- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
Kafayı falan yemezsin cnn rahat ol bnde istanbuldayım sevgilim artvinde yapıyor 17-18 saat uçakla bile gürcistandan aktarmalı gidiyosun düşün biz 6 ay görüşemedik geldi izne 20 gün tek izin 6 ay daha görüşemicez kaldı 5 işte..öyle bir alışıyosun ki o rahat olsun yeter diorsn... Dağıtım zaten kısa cnm birbirinze vakit ayırın valla çok pişman olur gittiğinde.. Senn yaşın kaç? Kaç senedir birliktesiniz?
kızlar ıspartadan donunce görusmek üzere
allaha emanet olun herkese hayırlı kavusmalar simdiden
İnşallah o kadarına kafası basıyordur işte benim öküzün bak valla deli oldum yaa kendi kendimi kurdum burada yaptığı sorumsuzluğu düşündükçe. 19 yaşındayım canım ben, bizim öyle senelik bir ilişkimiz yok hatta çok çok yeni 4. ayımız dolacak ayın 23'ünde fakat paylaştığımız şeyler ve samimiyetimiz açısından tarihin baya ilerisindeyiz diyebilirim
Onun korkusundan bu kadar gerginim zaten bende. Diyorum ya İzmir'de oturuyoruz biz normalde, acemiliği Manisa'da fakat sevinemedim bile ben acaba ustası neresi olur diye düşündüm direk. Uzak bir yer çıkarsa kafayı yerim herhalde ben gerçekten, çünkü bizim en uzun görüşmeyişimiz 15 gün yani buna askerliği de dahil. Bir de şimdi densizin biri orada yanına gittiğimiz zaman dağıtım izninde ( kurban bayramına denk geliyor ) memlekete mi gitsek ( İzmir dışı ) hatta usta yerin oraya yakınsa direk oradan geçersin dedi bizimki de direk olur dedi, bana düşünmeden aniden verilmiş bir cevap gibi geldi ama bilemiyorum. Kaldı ki teslim olmasına 25 gün falan kalmış, yerler belli olalı da 4-5 gün falan oluyor adam ben akşam memlekete gidiyorum diyip çekti gitti memleketine 10 gün durdu orada 8 ağustos sabahı geri geldi ve 16 sında teslim oldu zaten ve bu arada kalan 1 haftanın da bilmiyorum ama 3-4 günü görüşememiştik biz gittiği yerden bırakmıyorlar diye. Kimseye hayır diyemiyor beyefendi nazı bir tek bana geçiyor ben sürekli ekiliyorum. Zaten kızgın da kırgınım da ona bu düşüncesizlikleri için bir de dağıtım izninde öyle bir muhabbet olursa bilmiyorum ne olur yani ondan da gerginim ben açıkçası :26:
İnş basıyordur cnmaa nasıl cesaret ettin ya 4 aydır tanıdığın insanı beklemeye iyi cesaret tebriklrr bende 20 yaşındayım cnm 4buçuk senedir birlikteyiz 5 olucak araLkta inş hayırlısı olsun sizin içinde
dağıtım izninde ben de eşimi göremeyeceğim diye korkuyorum.
hele yok annemi görcem yok kardeşimle gezcem diyip beni de götürmeye çalışırsa ya da akşama görüşürüz diyip gündüzleri onlarla zaman geçirmek isterse yeminim var böyle bi şeyi kabul etmediğim gibi evden de göndereceğim eşimi.
geçen bayram beni delirtti bu konuda eşim. annesiyle görüşecekmiş, kardeşiyle görüşecekmiş diye kaç gece eve gelmedi, onlarda kaldı.
bu bayram buna izin vermeyeceğim.
senaaaaaaaa benimki telini kaptirdi bu aksam aramadaaaa!!!!
(((
ama olsun diorm daha ii oldu moralini bozma en azindan smdi yakalanma korkumuz kalmadi hem 1 ay snra izbe gelceksn kismetse deyip teselli veriyorum..cok sukur morali cok bozuk degildi cezada almamis
ay su savas olmicak die kesinlessede iyice rahatlasak icime fenaliklae cokuyor valla((
ayyy ciddimisin canm yaaa((( nazar degdırdık cocuga knstk tel fln fılan gitti tel ((
ama ceza almamasi iyi olmuş bıde onun sıkıntısı olucaktii
savas olmaz bebegm hıc öle seyler dusunmee bunlarda cahıl cesaretı var baska bişi yok neler söylenirdee onlara
burda yazmıyorumm..
sen aklına getırme savas mavas olmz ben hc dusunmuyorm o ıhtımalı dusunmek ıstemıorm
isteyenler defolp gideblr savasa ama ulkeyı suruklemesınler
ya kızlar cevremden duydugum kadarıyla sevdıcegı askerde olanlar yok saclarını kestırdıgı,boyattıgı zaman yada gunluk tuttugu zaman ayrılıklar oluyormus bende saclarımla oynuycaktım ama 15ay kalcak galıba sızınde cevrenızde boyle seyler soyleyenler varmı?
ya kızlar cevremden duydugum kadarıyla sevdıcegı askerde olanlar yok saclarını kestırdıgı,boyattıgı zaman yada gunluk tuttugu zaman ayrılıklar oluyormus bende saclarımla oynuycaktım ama 15ay kalcak galıba sızınde cevrenızde boyle seyler soyleyenler varmı?
Askerin kıskançsa askerden gelince dene derimÇevremden hiç duymadım böyle birşey ama sonuç olarak ayrılık olursa da kıskançlıktan olur başka nedenden değil yani. Günlük tuttuğu zaman ayrılık olur falan gibi laflara da inanma canım ben 7 aydır günlük tutuyorum birşey olmadı da ne olacakmış anlamadım töbe ya millet hep asker bekliyoz diye gözümüzü korkutsun
ya bılmıyorum ıste yok bırı dıyor ben sacımı kestırdım ayrıldım bırı dıyor gunluk tuttum ayrıldım ayh bır suru batıl ınanclar var bende ne yapacagımı sasırdım :)
Kim diyor onları ne saçmalık ya sen yazınca okurken krize girdimİnanma böyle şeylere.. Benimki biliyor günlük tuttuğumu hatta hep şey der ''evlendiğimizde okurum, güzel şeyler yaz'' der İnanma yani böyle şeylere inanırsan aylar geçmez anacım
valla nazar degdi canim.keyfini suremedik beceremedik bsyi..
aman olsn tel olmasin kafasi rahat olsun ceza almasin yeterki!
savasta olmicak gbi gorunuyor cnm insallahta olmaz.kiz bzm turk askerleri zarar gormesin die korkuyorum.turkiyede sicricak gbiydi.
bu geri cekilmeyide halletseler cok guzel olacak..
canim ya sacimi boyatcam yarin ne renk boyatsam sence?sen beni gormus muydun sence ne yakisir bana?
ya bılmıyorum ıste yok bırı dıyor ben sacımı kestırdım ayrıldım bırı dıyor gunluk tuttum ayrıldım ayh bır suru batıl ınanclar var bende ne yapacagımı sasırdım :)
valla haklısın yaaa :)) boyle devam edersem dondugunde benı bakırkoy ruh ve sınır hastalıklarında bulucak
Saçmalama canım ya. Yapacağın tek şey şu inanmayacaksın
selam canım önceliklesen sakın bunlara inanma Allah aşkına ya nedir bu böyle çok güldüm
ben sevgilim askere gittiği günden beri günlük tutuyorum (hatta ben çok istedim diye bi ara kendileride tutmuştu çok bi şey yazmamış ama o bile yetti) ayrıcaa askere gitti 6 ay sonra saçlarımı kestirdim sonra fotoğrafı gördü çok güzel olmuş çok tatlı olmuşsun hayatım dedi ki çok şükür bizim askerliğimiz bitiyor artık son günler ve Allah'ım çok şükür ki bugüne kadar ayrılığın a sını ağzımıza almadık
yani canım sen kimseye takma bence batıl inanç mı desem ne desem bilemedim
bu arada has torunlarım nasılsınız bakalım?alışabildiniz mi biraz olsun :26:
yemin törenleriniz yapıldı mııııı..eğer ki yapaılmamışsa ve gitme ihtimaliniz varsa kesinlikle gidin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?