93/3 asker yolu bekleyenler

yaaa ben yapamıyorum şu tıckerları nasıl yaptınız kiii :2:

bnde yapamamıştm baya ugraştm ama oldu yarın detaylı bi şeklde anlatırım canım bnm şşimdi kafaam almıyo ders çalıştm baya bide üstüne kawga edince kafa kalmadı ben kaçsam tatlım agırdan yaa bnm pis askerden ses çıkmayacak sanırsammm bugün:26:

tamam tatlım bende yatıcam şimdi zaten geç oldu baya sen sıkma canını bi kaç güne inş düzelir aranız
sen yarın anlatırsın ama ben aksam 9 dan sonra girebilirim
o halde ii geceler sana tatlı rüyalar

sanırım oldu deneme amaçlı kopyaladım

Günaydınn kızlarrrr:) 279 a inmiş bulunmaktayımmm.şimdi 260 küsürleri bekliyorum..kendimi böyle avutuyorum işte:44:

Eklentiler

• $1462018_10202581299838661_850003434_n.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 34
herkese günaydınnn

Ecrin'im dün ben cıktım sen gelmıssın yaa.Okudum tum yazdıklarını.Gene kavga ettınıze sasırmıyorum artık yani.bizim gibi sizde 2 gunde bır kavga etcek bırsey buluyorsunuz.Bazen bızde de oluyor.şaka yapmak ıcın azından cıkıverıyor bır cumle.sonra topla toplayablırsen.tabıkı bılerek ısteyerek yapmamıstır ama olan olmus ıste.fazla uzatma bence.hatasını anlamıstır oda.emınım buugn konusup duzelır aranız.Sıkma canını canım benım.

Bir tane daha gizem varmış aramızda onuda okudum .)

kuzum yaa geldin gtme derken kapattın dertleşcek birini ararken diğer gizemle konuştuk saolasın canm bnm yaa uzatmayız zatende dün hiç bişi demedi nedense halbuki demesi lazımdı inat ettim bnde demedim ama bugün akşam der umarım yaa yoksa uzamasından korkuyorummm

uuzlme canım bugun konusursunuz.arar o.o aramazsa msj at aramıcakmısın dıye.uzamasın bosuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…