93/3 asker yolu bekleyenler

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 14. KASIM. 2013 :92:

:118: ccc HUNİ ÇETESİ GAZİSİ ccc :118:

... ezgisaygin ... 3 : AFYON'A SELAM, KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... seros08 ... 155

... ezgisaygin ... 170

... yuppisi ... 173

... Snt55 ... 193

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER [/B]

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... apple2 ... 253

... zeytinagaci ... 256

... seval23 ... 260

... KUBB88 ... 270

... hnf25 ... 271

... irmtyfn ... 272

... Kanaryam35 ... 272

... blss ... 273

... KorEc ... 273

... nira87 ... 273

... mystery123 ... 274

... yunay ... 274

... ARAZIM ... 276

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

... hilal1108 ... 354

... tuqbaCadi ... 354

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Son düzenleme:
Kızlaar ben çıkıyoruum herkes Allah'a emanet olsun :) sizleri çok sevdiim zaman da sizinle çok çabuk geçiyor bakın 272 gün kaldı bileee :) Haftasonu girebilirim artık sanırım. Hafasonuna kadar beni unutmayın.. Hayırlı geceleeer :)

Bebeğim ben tam anlamıyla konuyu bilmediğim için anlamadım.. anlatmak istersen dinlerim

Tabikiii:)Erkek arkadasim yani emre tuncelide asker.oraya ziyarete gitme sansim hic yoktu.ama bgn emrenin cok yakin arkadasiyla knustuk tunceliye gtmeyi dusundugunden bahsetti emreylede knusmus bu durumu.bnde gelcem diye tutturdum ama tehlikeli olmaz bilmedigimiz yer emre izn vrmez diyo.ama bakalim emreye daha sylemedm.olay byle ya i cnm:)oraya gitme ihtimali bile hayal kurmama kafamda kurmama mtlu olmama yetti tabi:)ama ck umutlanmiyorum

354 olduuuu bunada şükür ♥​

Hadi inşallah her şey yolunda gider canım çok sevindim senin adına
Tskk ederm canim insallah ama emrenin izn verme ihtimali ck dusuk.aklima gelen ilk ornek bni derbi macina bile gtrmez .acemilikte usta birligine tek basima bile gtmeme izn vrmedi kusenleriyle giderdim.ama smdi drum farkli tabi tunceli.tehlikeli olmaz kis basina ne isin var brda fln dycek.gerci arkadasininda gtcegi kesn deil ama ihtimalde olsa yetiomus:)

Anladım izin vermez mi diosun canım.. bende yemin törenine gidemiyorum

Haha ya hilal alemsin cok iyi yapmissin valla:)

bnmki pek bi garantici kendisini riske atmk istemiyo ortamı tam ayarliyim öyle diyo da bakalm

Evet canım o arkadasım Korayın askrdeki arkadasının sevgilisi

Haklı aslında bi yandan benimki acemi birliğine götürmeyi göze aldıda sonradan nizamiyeye teslim etmiş

Haha ya hilal alemsin cok iyi yapmissin valla:)

Napiyim özledim zaten biraz güldiriyim onu dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…