93/3 asker yolu bekleyenler

(emre askere gtmeden 1gece once dnletmisti sarkiyi bna aglamktan sismistim.o gttiginde beri dnlemee cesaret edemedm.izne geldgnde brlikte dnliyorz sadece.ne sarkilar vr emre yokken dnlemeye cesaret edemedigimm

Bende gunluk tutuyorum gelince vericem emrrye

o şarkıyı bende bnmkı gıtmedn bı hafta oncesı keşfettım heep aradgnda benı 1 saat en az konsrdk soylerdmm gtmedn son 1 haftasıı :2::2: dınleme tatlım belkı kotu olrsnn

bende tutmaya başladımm bgn o yuzdn kayboldum bi anda hehe cddn gelnce cocuklrmza bılee saklrz anneelerının babalarına olan aşklarnın kuvvtnı gorurler hem

Kanaryam35 demı ceza almış şafak attırmadıgına göre sanırım off kızlarr kotu oldu bu hıc bırınız yoksunuz bıran önce dönün

Omrumu yedi bu askerlik.gelsin bnde onunkini yiycemm:))gunluk yzdigimdan haberi yok surpriz olckkk:))

Omrumu yedi bu askerlik.gelsin bnde onunkini yiycemm:))gunluk yzdigimdan haberi yok surpriz olckkk:))

senınn şafak kaçç canım .. heheh vallahı bı gelsınlerr yenırmı napılır bilmıyrm ama sarılmaktann bogabılrmm hıc bırakmadn saatlerce kalablrmm cook ozledımmmmmmmmm yaa hehe bende soylemıyorumm gıtmedn öncede hazırlamıstmm vermstmm cook hosuna gtmstıı smdı bıde askerdeykn yazım hem ıyıde gelıo ınsana tatlım

Saat 00.00 ı gctii ve 4sene 10.ayımıza girdikk.ve msj atip unutmayan sevgilimi bn sevmiyimde napiyimmm.sans oldu bgn telefonu cikardi devami glr insallah

Kizlarrr nerede tartisip ceza aldilar ben kacirdimm nrler oldu

Valla anladıgım kadarıyla baska kızlarla konuşamalr olmuş baska bolumde ondan banlanmışlar valla onlarsız olmuyor burası cabukk gelın kızlar ezgii kanaryam35 zeytınagacı mystery1643 korec ve dha var ıse boyle banlananlar hemencıkk gelın

Saat 00.00 ı gctii ve 4sene 10.ayımıza girdikk.ve msj atip unutmayan sevgilimi bn sevmiyimde napiyimmm.sans oldu bgn telefonu cikardi devami glr insallah

Maşallah cook ıyı olmus yaa sevındım mutlu olmsndr daha nıce bırlıkte bı omur nasip etsın allah sıze cnmm

Safak 273 cnm.ama izinleri daha dusmedim.biz suan msjlasiyoruz uyku fln kalmadi:)snn safak kac nerde askerin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…