93/3 asker yolu bekleyenler

Sabah aramıştı ama hadi darısı başıma be, gerçi sabah konuştuk mu akşam ses seda çıkmıyor ama bakalım

yaa bizim de öyle.
çarşıya çıktı konuştuk
az önce aradım internetteyiz oyun falan oynuyoruz dedi
ben de arkadaşlarıyla baş başa bıraktım
yanında birileri var diye yine acayip konuşuyodu çünküü

Ne yapıcaz Handecan ya biz bunların yanlarında biri varken konuşamama huylarını, adam hadi öptüm seni seviyorum diyor ama kapatırken bir gör yani, nefes almadan söylüyor böyle resmen, boğulacak nerdeyse

saygına sızın yazdıklarınızı okuyorum guluyo telefonda hahaha
5li olarak çok fenayız ve ben cok mutluyum hohohoho

Allahım sen erkeklerle kafayı bozmuş ,
evlenme meraklısı ,
okusa bile fayda etmemiş cahil kalmış ,
daha ailesinin bile bilmediği bakkala diye çıkıp sevgilileriyle buluşup ama buraya 1 aya kadar evleniyorum diye takılan
saçma sapan çoluk çocuk gibi inatlaşarak iş yapan kızlardan koru aminnn

[video=youtube;B6o7iD5zUB4]http://www.youtube.com/watch?v=B6o7iD5zUB4[/video]

Gelllllllllllll askımmmmmmmmmm gellllllllll bekliyorummmmmmmmmmmmm çılgınnnn gibi geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllll :123:

İyiyiz be Hilal'cim ne yapalım, takılıyoruz buralarda. Sen ne yapıyorsun, keyifler nasıl, askerin nasıl, konuşabilmişsinizdir inşallah

Iyi ne yapayım abimle mac izlemeye gidiyoruz besiktasliyim ama merak ediyorum konuştum canım sabah aradı 35 saniye konuştuk kartı yokmuş arkadastan arıyorum dedi sonra saat 2 gibi yibe aradı 5 dk 40 saniye konuştuk xok rahatmis yemekte yedim ama ayaklarim kalınlasti diyor sen konustun mu canım

iyiyiz bebeğimmmm sen napıyosun bakalımmm iyi bak artık okandanda haber aldın oh oh hehe

Iyiyim canım mac izlemeye gidiyorumm valla nasıl mutlu oldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…