93/3 asker yolu bekleyenler

Hurafe falan ben inanmam bu tarz şeylere ya ne bilim. Ben saçlarımı çok kez kestirdim en son askere gitmeden önce kestirmiştim 7 aydır baya uzadı. Ama kestirme diyor uzun kalsın böyle güzel diyor mesela. Ama kestirsem birşey der mi demez. Hatta saçlarımı boyatacağım bu ara Bizimde bugün çarşımız var yarimi bekliyorum.
İsmin neydi canım senin? Askerin nerdeydi ? :44:

İsmim Aycan sımdıden tanıstıgıma memnun oldum askerım sımdılık Ankara Polatlı topçu ve fuze okulunda ablamda polatlıda oturuyor evlernın karsısı ıns. dıyorum ustada da orda kalır :)

İsmim Aycan sımdıden tanıstıgıma memnun oldum askerım sımdılık Ankara Polatlı topçu ve fuze okulunda ablamda polatlıda oturuyor evlernın karsısı ıns. dıyorum ustada da orda kalır :)

Bende Esin canım, bende memnun oldum Aaa tesadüfe baaak İnşallah kalır canım

Ayh İnşallah senınkı nerede yapıyor umarım senınkıde sag salım yapar gelır gercı sızın az kalmıs darısı benım başıma inşallah

Benim ki Ankara/Güvercinlik J.Lojistlik canım Şükür şafağı yarıladık, darısı başınızaa

yemin törenine gidemedim.
eşim gelme dediği için.
yarın çarşıya çıkacakmış.
konuşacağız inşallah :)

Bu dediklerinin hepsini yaptım canım hala beraberiz
İnanma böyle şeylere

ilk günler en zor geçen günler sanırım ama ustaya bir gitsin yeri yurdu belli olsun daha rahat olur canım
bence gitseymişsin keşke o duygu hiç bir şeyde yok hayırlısı o stresi atmışsınız en azından şimdi eğitimleri ağırlaşır artık
bu arada Ankaradayım ben istersen yer değişelim
kayınvalidenle iyi değil misiniz canım ne alakası var anlamış değilim ama :26:

yemin törenine gidemedim.
eşim gelme dediği için.
yarın çarşıya çıkacakmış.
konuşacağız inşallah :)

Kızlar tekrardan merhaba ,
Forumda yeni olduğumdan nasıl alıntı yapıp cevaplıyacağımı bilmiyorum.Gelen tüm sorulara burdan cevap yazıyım dedim.Sevgilim Manisa Kırkağaçta acemi birliğinde.2 gün önce yemin töreni vardı.Allah izin verdide gidebildim.Yaşadığım heyecanı,mutluluğu anlatmaya kelimeler yetmez.Gerçekten onu görünce kendime geldim.Giderken hediye kıyafet falan almıştım onları götürdüm.Yine özleyeceğim biliyorum ama en azından biraz olsun alıştım bu duruma.Allah herkesi sevdiklerine tez zamanda kavuştursun inşaallah.

Not:Çok sevdim ben bu forumu yaaa :)

canım alıntı yapmak için her mesajın sağ alt kısmında alıntı ile cevapla kısmını kullanablirsin.
kırkağaçtan sonra da güzel bir yere gider inşallah.

kızlar çok mutsuzum benim sevgilim 15 gün içinde açıköğretm başvurusu yapıcak askere çağrırlarsa hemen gidicek çağırmazlarsada kendi teslim olucak açıktan 4de tamamlamadan gidicek yani uzun dönem yapıcak nasıl geçer o kadar ay bir yıldan fazla napıcam ben o orda napıcak kafayı yiyicem onunla tanıştığımdan beri bir gün görmeden gçmedi hep yanımdaydı şimdi benden çok uzakta olucak çok mutsuzum.

Aklı varsa tamamlasın o okulu. Bizimkiler kullanmadılar kafalarını bak şimdi birkaç kişi hariç çoğumuzda ( 93-3ler ) 400 küsur şafak var hepimizde

ardaslar herkese merheba nasılsınız keyifler nasıl
ben yarimin yanına gidip dondum siz neler yaptınız bakalımm

Ne yapalım bizde canım, yemin töreninden sonra 2 gün evciye çıkardık askerimizi. Cuma görüşemedik ama cumartesi tüm gün birlikteydik. Hastane, alışveriş falan işleri vardı önce onları hallettik sonra gezdik tozduk. Bugün öğlen de 12'de elimle otobüse bindirdim işte

Siz neler yaptınız, nasıldı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…