- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #6.561
yaa ölede bi görmek isterdm resimde görmekle olmuyo ki:26:geçen dio birinin nişanlısı mı eşi mi gelmişde ulen bi bnm hatun gelmedi dio bi gelmedin yaa ha bi gelsen ne war dedim sen gel askerdeym dio bnde öle dedim senin şafagıda bitircez o zaman salmayacam annene diyo gıcık yaa
ben zaten gıdıcektım 3 gece 4 gun kalmaya.oda eger cıkarsa 4 gun boyunca hıc ayrılmıcaz ıste .) aradı bugun bunu haber vermek ıcın daha ıyıydı bakalım.son 10 gun sayıyorum
nerde kalcaksınız ya otel filanda demi canım yoksa tanıdık filan warmıı??
yok kıbrıs'ta tanıdık ne arar .) öğretmenevinde kalırız.Ben gittiğimde hep orda kalıyorm .)
hmm anladım canım hayırlısı inş istediğin gbi olur yaa
sende cagla gıb yap kacak yollardannn
amin tatlım bakalım.Günler geçmek bilmiyor kii
wala aynen yaa cnm sıkılıyo şeytan bin gt dio amaaa nerdee
yapabılme durumun olsa keskede atlasan gitsen.Onlar ıcın ınanılmaz bır sevınc oluyor yani.Ben 3. ye gidiyorum ama her seferınde ılk gıdısımmıs gıbı cok sevınıyor
sevinmez mi yaa deliye döner hele bide süpriz yapsam çook harika olur ammaa işte o amalar yedi benii
sağol canım o da zaten nöbetten ziyade, ders çalışcak zamanım olsun diye istedim diyor.
Askerler yaşadı, eşimin yemekleri çok lezzetlidir..
2 aycık kaldı dayan geldiğinde de artık hiç ayrılmayın
İyi akşamlar kızlar.. :97:
sende cagla gıb yap kacak yollardannn
aman yaa başkada çarem yok zatewnn off
ii akşamlar nasıl oldn???
Yapmadım ben daha yaa kaçak gitme olayını, Manisa'ya gidişlerimin hepsi legaldi, Ankara illegal olacak kısmetse
aman yaa başkada çarem yok zatewnn off
ii akşamlar nasıl oldn???
hahahahhahaha yap yap heyecan dolu kavusma olcagından ozlem var heyecan var falan ohooo ne buyuk bulusma olcak o kım bılırrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?