93/3 asker yolu bekleyenler

Aaa bayag kisi banlanmis ya bos kaldi burasi

aramasına hergun şükredıyorum canımm valla evet acemide ustaya gıdecek öff bakalım orada asıl nasıl olacak sizin usta bırlıgı neresi :)

Tuncelide karakolda cnm.rahati herinde ck sukur zaman geciyo diuo.12saat nobet tutuyo snra uyuyo kalkio yemek hzrlik fln.byle geciyo gunleri

Günaydınn kızlarrrr.sevgilimle msjlaşıp uyumak ve sevgilimin günaydın mesajıyla uyanmak çok iyi moral oldu bana..Çok mutlu olcağımız bir gün olsun hepimizeee

merhaba selam kızlar giremiyom bayadan yogundum ne oldu kızlara herkes banlanmıs kimseler kalmamıs
askerleriniz nasıl sizler nasılsınız

merhaba selam kızlar giremiyom bayadan yogundum ne oldu kızlara herkes banlanmıs kimseler kalmamıs

Iyiyiz canim ben daha askerimle konuşmadım bugun egitimleri baslayacakti aramadi daha :) sen nasilsin askerin nasill.. kizlarin çoğu bu akşam gelicek insallah :)

hosgeldn tatlim :) sorma yaa guzel sohbetler ediyoduk safak attiriyoduk ama en kisa zManda gelirlerde yeniden dvm ederz cddn cok sessz burada ilk defa :/ askerim cok sukur iyi :)) egitimler baslamkstr yogunlardir bekliuorummm aramasini :) sen naslsn askern.nasl :)

Iyiyiz canim ben daha askerimle konuşmadım bugun egitimleri baslayacakti aramadi daha :) sen nasilsin askerin nasill.. kizlarin çoğu bu akşam gelicek insallah :)
canı sag olsun arar sıkıntı yapma canım ilk zamnlar olur oyle iyi olsunda yeterki alısırsın zamnla askerin nerde yapıyo askerligi
bende iyi canım askeriminde sesi iyi geliyo sukur oda iyi hasret alıstırıyo istemesende zamanla saglık olsun yeterki

gelirler ins canım oyle sohbet iyi oluyo
bende iyiyim askerimde sukurler olsun iyi üzülme düsünme cok rahat burası diyo ama benim icim icimi yiyo yinede can saglıgı olsunda yeterki geciyo bi sekilde
senin askrin nerde yapıyo

Tatlım aradı yaa 2 kere konuştuk şükür :) ama 2 gun arayamayabilirim eger ben arayamazsam sen ara aşkım 14.boluktym 4ten snra ara dediii :))
Kutahya merkez de canım havacı seninki nerde :)

Tatlım aradı yaa 2 kere konuştuk şükür :) ama 2 gun arayamayabilirim eger ben arayamazsam sen ara aşkım 14.boluktym 4ten snra ara dediii :))
Kutahya merkez de canım havacı seninki nerde :)
gozun aydın canım icin rahatlamıstır ne guzel kutahya nasıl pek bilgim yok ama saglıkları yerinde olsun iyi olsunlarda nerde olurlarsa olsunlar canları sag olsun yeterki
benimkinin acemiligi ısparta ustası sırnak canm hakkımızda hayırlısı
appel2 benimki manisa merkezde yapio aynen gelsinler bklyrzz :) iyi olsunlarda aynen herseye sukurr
oyle canım canları sag olsun geciyo allahım hayırlısıyla gelmellerini nasip etsin

Amiin hayatıimm Allah kavustursun hepimizi

Kizlarrrr napiyosunuzzz?nasil gidiyo ne var ne yokk?sonunda telefon rahatligina kavustuk gbi msjlasiyoruz artk.insallah telefn skntisi yasamayiz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…