93/3 asker yolu bekleyenler

ilk gün otelde falandık işte ben uyumuşum gitiğim gibi saygın kapıyı çaldı falan öyle uyandım çok güzel vakit geçirdikkk özlem giderdikk
2.gün sabah ben askeriyeye girdim ordada baya pazar kahvaltısı modunda yedik içtik baya sohbet ettik çok eskilerden ordan burdan dedim saygına içine kapandın sanki bi süredir böylesin falan dedi farkındayım hayatım denetleme falan hep onları düşünmekten oldu bi de normal biliyosunuz biz şafak saymıyoruz 15 15 görüşme günü sayıyoruz o şafak saymaya başladı iyice piskolojisi bozuldu dedim sayma şafak diyo oraya gelcem ama döncem o dönüşü düşünüyorum falan iki ucu boklu değnek o izinlerinde zaten geliyo gidiyo falan herneyse ben tabi baya konuştum uzun uzun frekans ayarlarını düzeltip geldim

Kızlarrrrrrrrrrrrrr
Bugün karakolda komutan sormuş,
aranızda yemek yapabilecek olan var mı demiş.

Bizimki de hemen atlamış.
BEN YAPARIM KOMUTANIM demiş.

Komutan da iyi 2 ay sonra mutfaktaki aşçı terhis olucak, yemekleri sen yapcaksın demiş.
Şimdi ondan öğren demiş.

2 ay nöbet var bizimkine.
2 ay sonra sadece öğle ve akşam yemeklerini hazırlıycak. sonra nöbet vs. yok.

Hahhahahhaha evde eşime yemekleri yaptırmam bi işe yaradı, adam aşçı oldu resmen.
Söylediğinden beri gülüyorum.

Haa tabi haftasonu falan izin yok. full yemek yapcak.
ama ben gidince de çarşıya falan çıkamama durumu olabilirmiş.
artık o zaman bi çaresini buluruz.

ders de çalışabilcek inşallah bu sayede.
benim kocam işini biliyor ya, karda kışta nöbetlerde durmayacakmış.

arada ayar çekmek gerekiyor
15 günde bir sevdiğini görerek askerlik yapan mı var ya, şükretsin haline kızdırmasın biziiii

Şükür be adamın bir işi yolunda gitmiş sonunda, özellikle ders çalışabilecek olma kısmına çok sevindim nöbet falan bir yana
Hadi gözünüz aydın Hande'cim

ayy ayy ne çok isterdm onu o kamuflaj içinde görmeyi yaasewndm canım ii geçirmenizee

evet canım telefonda ınternet vardı bılgısayarada ordan baglanıyordum.Bı kac gune gelcek netim inşallah :/ bu arada benimki ben kasımda gıdıcem ya.Ada izni diye bir olay var.4 gun ızın almaya calısıyor.Evci olarak yani.İnşallah alırda bol bol özlem gideririzz

bekliyoruuzz

canımcım yaa telden mi girion da net yok hoşgeldn bu arada canımm

oo ıyıymıs ama sen eşisin çıkartırlar illa ki öyle bişey olmazzz

Şükür be adamın bir işi yolunda gitmiş sonunda, özellikle ders çalışabilecek olma kısmına çok sevindim nöbet falan bir yana
Hadi gözünüz aydın Hande'cim

sağol canım o da zaten nöbetten ziyade, ders çalışcak zamanım olsun diye istedim diyor.
Askerler yaşadı, eşimin yemekleri çok lezzetlidir..

ayy inş kuzumm yaa sewindim orda kalcaksınız artk öle mi ;?naptnz konuştunuz mu için rahatladı mı bariii

arada ayar çekmek gerekiyor
15 günde bir sevdiğini görerek askerlik yapan mı var ya, şükretsin haline kızdırmasın biziiii

aynen valla bencede arada kayıyolar

dimi ya bencede şükretsin kızım ben şuan 9 saat gidiyorum yolda ben 16,5 saat nasıl gidiyormuşum ya şoktayım azaldı ya şimdi diğeri nasıl gözümde büyüyoooo öf öf

ben zaten gıdıcektım 3 gece 4 gun kalmaya.oda eger cıkarsa 4 gun boyunca hıc ayrılmıcaz ıste .) aradı bugun bunu haber vermek ıcın daha ıyıydı bakalım.son 10 gun sayıyorum

ayy inş kuzumm yaa sewindim orda kalcaksınız artk öle mi ;?naptnz konuştunuz mu için rahatladı mı bariii

hepsi aynı yaprak sarması gibi yeşil yeşiller

teşekkür ederim bebeğim darısı başınızaaaa da seninki geliyo artık bişey kalmadıııı

yaa ölede bi görmek isterdm resimde görmekle olmuyo ki:26:geçen dio birinin nişanlısı mı eşi mi gelmişde ulen bi bnm hatun gelmedi dio bi gelmedin yaa ha bi gelsen ne war dedim sen gel askerdeym dio bnde öle dedim senin şafagıda bitircez o zaman salmayacam annene diyo gıcık yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…