93/3 asker yolu bekleyenler

başlarm ben onun seçecegi kelimeye yaa hep o yüzden oluyo ya kelimeleri seçemedginden lafın nereye gideceni bilmio son günlerde yaa manyak herf çıldrttı bni otrdum saatlerce agladm yaa

başlarm ben onun seçecegi kelimeye yaa hep o yüzden oluyo ya kelimeleri seçemedginden lafın nereye gideceni bilmio son günlerde yaa manyak herf çıldrttı bni otrdum saatlerce agladm yaa

ağlama cnm yaaa skma canını düzelir aranız merak etme inan çok iyi anlıyorum seni aynı model bende de var daha öğlen tartıştık mesela bide şimdi sizin az kalmış yaaa bir an önce bitsin düşüncesi falan zamanda geçmiyodur şimdi ona strese girdiinden olabilir bence sanırım normalden biraz hatta daha fazla alttan almak gerekiyo skma canını tatlım geldiinde sorarsın bu anların bu günlerin hesabını fazlasıyla

bana o lafları diyen adama alttan alamam ben ya almam kırıp edip üstüne şakaydı diyen adama alttan alınmaz en azından bnm kitabmda yani ha bende çok alıngan oldum bu günlerde nedendr bilinmz herşeye küser alınır oldm elimde olmadan ama bi bil arkadaş yaa bil yani lafın nereye gdeceni el insaf kaç gündür bu boşbogazlığı yüzünden yiyoruz birbrmzi yaa yeter yanii

yaa ben burda ne hayallerle adamı bekleym özlemle o düşüncesizce kırıp atsn

aaaaaah keşke öyle düşünseler tatlım askerlik onlara zor bize değil zaten hep ağızda aynı laf askerdeyim ben özgürlüümü teslim ettim sen aynı durumda değilsin alttan al anla beni falanlar filanlar ama bilmiyolar ki onlardan çok bize zor burda her attıın adıma dikkat et onun zamanlarına göre yaşam sürdür birde özle sabredip bıkmadan usanmadan yorulmadan bekle birde hayatın zorluklarıyla uğraş sonra onların durumu zor bizimki daha kolay oluyo yok aarkadaş bizim durumumuzda en az onların ki kadar zor ve yorucu

aynen yaa hani bnm ki öle demedi hç ben askerm alttan al şu bu die baskı kurmadı hiç ama zor yaa bide ice özlemden mi hne halttansa aptallıgm üstümde alınıp küsüp duruyorum çok uzatıyorm kaldıramıyorum artk şaka filan ya gücüm yok yani:26:

cidden öyle mi dedi al işte aynı model benimkinden bizde de bi laf söyler yangına körükle gider sonra şaka yaptım ben olur al sana kavga sebebi sonra niye kızdın ettin dedim ya onlar askerde yaa sadece askerlik onlara zor bize o kadar zor değilmiş gibi düşünüyolar isyan etmekte haklısın cidden çok iyi anlıyorum seni ama bence biraz daha sakin olmaya çalış biraz sakinleş şu halle bir daha konuşursanız daha kötü kavga edebilirsizin zor biliyorum ama sakin olması yine bize kalıyo malesef

bence hem çok özlediinden birde hayatta yaşamında seni şu sıralar strese sokan yada hayatında ters giden birşeyler varsa onların çok büyük etkisi oluyo inan
şu an benm hayatımda biraz skıntılarım var ve üstüne özlem iyice alıngan ve kırılgan oldum çünkü daha önceden böyle olduunda erkek arkadaşım elini üzerimden eksik etmiyodu ama şimdi ordan birşey yapamıyo yükümü hafifletemiyo bu beni daha alıngan yaptı o da bu yüzden daha stresli sonuç genelde sürekli kavga ediyoruz bide suçlu ben oluyorum telefonu neşeli açmayınca ama teli neşeli açıp neşeli konuşunca bir problem yok sizde de bu tarz birşeyler olabilir mi acaba???

ya şaka yaptı biliyorum ciddi demez dediklerni ama benm çok zoruma gtti kaldıramadm ki belki normalde abartılacak bişi diil ama yok ya yok işte zaten normalde kırılgan alıngan nazk tüyden nem kapan bi insanm son zamanlarda ice abartıya kaçtı elmde olmuo yaa napiimm nası atlatiim anlamadm ki :26:bak gt dedm ya 2 saattir bişi demio dese barışırız ama ne düşündü de böle msj atmıo bakalım hayret bişi yaa:26:

seni rahatlatacak yada azda olsa kafanı dağıtabilecek hobiler bulsan belki işe yarayabilir
belki senin ona kızmana kızmıştır haksız yere kızdı bana diye düşünüyo olabilir belkide söylediin bi lafa alınmıştır sen bi msj at şöyle güzel birşey değilde daha çok gülümsetecek cinsten

ya bnmde sorunlarım war ewt burda olsa yardmcı olucagı bişiler diil onunda yapacagı bişi yok destek verebilir anca onlarda tetiklio olabilir ama asıll büyüğü özlemmm sanırımm burdaykende 2 gün görüşmesek kawgaya başlardk işte bu yüzden gtti gideli tartışmalarımız btmedi bide ben bazı konularda çok dik başlıyım alttan alamıyorm ice saçma oluyo yo neşeli de açsam üzgünde saniyesine alınacak bişi bulup kawga ediorz :26:bu konuda kmse elime su dökemez

yaa ben burda ne hayallerle adamı bekleym özlemle o düşüncesizce kırıp atsn

çok iyi anlıyorum işte neden zor diyoruz nazları bize geçiyoda ondan işte... sen çok takma yarın düzelir alır gönlünü şimdi denetlemeler yaklaşıyor heryerde kasım ayı falan ondan iyice gerilmişlerdrir sen takmamaya çalış biliyorum çok zor ama ...

ya bilmiorum düşündü yine ne düşündüyse ondan atmıyo kafamı dagtcak ne bulcam ki nereye gtsem herşey tersine dönüyo gbi oldugum yerde dönüp debelenp duruyorum :26:atmam cnm o atsın hep ben attım şu sıralar bilsn suçunu ki bilioda işte

olsun insan o zamanlrada sadece destek olabilse bile yanında olsun istiyo bu sıkıntılardan dolayı özlem daha da artıyodur bencede sıkma canını düzelir yarına yada bir dahaki konuşmaya emin ol şu an o da üzülüyodur böle olmasına az kalmış senin gelmesine sanırım az daha sabret çok zor ama sıkma canını düzelir aranız

yok yaa bunların öle sıkı denetlemesi olmuo bide haftasonu btti zaten denetleme filan orayla ilgili sıkıntı olduna diil şakanın bokunu çıkardı saolsnistese yarına kalmaz bi mesaj atp şimdide alır gönlümü ama yok illaki bi 2 3 gün girecek araya başımıza kötü bişiler gelcek öle aklı başına gelck

vardır mutlaka birşey mesela bağıra çağıra şarkı söylemek ve dans etmek birde yüzmek beni hep rahatlatmıştır az da olsa yada kafamı biraz dağıtmama yardımcı olmuştur bir yere gitmek değilde birşeyler yapmak mesela belki işe yarayabilir

yaa canım bnm düzelir düzelmeyede işte can sıkıo yinede insan :26:yaa üzülen adamn bi telefon uzagındaym yani arar konuşur ama o arayp etmezsede ben demem bu sefer bişey tam düzene grdi hayatımız derken şimdide bunlar bzm başımızdan bela eksik olmaz ki biri biter diğeri

sen iyi dayanıyorsun valla msj atmamaya cnm ben olsaaaaammm ooooooooooooo çoktan yazmıştım bişiler ya kızgın bir msj yada gülümseten cinsten ama yazardım şimdiye kadar karşı taraf atmadıkça inadına atardım bide bide ah benim şu küs kalamama huyum yok mu hepsi onun yüzünden

sıkma canını cnm benm zor ama skmamaya çalış dicek birşye bulamadım inş arar o zmn skma canını her gündüz iki gece arasında demişler düzelir aranız toparlarsınız yine

beni kızdrdı mı atmam ben yani öle tip huylarım çoktr hani 3 4 gün küstük büyük kawgalarda misal attm mecburen bide asker olnca deli bde bnmki sagı solu belli olmaz kndne bişi yapar die ama normalde atmam yani katı sabit fikirliymdr çogu zaman bnm istedm olmadı mı olana kadar surat yaparım kii olurda yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…