyorum.fazla agresif oluyorum sinirlenince.eskiden alttan alırdım şimdi benim yerine o yapıyor.nie artık eskisi gibi davranmıyorum diyor.pes edip vazgeçiyormuşum.çabamı göremiyormuş.nasıl olcak napcaz bilmiorum.genelde suç hep bende oluyor.bugun 5 yıldır ilk defa kendini yanlış gördü.ben buna sevinemiyorum aksine daha çok üzüldüm.beni neşeli arıyor ama tüm neşesini alıyormuşum.okadar çok üzülüyorum ki.( onu sevdiğimi göstermek için daha ne yapabilirim offf.okadar zor şeyler atlattık ki biz.hastalığından tut ayrılığına kadar.ama bi türlü şunu çözemedik

Benim askerimde ustabirliğini Tunceli'de yapıyor.Hangi karakolda senin?Seni çok endişeli gördüm ama bence içini ferah tut.

Aa nerede tuncelide?mazgirt akpazarda.erkek arkadasim acemiligini bilecikte yapti.olmasini istemedigim ne varsa oldu.ya ilk baslarda daha kotuydum kabus flnda goruyodum ama zamanla daha toparliyorum.ama korkularim var tabi

Bu yzdiklarin benide askerligin ilk donemlerine goturdu..hissettiklerim acemiligimi
z fln..zaman bi sekilde gciyo iste

kuzum anlıyorum seni yaa hep yaşadık oluyo hep yani e bi zahmet azda o alttan alsın cnm yaa hep sen nereye kadar o bizdede war önceden alttan alan taraf hep bendim ama bi kaç senedr yapamıyorum o alıyo yerine göre yne bnde alıyorum ama eskisi gbi olmuo oda bna diyo kawgada filan olmazsa sen bilirsn diip kestrp atıorum dogru senin mecburiyetn tenezzülün yok diyo halbuki alakası yok yani ...zor günler geçiriyoruz olmayacak şeylere kızıp olmayacak laflar edioruz işin başıda sonuda tek şeye dayanıyo oda HASRET be canım takma seninde elinde diil ki üzülünce onada yansıyodur yapma böle düşünme hemen vazgececek insan 5 senedr wazgecerdi öle demesi canını sıkmış belli ki sıkma o tatlı cancagzınııı

Offf böyle bir günde ne beklerken neler oluyor.bugun cok duygusal konuştu çok içim yandı .( yanında olsam şimdi herşey daha farklı olurdu.bok vardı bennden kaç mil uzakta olmasına of .( bu gece 59 şafak hadi hayırlısı

gizeemmm sakiin kuzum yaa olur böle şeyler takma yaa az kaldı bak geçecek bu günlerde küs filan kapatmadınız demi

Yok.bende öyle bi huy var.onu çileden çıkarsam bile o telefonı kötü kapamak istemem hiç bi zaman.oda eskiden hiç yapmazdı ama artık sakin olmaya çalışıyor.konuştu okadar sinirlede olsa.olabildiğince normal kapadık.yemek yemicem canım istemiyo dedi.öyle kapadık.o benim canım kanım arkadaşım sevgilim babam.herbişeyim.( böle olunca dayanamıyorum.bu günün böyle geçmesine de inanamıyorum

gizeemmm sakiin kuzum yaa olur böle şeyler takma yaa az kaldı bak geçecek bu günlerde küs filan kapatmadınız demi

ya kızcam bak amaa takmaa diorumm anlıyorum oda seni üzmüş sende üzmüşün biraz bak kötüde kapamamışınız be canım daha ne :26:üzme kendini yaa biz ufacık kawgada ben kızarm bişi demem oda demese saatlerce susarız ölede kaparım yani ama o gönlümü almaya çalışınca düzelirm zorda olsa çok pis huylarım war wala sen bnm kadar bile değil mişin işte kızma kendinede hiiç

.( çünkü ben hiç ona küs kalamam.konuşmadan edemem.uzatamam.( oda asla hemen unutmaz illa acı çektirir.çocugum olsun erkek olursa askere göndermek istemem hiç.elimde olursa gitmesin.vatani görev altında insanların psikolojılerinş bozup ilişkileri yıpratmaktan başka bi işe yaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…