- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
valla sımdı benımkıyle nette konusuyoruz aynılarını onada soyledım su soyleymıs bu boyleyms dıye kendısı dıyorkı hurafe bunlar ınanma ama saclarını kestırırsen ben zaten senden ayrılırım dıyorsurdanda anladımkı hurafeler aslında dogruymus su yonden dogruymus erkeklerın cogu kısa saclı kız ıstemıyor kız sacını kestırırse ayrılıyor
Hurafe falan ben inanmam bu tarz şeylere ya ne bilim.Ben saçlarımı çok kez kestirdim en son askere gitmeden önce kestirmiştim 7 aydır baya uzadı. Ama kestirme diyor uzun kalsın böyle güzel diyor mesela. Ama kestirsem birşey der mi demez. Hatta saçlarımı boyatacağım bu ara Bizimde bugün çarşımız var yarimi bekliyorum.
İsmin neydi canım senin? Askerin nerdeydi ? :44:
İsmim Aycan sımdıden tanıstıgıma memnun oldumaskerım sımdılık Ankara Polatlı topçu ve fuze okulunda ablamda polatlıda oturuyor evlernın karsısı ıns. dıyorum ustada da orda kalır :)
Bende Esin canım, bende memnun oldumAaa tesadüfe baaak İnşallah kalır canım
Ayh İnşallahsenınkı nerede yapıyor umarım senınkıde sag salım yapar gelır gercı sızın az kalmıs darısı benım başıma inşallah
selam canım önceliklesen sakın bunlara inanma Allah aşkına ya nedir bu böyle çok güldüm
ben sevgilim askere gittiği günden beri günlük tutuyorum (hatta ben çok istedim diye bi ara kendileride tutmuştu çok bi şey yazmamış ama o bile yetti) ayrıcaa askere gitti 6 ay sonra saçlarımı kestirdim sonra fotoğrafı gördü çok güzel olmuş çok tatlı olmuşsun hayatım dedi ki çok şükür bizim askerliğimiz bitiyor artık son günler ve Allah'ım çok şükür ki bugüne kadar ayrılığın a sını ağzımıza almadık
yani canım sen kimseye takma bence batıl inanç mı desem ne desem bilemedim
bu arada has torunlarım nasılsınız bakalım?alışabildiniz mi biraz olsun :26:
yemin törenleriniz yapıldı mııııı..eğer ki yapaılmamışsa ve gitme ihtimaliniz varsa kesinlikle gidin derim
ya kızlar cevremden duydugum kadarıyla sevdıcegı askerde olanlar yok saclarını kestırdıgı,boyattıgı zaman yada gunluk tuttugu zaman ayrılıklar oluyormus bende saclarımla oynuycaktım ama 15ay kalcak galıba sızınde cevrenızde boyle seyler soyleyenler varmı?
Geçen ay tam bu saatte otobüse binmişti
14 Ağustos saat 15.00
1 ay olduuuu
ıyıyız canım ben kendı adıma daha alısmadım yemın torenımız yapıldı gıtmedım gıtseydım dayanamazdım herhalde bı de kaynanamla daha sımdıden cok fazla yuz goz olmak ıstemedım onun ıcın gıtmedımzaten ust katlarına alcaklar benı ıyıce yuz goz olmayalım mesafeyı korudum 6,5senedır 1-2 sene daha korursam kardır benım ıcın
yemin törenine gidemedim.
eşim gelme dediği için.
yarın çarşıya çıkacakmış.
konuşacağız inşallah :)
Geçen ay tam bu saatte otobüse binmişti
ohh çarşı izni heycanı var desene
uzak olduğu için falan mı istemedi canım :44:
önce 1 ay oldu dersin sonra 2 sonra üç sonrada bir bakmışsın yarılamışsın bile askerliği zaman durur orda sanki hiç geçmez ama sonra bir hızlanmaya başlar ki bi bakmışsın plakaları sayıyorsun
senin işin en zor sanırım eşinden ayrı kalmak ama bir daha ayrılık falan yok birde böyle düşün canım ve sakın bozma moralini..elbette geçicek bu günler
14 Ağustos saat 15.00
1 ay olduuuu
Bir gün uyanacaksın bir bakacaksın yıl geçmiş canım
Zorda geçse zaman hiç yerinde saymıyor
ne güzel maşallah sizin çok az kalmış.
Hemencecik kavuşun inşallah.
Kızlar tekrardan merhaba ,
Forumda yeni olduğumdan nasıl alıntı yapıp cevaplıyacağımı bilmiyorum.Gelen tüm sorulara burdan cevap yazıyım dedim.Sevgilim Manisa Kırkağaçta acemi birliğinde.2 gün önce yemin töreni vardı.Allah izin verdide gidebildim.Yaşadığım heyecanı,mutluluğu anlatmaya kelimeler yetmez.Gerçekten onu görünce kendime geldim.Giderken hediye kıyafet falan almıştım onları götürdüm.Yine özleyeceğim biliyorum ama en azından biraz olsun alıştım bu duruma.Allah herkesi sevdiklerine tez zamanda kavuştursun inşaallah.
Not:Çok sevdim ben bu forumu yaaa :)
canım alıntı yapmak için her mesajın sağ alt kısmında alıntı ile cevapla kısmını kullanablirsin.
kırkağaçtan sonra da güzel bir yere gider inşallah.
kızlar çok mutsuzum benim sevgilim 15 gün içinde açıköğretm başvurusu yapıcak askere çağrırlarsa hemen gidicek çağırmazlarsada kendi teslim olucak açıktan 4de tamamlamadan gidicek yani uzun dönem yapıcak nasıl geçer o kadar ay bir yıldan fazla napıcam ben o orda napıcak kafayı yiyicem onunla tanıştığımdan beri bir gün görmeden gçmedi hep yanımdaydı şimdi benden çok uzakta olucak çok mutsuzum.
ardaslar herkese merheba nasılsınız keyifler nasıl
ben yarimin yanına gidip dondum siz neler yaptınız bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?