93/3 asker yolu bekleyenler

Ezgiii hosgeldin hayatım neler yaptıın bakalıım nasıldııı :97:

bebeğim napıyorsunnn iyiyimmm gördüm moral düzeltip yenileyip geldim sıra onda şimdi 13 gün sonra geliyoo havada güzeldi allahtan biliyosun biz sıcak iklim kızları olarak ankarada donuyordummmm ayyy

bebeğim napıyorsunnn iyiyimmm gördüm moral düzeltip yenileyip geldim sıra onda şimdi 13 gün sonra geliyoo havada güzeldi allahtan biliyosun biz sıcak iklim kızları olarak ankarada donuyordummmm ayyy

Oh şansına valla daha tam soğumamıstır ama oralar heralde ağrı bile daha soğu değilmis o akadar.1 2 ay sonra gittiğinde saygın eniste çekiçle çiviyle çözer artık buzlarını İyii iiyii artık o gelesiye kadar idare eder sizi

yaa kızlar bişi sorcam sizlerde askerlerinizden mektup göndermesini istio musunuz yoksa o nadir nostalji manyagı tek ben miyimm???sırf hatıra die yani yoksa hepimz günlük konuşuyoz zatennn

ben ıstıyorum .) henuz gondermedı hıc.bı kere yazmıstı kavga ettık ondan gondermemıstı onuda :/ hep ben gonderdım bı suru mektup var.)

yaa kızlar bişi sorcam sizlerde askerlerinizden mektup göndermesini istio musunuz yoksa o nadir nostalji manyagı tek ben miyimm???sırf hatıra die yani yoksa hepimz günlük konuşuyoz zatennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…