- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #9.221
kızlar, benden bu akşamlık bu kadar.
şafaklar atsın, günler azalsın
kızlar, benden bu akşamlık bu kadar.
şafaklar atsın, günler azalsın
Ayy ben yine bişey yaptıımm
Sevdicegimmmm bana ben 22.30 a kadar uyumuyorum cook önemli bisey olursa ara beni mutlaka demişti aradimm yarım saat once baglandim verdiler 14.bolukten efendim dedi askimmmmm cok onemli bisey olursa ara demiştin yaa parmagimi kestimmm cok kanıyo dedim nasil gülmeye başladıguldurmek icin yaptm tabiii kiii ozledm o yuzden aradm dedimm konustuk bi 3 dk 25 saniye sonundada azar isittim güldüm diye alışma bidaha önemli bisi olmadan arama elalemin adamiyla konuşuyosun deli oluyorum dedii
haklı eniştemiz elalemin adamıyla konuşulur muu aaa ama işte özleyince öyle oluyor benim aşkım uyuduuuu her akşam ben uyuyakalıyordum bu sefer o kaldıı hakettim mi acabaaa ??:2:
haklı eniştemiz elalemin adamıyla konuşulur muu aaa ama işte özleyince öyle oluyor benim aşkım uyuduuuu her akşam ben uyuyakalıyordum bu sefer o kaldıı hakettim mi acabaaa ??:2:
Ayy ben yine bişey yaptıımm
Sevdicegimmmm bana ben 22.30 a kadar uyumuyorum cook önemli bisey olursa ara beni mutlaka demişti aradimm yarım saat once baglandim verdiler 14.bolukten efendim dedi askimmmmm cok onemli bisey olursa ara demiştin yaa parmagimi kestimmm cok kanıyo dedim nasil gülmeye başladıguldurmek icin yaptm tabiii kiii ozledm o yuzden aradm dedimm konustuk bi 3 dk 25 saniye sonundada azar isittim güldüm diye alışma bidaha önemli bisi olmadan arama elalemin adamiyla konuşuyosun deli oluyorum dedii
Hak etmşsn ozamnDemştir bu seferde bn erken uyiyim o beklesin
Bnmki uyudu mu uyuyamı kaldı hiç haberim bile yok sen yine iyisin tayfun face e fln giriyo
Askeriyede hepten kabarıyor kıskançlık damarları
aynen zaten bu gruba gelince onun mesajlarına geç cevap vermeye başladım felan kızmış olabiliir :) ben de ona öyle diyorum çok rahatsın vs sen kamera arkasını görmüyorsun diyo
Makyajda yaptırmıyobide aniden çıkıp gelcem süpriz yapcam dedi ya hicccc gözümü krartıp bi kalem süremiyorum gözüme
Makyajda yaptırmıyobide aniden çıkıp gelcem süpriz yapcam dedi ya hicccc gözümü krartıp bi kalem süremiyorum gözüme
Hmmmm evet gec cvp verdiysen belki triplidir ama yarın gönlünü alırsın
Dogru ya ne heycanla yazıyodur oda orda yakalandm yakalncm diye ama bn koray aradı aricak diye saatleri sayıyorm yani siz iyisinz
hehe paçoz paçoz dolancksn artk sevgilin dagıtıma gelene kadar
Hıııı senin iş zor o zaman, bir de aniden çıkıp gelcem dediyse
Sorma sacimi topuz yapiorum ole gidiyorum o yokmus neden süslenicekmişimgiydigime bile karisiyo ece ya her aradığında ne giydin diyo
Dogru ya ne heycanla yazıyodur oda orda yakalandm yakalncm diye ama bn koray aradı aricak diye saatleri sayıyorm yani siz iyisinz
koraya söyle bi arkadaşının telefonunu alsın ona kontor yükleyip mesaj hakkı yapsın tayfun öyle yapıyo
koraya söyle bi arkadaşının telefonunu alsın ona kontor yükleyip mesaj hakkı yapsın tayfun öyle yapıyo
Ya ilerleyen zamanlar telefon sokcam içeri diyo bnde sıkıştırmıyorm dahi tel al diye bakalm ne zamn rahatlicaz :26:
Offf seninki baya fenaymşBenimki hiç bşy demez ztn açık sacık giyinmiyorz yani aşırı kıskanc bi sevgilim yok yani neyseki
Cünkü bn dışarı cıkarken illa süslenrm makyaj yaparm yani
Ya ilerleyen zamanlar telefon sokcam içeri diyo bnde sıkıştırmıyorm dahi tel al diye bakalm ne zamn rahatlicaz :26:
en mantıklısısabret bakalımm
Bide açık giysem gam yemicem zatenaynen bende oyle dışarı çıkarken illa bi göz kalemi rimel allık falan surerim normalde bisey demez Cağlanin dedigi gibi askerde kıskançlık damarları kadardı
en mantıklısısabret bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?