- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #6.781
beni kızdrdı mı atmam ben yani öle tip huylarım çoktr hani 3 4 gün küstük büyük kawgalarda misal attm mecburen bide asker olnca deli bde bnmki sagı solu belli olmaz kndne bişi yapar die ama normalde atmam yani katı sabit fikirliymdr çogu zaman bnm istedm olmadı mı olana kadar surat yaparım kii olurda yaniii
sıkma canını cnm benm zor ama skmamaya çalış dicek birşye bulamadım inş arar o zmn skma canını her gündüz iki gece arasında demişler düzelir aranız toparlarsınız yine
derler ki bizim evde son sözü erkek söyler o da ' peki hayatım 'her zaman değişmez kural sadece şunun surasında bir ay kalmış alttan alıyomuş gibi görün ama gelince çektirirsin bu yaptıklarını
sıkmıyorum şuanda ama çook kızgınımmsaol canım bnm yaa gece gece ettım stresşmi sayende
hiihhhiiii süper lafmış amaaewt dogru da psikoloji yok bnde kalmadı koydu gtti nereye gittiyse namussuz o yüzden alttanda alamıorum işte kızıp duruyorm düşününce yanlış oldunu biliorum ama yookkk :26:
stresini attıysan ne mutlu bana o zmnrica ederim tatlım
bence şimdi olay daha taze yaaa biraz sakinleş sonrasında ikinizden biri dayanamaz atar msj zaten ilk o yada ilk ben diye düşünme ilk sen atsanda msjı madem sindiremiyorsun ilk msj atmayı o zmn askerlii bitince sorarsın o zmn hesabını
walaa sende az degilmişsin canım yaa bakıyorum da aynı kafadanmışızsabaha kadar attı attı yoksa yarın akşama kadar yok zaten akşam anca atarsa konuşuruz o hesap defteri bir kabardı ki sıgmıyo dışarı taşmaya başladı zaten
valla konuşurken bana da öyle geldi bende çok dikbaşlı ve inadım brde sinirlenince ağzımdan çıkanı kualğım duymaz yerin dibine sokuyorum bazen tolgayıda kızıyo bana sonra
birde şöyle düşün şimdi o da sana kızgın yaaa sende kızsan ne olacak kavga kavga sorun sorun en çok ta biz üzülüp kırılıyoruz onlardan ziyade o an için alttan almak değilde ortamı yumuşatıp tam yumuşadıında hıncımı çıkarmak daha mantıklı ve zevklı oluyoşşşşştttt aman kimse duymasın
wala sewdm seni biz onla birlikte kısa dönemlerin bazılarna kızardk bz onlarn 3 katı yapıyoruz onlar bzden çok yakınıyo diee :26:amaa sen öle diilmişsin yyawwburcumun tüm öz.taşımak zorunda mıydm ki yaa dikbaşlısın çok dio ondan böle oluyo dio bide ama öle kabul ettm diyo bide yaa normalde bu mantk süper ama gel gör ki şu psikolojisiz zamanıma denk geldi işte
sizin işiniz daha zor cidden ben o kadar dayanabilir miydim bilmiyorum birde üniversitede ikimizde aynı şehirdeydik sadece uyucamıs zaman ayrılıyorduk onun haricinde hep birlikteydik şimdi okul bitince daha sürekli birlikte olamama durumuna alışamadan askere gitti birde yine aynı şehirdeyiz ama bayramda sinoba gitmek zorunda kaldı anlıcaan benm askerlik 1 hafta önce başladı çünkü oranın köyünde olduu için sürekli konuşamadık tel tek bi odad sadece camın önünde çekiyodu çünkü birde ailemle vakit geçircem diye her dk konuşamadıkteşekkür ederim bende seni çok sevdim ne burcusun ki sen bak merak ettim şimdi
hep kabul ederler ama yine de söylenirler hiç anlamış değilim bunu zaten
sen önce kendini bi toparla sonradan yaparsın
şimdi 1.si o kadar şey konuştuk adın ne canım senin??
yaa dayanırdn bizler nası dayandıysak zorda olsa dayanırdn da işte sıkıntı yaa bizimde aynı hergün görüşürdük gün boyu akşamda telde yani o kadar yıl hiiç bu kadar ayrı kalmadk bizde ama alışıo insan sende alışırsın yani canım daha şimdi yenide ondan zamanla hafifliyoo ama o hasret yokmu o bitiriyo yıpratıo iştee... bnm burç koç canım oda balık ne kadar uyumlu oldumuz burdan belli diil miiiallahm yaa
adım gizem tatlım senin adın ne peki???
öyle deme bir balık olarak diyorum ki bir koçla balık çok iyi anlaşır. ben nabiiim benim sevdiceemde balık bende balıküstelik ben 20 şubat o 21 şubat doğumlu oooo bizde kavga çooookk iki alıngan inat dik başlı ve ilgiye aşık insanlar olarak bizde kavgaa çooookkk haaa unutmadan benim yükselen aslan onunkide yay olduundan biraz yırtıyoruz anlıcaan asıl bizimkine bakmak lazım uyumu ikimizde aynıyız nerdeyse
ooww sert kayaya çarptım desenecanımm bende ecriin memnun oldumm ....
wala burçlara pek inanmazdm ama bu kadarda dogru sölüceni bilmezdm yaa bütün huylarım meger burcumda gizliymişşbizim kawgalar burçlardan ileri gelmio sanırım ordan bakıncaa çok naiff bi çift gibiyizz sanırımm amaa yok ölee dünyaa senin yaş kaç canım bnm 21 ikimzde
bende memnun oldum cnmbenim yaş 23 erkek arkadaşımın 24 normalde günlük fallara falan inanmam ama burcumun karakteristik özellikleri beni anlatıyo tabi yükselen burcun karakteride etkili ve ayrıca her isimde bir karakter taşır ve insanda o isimden izler görülür tabii bu benim fikrim
dogrudur o fallara bende inanmam aman yaa çok gıcık hakkatende canımwala burç konusuyla ilgilenmezdm bi bakiim dedim baktım ki hepsii maş.beni andırıyo dediğin gibi balıkların öz.nasıldr normalde canım bnm sevdicekte hangi öz.tutcak bakalımmm
genellikle çok hayalperest habire kafasında kurarlar çok evcimen çok inat dediini yaptırana kadar uğraşır ilgiye bayılır sürekli poh poh ister onun haricinde tuttuunu koparan kıskanç birini kolay kolay sevip beğenmez ama sevdimi aşık oldumu bırakmaz liderlik özelliide vardır kinci değildir ama kolay kolay unutmaz yani şimdilik aklıma bunlar geliyo haa bide çok duygusal
hayalperest evcimen tuttunu koparan ve bide sewdimi bırakmayan kısmı uyuyo ama sonrası foosscanım yaaa hepsini taşıo musun sen bunlarnnn
evet bende erkek arkadaşımda böyle birde yükselen özellikleri var dedim ya balık duygusal aslan daha mantıkçı olduu için ben çoğu zaman mantıklı davranıyorum ve sevgilimde bana hep heh mantıklı gizem yine geri geldi der hep normalde balık duygusal ama aslan hiç duygusal ve romantik olmadıından romantik değil odunumdur mesela bende romantizm 5 dkerkek arkadaşımın yükselen yay mesela aslında balık herzaman çok karalı değildir ama yay çok kararlı ve güçlü bir karakter taşıdıından tolgad öyledir mesela
kızlar cok zor oldumu ilk gunler nasıl gecti
ooww sen uzman olmuşun bu konularda walaabu yükseleni nasıl buluyoruz peki canım?
çok acı çekiyorum yaa nasıl geccek bu!!!off allahım sabır versın hepımızebiraz zor oldu hatta sanki günler geçmiyomuş gibi geliyo insana ama malesef zamanla alışıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?