93/3 asker yolu bekleyenler

Hoşgeldin cnm aramıza.Evet burda seninle aynı duyguları yaşayan arkadaşlar var bende dahi :) burda vakit güzel geçiyor sohbet muhabbet duygular özlemler paylaşılıyor. Sende askerine yolcusun demek bende yolcuyum. Hazırlık demişsin ne hazırlığı yaptın ki ben bişey yapmadım :)

Hoşgeldinn

Allah kavuştursun canım, sağ salim gidip gelmelerini nasip etsin inşallah

forumda daha acemı oldugum ıcın cvp veren herkesın msjını tek msjda alıntı yapıp cvp veremedım hepınıze cok tesekkurler arkadaslar umarım hepımızınkı sag salım gelırde bızde bugunlerı hafıfı bır tebessumle anarız :) sımdıden hepımızınkıne hayırlı teskereler :) arkadaslar cok zor ya 3gun aramıyor cıldırıyorum sızınde oyle oluyormu 3-4gun aramadıgı

Nerede acemiliği? Acemilikte oluyor maalesef..bzimde olmuştu 1-2 kere acemilikte telaşlanma canm yemn töreniniz yaklaşıosa aşırı yoğun oluyorlar

Nerede acemiliği? Acemilikte oluyor maalesef..bzimde olmuştu 1-2 kere acemilikte telaşlanma canm yemn töreniniz yaklaşıosa aşırı yoğun oluyorlar

polatlı ankara topcu ve fuze okul komutanlıgı gecen cuma yaptılar yemın torenlerını 1ay sonrada dagıtıma gelcekmıs bakalım ustası nereye cıkıcak komutanları cavus egtımı alıyor %40nız doguya gıdıcek demıs aradı dun aksam soyledı moralı bozulmus valla gecsede kurtulsam dıyorum ya

75gün acemiliği yani? Bnmkide 75 gün yapmıştı.. Canım o doğu batı belli olmuyır sıkmayın canınızı şimdidn hayırlısı olsunn

tesekkurler :)) sızede sımdıden hayırlısı olsun :) ya nbu arada su ımzanıza safak koyuyorsunuz ya nasıl yapılıyor o yardımcı olurmusunuz sımdıden tesekkurler

Teşekkürlere daha çokkk şafak var benm cnm kullanıcı ayarları gibi bir yer var ya oraya giriyorsun ayarlar var ordan teskere tarihini yazıyorsun oluyor şuan telefondan girdiğim için menuyu göremiyorum ama oralardan

Ben bir bayan olmamdan kaynaklı tabi ki de askerliği, yani er olmayı hayatım boyunca yaşayamıcam fakat o da bir asker beklemeyecek hiç bir zaman. Mesela ben hiç 460 günlüğüne, telefonumun yasak olduğu bir yerde bulunmucam. O da bunu anlamaya çaba göstermeli bence. Eminim ki kötü niyetle söylememiştir fakat zoruma gitti. Evet istedikleri zaman yemek yiyemiyorlar tv falan seyredemiyorlar fakat ben de burada farklı değilim. Hiç unutmam gittiği ilk zamanlar sormuştum hayatım yemek falan yiyebiliyorsun demi karnın doyuyo yani falan demiştim de yemekte bir sıkıntı yok da su yok yaa demişti. Nasıl yani dedim ben işte su çok yetersiz kalıyormuş ve kantinde de satılmıyormuş meşrubat dışında bir şey bunu söyledi ve ben 3 gün boyunca su içememiştim boğazımdan geçmemişti ki İzmir'in ağustos sıcağından bahsediyoruz burada. Yani ben zorundalıktan değil de onun mahrum kaldığı şeylere elimi sürmek zaten içimden gelmiyor. Bugün gidişinin 28. günü ayın 6sına kadar kursum vardı hafta içleri onun dışında 2-3 defa arkadaşımın evine oturmaya gittim sadece ki o da 5 dk yürüyüş mesafesinde oturuyor. Ailem çok gezmemden şikayetçiydi bunca zaman şimdi çık kızım dışarı kafayı yicen odanda diyor. Telefonumun duvar kağıdı, bilgisayarımın arka planı, masaların üstü hep resimlerimizle dolu. Yastığımın altında tişörtü duruyor ve onsuz uyuyamıyorum. Her gün onunla konuşur gibi birşeyler yazıyorum yatmadan evvel, takvimden o günün yaprağını koparıyorum üstüne günü not düşüp içinde asker eğlencesinde boynuna asılı olan kırmızı eşarp, diğer fotoğraflarımız, askeriye için kestirdiği saçından bir tutam olan bir kutum var onun içine de atıp o yaprağı yatağa geçiyorum. Çıkarıyorum tişörtünü yastığımın altından kokusunu bir daha nefes almayacakmış gibi içime çekip telefonumdaki resmini öpüyorum iyi geceler sevgilim diyorum ve öyle yatıyorum. Bazen güzel anılarımızı görüyorum rüyamda, bazen askerliğiyle ilgili kabuslar görüp ağlayarak uyanıyorum. Normalde top patlasa uyanmayan ben gecede 10 defa uykumdan sıçrayarak kalkıyorum ve telefona sarılıyorum. Benim rutin günüm böyle işte, fakat o bunu bilmiyor ki bunları da yazmayı ihmal etmiyorum o tuttuğum deftere askerliği bitip de ona verince okuması için bence pişman olucak

Son düzenleme:

Tabiki onlarda bizim yaşadıklarımızı anlayamıcklar hç bi zaman bnm sevgilimde acemisinde ben 5-6 kg vermişsin yiyemiormdm onla gittiğimz yerlere gitmemeye özn gösteriyordum..ama ne oldu? Hepsi geçti sende alışıcaksın zamanl şimdi hislerim alnmş gibiym gayet iyiyim 10 ayda oluym bi
ZAhmet tabii demem o ki kendini yıpratma odalara kapanma zira 3-5 ay sonra böyle olmayacak gayet alşmi hayatına devam ediceksin cnm :)

İlla ki öyle olacaktır, zaten şunu da fark ediyorum odamda yalnız başıma olunca 5 dk 5 saatmiş gibi geçmiyor bir türlü fakat az öncede söylediğim gibi arkadaşımın yanına falan gitsem oradan konuş buradan konuş 2-3 saati rahat yiyoruz ve zaman daha çabuk geçmiş oluyor. Ama içinden gelmiyor işte insanın daha şimdilerde. Bizimki şimdiden yani ben zorunluluk dışında dışarı bile çıkmıyorken dışarıda daha çabuk geçiyordur diyorsa herhalde ben arkadaşlarla şuraya gittik buraya gittik dediğimde bana sen iyice unuttun beni işine geliyor tabi benim burada olmam gününü gün et falan diyecek diye korkuyorum ki duyuyoruz askerlik psikolojisinden abuk sabuk ne diyenler var yani

Kafa dağıtmak en iyisi
Şimdi valla düşünmüosun bile artık ilk zamanlar sizin doğal.bnm sevgilim normaldeok kısknç olmasına rağmen bana çık dolaş kafanı dağıt derdi valla :) tabii hergn hergn olmazz ama hrks farklı tabiiki cnm ne tepki veriri bilemezsn ama odalara kapanma hç geçmez

Geçmiyo ki zaten bazen soruyor arkadaşlarım kaç gün oldu diye, daha bugün sordu hatta biri 28. gün bugün ooo baya geçmiş ya 1 ay olmuş bile, sayılı gün çabuk geçiyor dedi. Yemin ediyorum orada ona kafa atıp oraya yığasım geldi onu ne geçmesi bee

Hha bilmem mi bana soruyorlardı şafak kaç diodum 400 yuh ya yuhhh diolardıı şimdi 155 ama duyan diyor halamı askerde die onlar değişmz cnm moral bozarlar anca yaşayan biliyor takma onları ben artık gülüp geçiyorum

Bizimkiler moral bozmak için değil de moral verecekler ya işte bak bir ay geçmiş, sayılı gün çabuk geçiyor diyorlar o açıdan. Fakat benim en gıcık olduğum laf şu sıralar '' Sayılı gün çabuk geçer ''. Geçmiyor işte arkadaşım, valla sayılıların en hası en yasalı ne bileyim en tutarlı olanı bu fakat geçmiyor işte isyaaaaaağğnnnnn

Bncede isyannn sanki 2 yıldır asker bekliyorum gibi hissediyorum sen şimdiki haline dua etcen bide uzak yer çıkıp gidemezsen 5-6 ay ayrı kalıosn ua işte o xaman anlıyorsun asıl asker beklediğini..

Bncede isyannn sanki 2 yıldır asker bekliyorum gibi hissediyorum sen şimdiki haline dua etcen bide uzak yer çıkıp gidemezsen 5-6 ay ayrı kalıosn ua işte o xaman anlıyorsun asıl asker beklediğini..

Onun korkusundan bu kadar gerginim zaten bende. Diyorum ya İzmir'de oturuyoruz biz normalde, acemiliği Manisa'da fakat sevinemedim bile ben acaba ustası neresi olur diye düşündüm direk. Uzak bir yer çıkarsa kafayı yerim herhalde ben gerçekten, çünkü bizim en uzun görüşmeyişimiz 15 gün yani buna askerliği de dahil. Bir de şimdi densizin biri orada yanına gittiğimiz zaman dağıtım izninde ( kurban bayramına denk geliyor ) memlekete mi gitsek ( İzmir dışı ) hatta usta yerin oraya yakınsa direk oradan geçersin dedi bizimki de direk olur dedi, bana düşünmeden aniden verilmiş bir cevap gibi geldi ama bilemiyorum. Kaldı ki teslim olmasına 25 gün falan kalmış, yerler belli olalı da 4-5 gün falan oluyor adam ben akşam memlekete gidiyorum diyip çekti gitti memleketine 10 gün durdu orada 8 ağustos sabahı geri geldi ve 16 sında teslim oldu zaten ve bu arada kalan 1 haftanın da bilmiyorum ama 3-4 günü görüşememiştik biz gittiği yerden bırakmıyorlar diye. Kimseye hayır diyemiyor beyefendi nazı bir tek bana geçiyor ben sürekli ekiliyorum. Zaten kızgın da kırgınım da ona bu düşüncesizlikleri için bir de dağıtım izninde öyle bir muhabbet olursa bilmiyorum ne olur yani ondan da gerginim ben açıkçası :26:

Kafayı falan yemezsin cnn rahat ol bnde istanbuldayım sevgilim artvinde yapıyor 17-18 saat uçakla bile gürcistandan aktarmalı gidiyosun düşün biz 6 ay görüşemedik geldi izne 20 gün tek izin 6 ay daha görüşemicez kaldı 5 işte..öyle bir alışıyosun ki o rahat olsun yeter diorsn... Dağıtım zaten kısa cnm birbirinze vakit ayırın valla çok pişman olur gittiğinde.. Senn yaşın kaç? Kaç senedir birliktesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…