- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #8.641
ezgi baya uzun süre yeniş ban:26::26:
Evettt yaonlarsz tadı yok ki buranin
çok sessizkaldı dimi burası birden:26::26:
(emre askere gtmeden 1gece once dnletmisti sarkiyi bna aglamktan sismistim.o gttiginde beri dnlemee cesaret edemedm.izne geldgnde brlikte dnliyorz sadece.ne sarkilar vr emre yokken dnlemeye cesaret edemedigimm
Bende gunluk tutuyorum gelince vericem emrrye
o şarkıyı bende bnmkı gıtmedn bı hafta oncesı keşfettım heep aradgnda benı 1 saat en az konsrdk soylerdmm gtmedn son 1 haftasıı :2::2: dınleme tatlım belkı kotu olrsnn
bende tutmaya başladımm bgn o yuzdn kayboldum bi anda hehe cddn gelnce cocuklrmza bılee saklrz anneelerının babalarına olan aşklarnın kuvvtnı gorurler hem
Omrumu yedi bu askerlik.gelsin bnde onunkini yiycemm:))gunluk yzdigimdan haberi yok surpriz olckkk:))
Kizlarrr nerede tartisip ceza aldilar ben kacirdimm nrler oldu
Saat 00.00 ı gctii ve 4sene 10.ayımıza girdikk.ve msj atip unutmayan sevgilimi bn sevmiyimde napiyimmm.sans oldu bgn telefonu cikardi devami glr insallah
Saat 00.00 ı gctii ve 4sene 10.ayımıza girdikk.ve msj atip unutmayan sevgilimi bn sevmiyimde napiyimmm.sans oldu bgn telefonu cikardi devami glr insallah
Bizde 16.ayimza grdikkkhep yazardiiii heppppp amaa simdi askerde bebegm yazamior
senınn şafak kaçç canım .. heheh vallahı bı gelsınlerr yenırmı napılır bilmıyrm ama sarılmaktann bogabılrmm hıc bırakmadn saatlerce kalablrmm cook ozledımmmmmmmmm yaahehe bende soylemıyorumm gıtmedn öncede hazırlamıstmm vermstmm cook hosuna gtmstıı smdı bıde askerdeykn yazım hem ıyıde gelıo ınsana tatlım
Maşallah cook ıyı olmus yaa sevındım mutlu olmsndrdaha nıce bırlıkte bı omur nasip etsın allah sıze cnmm
Safak 273 cnm.ama izinleri daha dusmedim.biz suan msjlasiyoruz uyku fln kalmadi:)snn safak kac nerde askerin?
Mutlu olmakla klmayip agladim bide:))aminnn insallah hepimizin
Bizde 16.ayimza grdikkkhep yazardiiii heppppp amaa simdi askerde bebegm yazamior
ne guzll maşallah kalırmı hıc uykuManisa merkezde benmkıde yeni gitti 161 şafak mehtapta 18
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?