- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #8.381
iyi bak işte ne güzel en azından artık kötü bişey düşünmezsin kartı olmadığını biliyorsun ve bu yüzden arayamadığını hayatım günaydınn
benide saygın uyandırdı konuştuk baya geliyo haftaya pazar tam burda hihi
Ohhh be güzel bebeğim bol bol hasret giderin bizimkide 75 gun yapar herhalde ama saymicam süpriz yapcak banaaa
yağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ 9 gün sonra 1. yılımız
yağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ 9 gün sonra 1. yılımız
Heyttt beee, yürüyün koçlarım benim, 2,3,4,5..... yıllarınızı da görürüz inşallah
benimde öyle gelmişti 75 gün sonunda süprizzz olarak gelmişti çok güzeldi
hepimiz görcez şimdi başı ben çekiyom sonra hepimiz burda kutlucaz ilk senelerimizi oh oh
kızlaaar bizmde bgn 50. ayımzkonuşamdk ama bgne kdr her aymzda maşallah derdk hüznlndm bayaa
Ayy inşallah yaa bizim senemiz geldiğinde plakalara düşmeye 2 gün kalmış olacak, yaşasın yaaa
Canım olacak bunlar, doğum günümde arayamamıştı sevdiğim beni, ay dönümleri ne ki yanında, 3 tanesini ayrı geçirdik 2 sinde de arayamamıştı zaten. Bunlar olacak, sabret, sabret ki şu askerlikten sonra bir gününüzü dahi ayrı geçirmeyeceğiniz günler gelsin
Bizimde 5.yılımızdan 1 hafta sonra gelceeeeek askıııımmm :26: 1 haftayla kaçırıyoooz
Bizimde 5.yılımızdan 1 hafta sonra gelceeeeek askıııımmm :26: 1 haftayla kaçırıyoooz
yne 1 haftyms cnm bzm 5. yılımzdan 1.5 ay snra gelicek nasipse inş
Döndüklerinde ilk bir hafta falan hatta belki de 1 ay falan kabullenemeyiz zaten durumu, izine gelmişler de geri gideceklermiş gibi gelir her gün görüşürüz artık
aynn cnm gittklernde nasl şaka gibi gelyosa geldklernde de inanamyayz snki gitcekmsler gibi hiç brkmayz
ooo gene aradı saygınohh bugun benim günümmmm galibaa
Sabah aramıştı ama hadi darısı başıma be, gerçi sabah konuştuk mu akşam ses seda çıkmıyor ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?