93/3 asker yolu bekleyenler

Benim içim bulandı be şuradan uzaktan uzağa.
Dediğin gibi bir eltilik durumu söz konusu Hande'cim ama eşinin kardeşi de bence kalkalım iki çift görüşelim abi falan demez herhalde demi

Benim içim bulandı be şuradan uzaktan uzağa.
Dediğin gibi bir eltilik durumu söz konusu Hande'cim ama eşinin kardeşi de bence kalkalım iki çift görüşelim abi falan demez herhalde demi

ay bilmiyorum onun ne diyceği belli olmaz.
bi kere bize gelmişti.
abi telefonunu ver de onu arıycam demişti.
raşit de vermedi tabi, saçmalama dedi.

ama bu kızın kaçmasını falan tabiki abisine söylememiş.
ya yüzyüze gelirsek kavga çıkarırım ben ya!

O zaman bile arasın diye telefonunu dahi vermediyse eşin de yüz yüze gelmek istemez ki kardeşine de engel olur bence yani yüz yüze gelmeyin diye, evlenecek mi kaçacaklar mı ne yaparlarsa yapsınlar da zahmet olmazsa çift çift takılalım da demesinler yani

ay rezalet çıkar ya, bir de çocukları falan olursa.
bunun bayramı var hastalığı var
aileden birine bişey olsa gitsek al karşı karşıya geldik.
ne saçma bi durum türk filmi gibi

ne mide var ya, nasıl iş bu.
resmen eşimle şoklardayız.
bizim aynı ortama bile girmemiz mümkün değil offfffffff.....

Nasıl bi mide varmş ikisindede şaşırdım dogrusu
Kolay yenilir yutulur bi durum degl ki bu
Bir araya gelmezsnz olur biter ki öyle bi durum olursada Hande kendini tutamazsn yani illa bi sorun cıkar ama görüşmeyin bence o ne yaa

di mi yaaa ne mide!!
hiç aralarında bu konuşma geçmiyor mu? başka kız mı kalmadı bee
kız da bi ona bi ona nasıl aşık olabiliyor.
şimdi çocuğun aklından yaa bu kız eskiden de abime aşık olmuştu diye geçmiyor mu?

ayy nasıl iş bu
aklım almıyor.

biz zaten görüşmeyiz de, karşılaşırsak yolarım ben onu şu 1.5 metre boyumla

sen zaten annesıyle gorusmuyosun bırak kardesıylede tek gorusurse gorursur zaten ne kadar dayancaklar o sekılde bosver hayatım sen rasıtte zaten ogrenınce cok muhattap olcagını sanmıyorum kızın amacını anlar o da zaten o yuzden sen onlarla cok ıyı olsan ıclı dıslı tamam dıcemde ay o kız cok dizi film izlemiş ya o ne intikam için kardeşiiyle falan salla sen hayatına bak iyi ki sen görüşmüyon kaynananla falan

ay rezalet çıkar ya, bir de çocukları falan olursa.
bunun bayramı var hastalığı var
aileden birine bişey olsa gitsek al karşı karşıya geldik.
ne saçma bi durum türk filmi gibi

Öyle durumda da susup durmaya bakacaksın bekle o sataşsın diye yani, yoksa adını cazgır geline çıkarırlar :26:

Yolarsın Hande sen, dünden sonra bence Huni Tayfası mahveder o kızı, yolum yolum yolarız vallahi

ahahha dünden sonra iyiymiş siz onu bırakında ay anlatcammmm hahaha

bu haftanında son gunu ne kadar guzell alahımmm oh beee

saygının sesıyle uyandımmmm cok guzel konustuk 1 saate yakın
dünkü konuşmalar konusunda konuştuk bizden korkuyo artık saygın bile hahahah

Aynen 260 lara inmesini bekliyorz bakalm snra 250 240 derkeeeeennnnnnnn biticek

Öğlen oldu yaa ne cok uyudunuz

Ayyy insallaahhhhh.aklima geldi daha gecen 270kusurlere inmeyi bekliyodm smdi 260kusurleri bekliyorm.byle geriye bakinca hizli gciyo gbi gelio.zamannn biraz daha hizliiii

Film gbi.kız nsl bi iclenmis bu olaya senelerdir nasl icinde tutmus bunu.kayinvaliden bu duruma onay verir mi.olmaz bnce bu is.oldu diyelim ztn gorusmuyceksiniz evine sokmycaksin.ama olcak is illaki bi sorun bisey cikar.kndinizi onlardan uzak tutcaksiniz

Merhaba kizlaarr bende yeni uyandım :))) ama uyurken askim aradi 35 saniyecik konustukk o bile mtlu etti beniii karti yokmuş arkadasindan almiss 35 saniyede olsa mutluluk tavan yaptı sizler Nasılsınizzzz

Merhaba kizlaarr bende yeni uyandım :))) ama uyurken askim aradi 35 saniyecik konustukk o bile mtlu etti beniii karti yokmuş arkadasindan almiss 35 saniyede olsa mutluluk tavan yaptı sizler Nasılsınizzzz

iyi bak işte ne güzel en azından artık kötü bişey düşünmezsin kartı olmadığını biliyorsun ve bu yüzden arayamadığını hayatım günaydınn
benide saygın uyandırdı konuştuk baya geliyo haftaya pazar tam burda hihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…