93/3 asker yolu bekleyenler

Son düzenleme:
Bencedee migren senden uzak dursun aman bi tuttu mu kaafayı yiyo insan bende normlde çok sakin değilmdir de o varken bu kdr olmuyodum hemennn askım masajjjj diyiveriyodum Hosuma gidiyodu o varken

İlgileniyorlar ya bizle öyle durumlarla gitmez mi hoşumuza hiç
Bende biraz sakarlık var böyle bir şey kırıp dökmek değil de elimi kolumu çarparım sağa sola,
tartışmışız bir gün böyle küsüz ya sözde herkes bir triplerde tam bir şey söylicem elimi bir anda kaldırınca nasıl becerdiysem masaya çarptım, ama acıdı yani baya, benden aııhhh gibi bir ses çıktı Küslüğü falan bıraktı garibim hani neresi çok mu acıyo öpeyim de geçsin falan diyor
Canını yediğim ya, keşke olsaydı da şimdi yanımda yine öyle deseydi

İyi akşamlaaaar
İyi diyelim iyi olsun be seroş, iyi demek adettenmiş. Sen nasılsın, nasıl gidiyor ?

İyi akşamlaaaar
İyi diyelim iyi olsun be seroş, iyi demek adettenmiş. Sen nasılsın, nasıl gidiyor ?

İyiyim bebeğiim iyiyim şükür bu günümüze
apim hep aynı bugün biraz ders çalıştım falan bide çarsımız vardı bugün öle geçt gittii Sen napıyosun nasıl gidiyoo

İyiyim bebeğiim iyiyim şükür bu günümüze
apim hep aynı bugün biraz ders çalıştım falan bide çarsımız vardı bugün öle geçt gittii Sen napıyosun nasıl gidiyoo

Aynen bende sabah beri ders çalışıyorum ya yarın illet bir kuizim var maalesef okulda Yine de fena gitmiyor ama dediğin gibi şükür bugünümüze
Ohh çarşı da ne güzel gelmiştir öyle

Aynen bende sabah beri ders çalışıyorum ya yarın illet bir kuizim var maalesef okulda Yine de fena gitmiyor ama dediğin gibi şükür bugünümüze
Ohh çarşı da ne güzel gelmiştir öyle

Anammm Allah kolaylık versin sana kuzucuumm

Evet kız çarşıda olmasaaaa konuşamıcaz heralde biiizz ilk kez bu hafta hiç aramadı yahuu şaka gibi yorulmuş çok denetimden ötürü sürekli spor yapıyolarmış
Bugünde çok kalmadı dışarda yine gitti spor var diye görmesemde tel de konuştuk

sagl cnm çok teşkkr ederim :) hemde ne boşluk yaa o boşlga bi kaç gün sonra düşücem kıyısndaym anlcagn

sagl cnm çok teşkkr ederim :) hemde ne boşluk yaa o boşlga bi kaç gün sonra düşücem kıyısndaym anlcagn

Nerden başlasam nasıl anlatsam bilemedimm bizim acemiliğe teslim olurken ailesiyle birlikte gitti yani babası ve dedesi o kapatıyorum ben artık içeri giriyorum derken ki ses tonunu ömrüm boyunca unutmam heralde çaresiz korkak özlem dolu eminim ki ağlıyodu...
Saat 3 gibi teslim olmuştu ve bekleme o andan itibaren başladı bizim için dakikalar hatta saniyeler geçmek bilmedi o gün bana ama gece 23,00 da gelen telefon 10 saniyelik te olsa içimi rahatlattı ben iyiyim merak etme dedi sadece..Yine de yetti..İlk hafta En zoruydu günler geçmiyo arasada sesini duysam diye deli gibi bekliyosun arıyo ve 5 10 dakikayı geçmeyen konuşmalar sonunda hüsraan ağlama krizleri falan filan derkenn bir bakıyorsun yemin töreni onu orda o formayla görmek öyle gurur vericiydi ki tören sonrasında hasretle sarılmak off nasılda geçmişe gittiimm...DAğıtımıydı ustağıydı derken geçiyo zaman bi şekilde..
Kendini üzme desem de olmuyo biliyorum ağla zırla susma içine atma yeterki yoksa daha kötü oluyosun evet arayamadığı zamanlar olucak çünkü çok yoruluyolar aşırı eğitim kalabalık falan sakın dert etme anasının evinde değil sonuçta sabır sabır sadece sabır..
ilk günkü halim geldi yine aklıma ve şimdi bakıyorumda çoook zor da olsa 6 ayı bitirdik sende su gibi akıp gitsin ve sevdiğini al inşallahh

Bu arada ankaraymış sanırım oraya çok sayıda arkadaşı gitti bnm sevgilimin zor ama iyi bir yer diye biliyorumm

Ouuv kötü olmuş bu hafta gerçekten ama neyse ki bugün bari konuşabilmişsiniz, buna da şükür diyelim her zamanki gibi

Ecrin'im naber nasılsın?? Bugun herkes döktürmüş valla.zaten kötüydüö okudum hepsini iyice kötü oldum.(

wala biz koşalım diyince koşulmuyo be cnm o şafak atacak ki koşalım şafak doğan güneş dicekki bizimde güneşimiz dogsunn :2ff bak konuştukça cnm sıkılıyo sevdicegimi yarimi özledimmmm yaaa

biz sarmıyoruz sizlerin kafayı zaten kızlar olmayınca:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…