93/3 asker yolu bekleyenler

İnşallah o kadarına kafası basıyordur işte benim öküzün bak valla deli oldum yaa kendi kendimi kurdum burada yaptığı sorumsuzluğu düşündükçe. 19 yaşındayım canım ben, bizim öyle senelik bir ilişkimiz yok hatta çok çok yeni 4. ayımız dolacak ayın 23'ünde fakat paylaştığımız şeyler ve samimiyetimiz açısından tarihin baya ilerisindeyiz diyebilirim

İnş basıyordur cnm aa nasıl cesaret ettin ya 4 aydır tanıdığın insanı beklemeye iyi cesaret tebriklrr bende 20 yaşındayım cnm 4buçuk senedir birlikteyiz 5 olucak araLkta inş hayırlısı olsun sizin içinde

dağıtım izninde ben de eşimi göremeyeceğim diye korkuyorum.
hele yok annemi görcem yok kardeşimle gezcem diyip beni de götürmeye çalışırsa ya da akşama görüşürüz diyip gündüzleri onlarla zaman geçirmek isterse yeminim var böyle bi şeyi kabul etmediğim gibi evden de göndereceğim eşimi.
geçen bayram beni delirtti bu konuda eşim. annesiyle görüşecekmiş, kardeşiyle görüşecekmiş diye kaç gece eve gelmedi, onlarda kaldı.
bu bayram buna izin vermeyeceğim.

Son düzenleme:

Daha önceki deneyimlerden zamanın tanımakla paralel olmadığını çok acı bir şekilde tecrübe edenlerdenim ben. İtin birini 11 sene sevdim ben, çocukluk aşkıydı işte ama unutamadım silemedim bir türlü ve hiç bir şekilde de ciddi,uzun bir ilişkim olmadı o süreçte en uzunu 1 aydı o da zar zor iktire kaktıra yani. Sonra o zaman için bana öyle geliyordu bir mucize oldu ve biz onla çıkmaya başladık ( çıkmaya diyorum çünkü saygı duymadığım tüm ilişkiler için bu ergen ifadeyi kullanırım ). 3 hafta kadar falan sonra ayrıldı benden bir mesajla ve mesajında işte daha önce onu çok inciten bir kız sebebiyle hislerini ve duygularını kaybettiğini kimseye karşı bir şey hissedemediğini kesinlikle bir yanlışım olmadığını söyledi ve bitirdi tek kelime etmedim. Yani kısacası olmuyor dedi yapamıyorum dedi işte sen benden daha iyilerine layıksın dedi fakat ben şerefsizin önde gideniyim demedi. 1 ay geçti o hislerini kaybetmiş adam ( ! ) biriyle çıkmaya başladı tekrardan. Çok zor günler geçirdim, astım hastasıyım ben ve sigara kullanıyordum ki başlayışım da onunla birlikte olmuştu. Daha beter sigara içtim, 2 ay gibi bir sürede 7-8 kilo aldım, stresten sivilce çıkmamış yerim kalmadı. Okulun başıydı ve ben bir saldım okulu mayısa kadar da kapağını açmadım ve şimdi eylül sınavlarına girdim sınıfı geçebilmek için. Yakın bir arkadaşımın nisanın sonunda asker eğlencesi vardı o da vardı orada. Alkolün de vermiş olduğu bir cesaretle konuştuk 1,5 saate yakın. Benim konuşmamdaki amaç içimde ne varsa dökeyim zaten bir daha ne ölüsü ölüme ne dirisi dirime mantığıydı. Ve sonunda da diyecektim ki artık bekleme de bana da ben de kendi hayatıma bakayım, biliyorum zaten sen bana bekle demedin zaten ama ben kendimi öyle hissediyorum dedim. Adam bana bekle konuşuruz dedi, anlayamadım başta iki defa daha sordum. Bekle dedi mal gibi kaldım öyle benim beklediğim de istediğim de cevap olarak o değildi. Ben bekleme desin de ben de nefret edeyim artık unutayım diye düşünüyordum.

Ben umutlandım tabi bu konuşmadan hiç yok yere. Bekliyorum günü gelecek de konuşacağız diye. Bu arada ben de onları ayrı olarak biliyorum fakat o benden sonra çıkmaya başladığı kızla hala çıkıyormuş o ara yaklaşık da 5 ay oluyordu o zaman onlar çıkalı ve adam eski kız arkadaşıyla böyle bir konuşma yapabiliyor yani. Sonra öğrendim ki bu ve yanında 2-3 kişi daha o gecenin sabahında bir boklar yemişler hani zamparalık yani bildiğin. Ben bunu öğrendim ve öyle bir konuşmanın üstüne bile ( kendisi ağladı o konuşmadan sonra ) böyle bir şeyi yaptıysa bu ne adamdır ne adam olur. Ondan vazgeçme kararı aldım ve 08. Mayıs. 2013 de onun bende olan tüm şeylerini, benim onun için yaptığım her şeyi bir araya toplayıp son kez de ağlayarak da olsa yaktım yok ettim ve onu orada bıraktım, o günden sonra ne bir daha adını ağzıma aldım ne de bir şey o günden sonra ilk defa o konuyla ilgili buraya bir şey yazıyorum işte şimdi. O gün sigarayı da bıraktım ve 3,5 sene sigara kullanmış ve günde bir paketi rahat içen ben ne bir daha ağzıma aldım sigarayı ne de içmek aklımın ucundan geçti. Her şey kafada bitiyor yani.

Onu bu seneyi de sayarsak 13 senedir tanıyorum ( ! ) toplamda fakat hiç tanıyamadığımı daha bu sene mayıs ayında tamamen öğrendim. Çok uzun oldu biliyorum ama yazmak istedim yine de. Ne ben kolay yerlerden gelerek buldum bu aşkı ne de o sen çok zorsun deyip de döndü benim yolumdan. Zaman kısa gibi geliyor gerçekten ama benim nelerime katlandığını bir anlatsam size ne sabırmış bee 4 aylık ilişkide kimse katlanmaz bu kadarına dersiniz yani o kadar zor biriyim çünkü çok kırgınım geçmiştekilere. O yüzden gönül rahatlığıyla diyebiliyorum tarihin çok çok ilerisinde bizim ilişkimiz de bağımız da çok şükür ki ...

Gerçekten biz öyle bişey yaparsa kendisi, 3. sayfadan gazetelere manşet olucaz yani. Asker yareni Ç.A ( 19 ), sevgilisinin sorumsuzlukları sebebiyle cinnet geçirip asker olan A.A ( 23 ) bilmem kaç yerinden .....

ayyy ciddimisin canm yaaa ((( nazar degdırdık cocuga knstk tel fln fılan gitti tel ((
ama ceza almamasi iyi olmuş bıde onun sıkıntısı olucaktii
savas olmaz bebegm hıc öle seyler dusunmee bunlarda cahıl cesaretı var baska bişi yok neler söylenirdee onlara
burda yazmıyorumm..
sen aklına getırme savas mavas olmz ben hc dusunmuyorm o ıhtımalı dusunmek ıstemıorm
isteyenler defolp gideblr savasa ama ulkeyı suruklemesınler

valla nazar degdi canim.keyfini suremedik beceremedik bsyi..
aman olsn tel olmasin kafasi rahat olsun ceza almasin yeterki!
savasta olmicak gbi gorunuyor cnm insallahta olmaz.kiz bzm turk askerleri zarar gormesin die korkuyorum.turkiyede sicricak gbiydi.
bu geri cekilmeyide halletseler cok guzel olacak..

canim ya sacimi boyatcam yarin ne renk boyatsam sence?sen beni gormus muydun sence ne yakisir bana?

ya kızlar cevremden duydugum kadarıyla sevdıcegı askerde olanlar yok saclarını kestırdıgı,boyattıgı zaman yada gunluk tuttugu zaman ayrılıklar oluyormus bende saclarımla oynuycaktım ama 15ay kalcak galıba sızınde cevrenızde boyle seyler soyleyenler varmı?

Son düzenleme:

Nasıl yani ben anlayamadım ? Saçlarla oynamak ya da ne bileyim günlük tutmak neden ayrılığa sebep olsun ki ?

Askerin kıskançsa askerden gelince dene derim Çevremden hiç duymadım böyle birşey ama sonuç olarak ayrılık olursa da kıskançlıktan olur başka nedenden değil yani. Günlük tuttuğu zaman ayrılık olur falan gibi laflara da inanma canım ben 7 aydır günlük tutuyorum birşey olmadı da ne olacakmış anlamadım töbe ya millet hep asker bekliyoz diye gözümüzü korkutsun

ya bılmıyorum ıste yok bırı dıyor ben sacımı kestırdım ayrıldım bırı dıyor gunluk tuttum ayrıldım ayh bır suru batıl ınanclar var bende ne yapacagımı sasırdım :)

ya bılmıyorum ıste yok bırı dıyor ben sacımı kestırdım ayrıldım bırı dıyor gunluk tuttum ayrıldım ayh bır suru batıl ınanclar var bende ne yapacagımı sasırdım :)

Kim diyor onları ne saçmalık ya sen yazınca okurken krize girdim İnanma böyle şeylere.. Benimki biliyor günlük tuttuğumu hatta hep şey der ''evlendiğimizde okurum, güzel şeyler yaz'' der İnanma yani böyle şeylere inanırsan aylar geçmez anacım

valla haklısın yaaa :)) boyle devam edersem dondugunde benı bakırkoy ruh ve sınır hastalıklarında bulucak

ben günlüğe yazıcam diye geceyi sabırsızlıkla bekliyorum. çünkü yazdığım zaman o günün bittiğinin işareti bu.
o yüzden çok mutlu oluyorum :)
hem de gelince okur o da. neler yaşadığımı anlar.

aman tatlım ceza almaması önemli olann ztn kafanız rahat olsn
inş geri cekılme surecıne bi sorun olmaz ama cekılmeyı durdurup ates kesı surduruolar bilmyrm nolcak
dusunmekte ıstemıorm((

yok tatlım görmedimm at fotonu hemen bakalm hngı tonlar gider

selam canım öncelikle sen sakın bunlara inanma Allah aşkına ya nedir bu böyle çok güldüm
ben sevgilim askere gittiği günden beri günlük tutuyorum (hatta ben çok istedim diye bi ara kendileride tutmuştu çok bi şey yazmamış ama o bile yetti ) ayrıcaa askere gitti 6 ay sonra saçlarımı kestirdim sonra fotoğrafı gördü çok güzel olmuş çok tatlı olmuşsun hayatım dedi ki çok şükür bizim askerliğimiz bitiyor artık son günler ve Allah'ım çok şükür ki bugüne kadar ayrılığın a sını ağzımıza almadık
yani canım sen kimseye takma bence batıl inanç mı desem ne desem bilemedim

bu arada has torunlarım nasılsınız bakalım?alışabildiniz mi biraz olsun :26:
yemin törenleriniz yapıldı mııııı..eğer ki yapaılmamışsa ve gitme ihtimaliniz varsa kesinlikle gidin derim

Saçmalama canım ya. Yapacağın tek şey şu inanmayacaksın

valla sımdı benımkıyle nette konusuyoruz aynılarını onada soyledım su soyleymıs bu boyleyms dıye kendısı dıyorkı hurafe bunlar ınanma ama saclarını kestırırsen ben zaten senden ayrılırım dıyor surdanda anladımkı hurafeler aslında dogruymus su yonden dogruymus erkeklerın cogu kısa saclı kız ıstemıyor kız sacını kestırırse ayrılıyor

ıyıyız canım ben kendı adıma daha alısmadım yemın torenımız yapıldı gıtmedım gıtseydım dayanamazdım herhalde bı de kaynanamla daha sımdıden cok fazla yuz goz olmak ıstemedım onun ıcın gıtmedım zaten ust katlarına alcaklar benı ıyıce yuz goz olmayalım mesafeyı korudum 6,5senedır 1-2 sene daha korursam kardır benım ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…