93/3 asker yolu bekleyenler

bugün eşimi kameradan gördüm, atlayıp gidesim geldi :2:

Deme öyle deme bende sesını saadece duyabiliyorumm yaa bin kat daha özlediğimi anlıyorum cok bellı edıyorum snrm cook durgunn eskı neşen yok bişi mi var, uzaklıktan mı kaynaklı dıe soruyoo :2: tutamadım kendımı cook ozledımm dedmm bende cok ozledm ama ustaya gıdp 4 ay kaldıktan sonra heeep yanındayımm hasretlk olmıyck ddı bende kotuyum ddı off bnm moral vermem lazmmken o verıoo

Canlaarrrr ben coookk kötüyüm
Bitanemm bana bugün saat 00:00da mesaj atardii 15.ayimiz kutlu olsunn diye uzuuunn uzuuunn yazardı 16.ayimiza giriyoruz ama sevgilim bana ilk defa yazamicak

iyi gecelerrrr arkadaşlarrr
bu arada kızlara ne oldu neden pasif duruma geçti haberiniz var mııı

Gidiyor gönlümün efendisii durdurun onsuz olamam artık gene şarkımı dınlıyoorum özledimmmmm kızlar yaa bgn arkadaşları brz gordum çift çift takılıolar eve geldm keyfım yok gene

(emre askere gtmeden 1gece once dnletmisti sarkiyi bna aglamktan sismistim.o gttiginde beri dnlemee cesaret edemedm.izne geldgnde brlikte dnliyorz sadece.ne sarkilar vr emre yokken dnlemeye cesaret edemedigimm

Sevgilimmle gunluk knsmamizi yptikk.ustunede surpriz oldu telefonunu cikarip msj atti brz oncee.bugunude btirdikk.bu mac trafigide saolsun saatlerdir eve gtmeye calisiyorumm

canım bızım topiğe gelip laf kargaşası yaratıp herkesi banlattı arkadaşlar sağolsunlar .)) bundan sonrada herkes böyle kibar olmaya devam etsin daha cok ban yenilir.İyi akşamlar size...

iyi gecelerrrr arkadaşlarrr
bu arada kızlara ne oldu neden pasif duruma geçti haberiniz var mııı

Hilalcim üzülme oda isterdi eminim sana suan yazmak ama durumlar ve sartlar maleseff :/:/ yarın ılk ıs senı arar ve kutlar bence
Canlaarrrr ben coookk kötüyüm
Bitanemm bana bugün saat 00:00da mesaj atardii 15.ayimiz kutlu olsunn diye uzuuunn uzuuunn yazardı 16.ayimiza giriyoruz ama sevgilim bana ilk defa yazamicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…